ekeinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 δωστε μου εναλλακτικες λυσεις ,να ανοιξω εναν λογαριασμο και να συνεργαζεται αψογα με το outlook express.Eχω δοκιμασει yahoo,gmail,freemail,ebox....
RaNd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 gmail,freemail paizoun mia xara edw k xronia.... Ti problhma eixes ?
ekeinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 μονο το yahoo μου κανει <νερα>.Το freemail αψογα,το ebox ειναι με τις μερες του,ψαχνω ομως και για αλλα.Οτι μαθαινεις καλο ειναι...
Thanasis159 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά...Υπάρχουν παντού οδηγοί, ακόμα και στο gmail οταν ρυθμίζεις το pop3 σου δίνει λεπτομερείς οδηγίες για outlook...Πάντως το thunderbird είναι καλύτερο, για μένα, αν θες να το δοκιμάσεις.
giankar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Φίλε αγόρασε ένα domain της αρεσκείας σου και επίσης μια e-mail hosting υπηρεσία από κάποιον ISP και στήσε το Outlook στα μέτρα σου
jsmith6 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Φίλε αγόρασε ένα domain της αρεσκείας σου και επίσης μια e-mail hosting υπηρεσία από κάποιον ISP και στήσε το Outlook στα μέτρα σου Αυτό μάλλον είναι το καλύτερο. Νομίζω η Yahoo μπορεί να το κάνει αυτό με ένα domain που έχεις. Μην κάνεις π.χ. register το domain σου μέσω της Yahoo διότι αν λήξεις την υπηρεσία πάει και το domain. Αν απλά θέλεις να έχεις e-mail, τότε Gmail, Yahoo free, και Hotmail free είναι ότι πρέπει. Πολύ αξιόπιστα. Υπάρχει και η AOL με 2 brandnames, το AIM mail και το AOL mail (που είναι πλέον free). Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα με άλλη εμφάνιση. Η AOL μου έχει αφήσει όμως παράξενες εντυπώσεις (π.χ. e-mail tax) και δεν θα την εμπιστευόμουν. Το Gmail σε αφήνει να έχεις πρόσβαση μέσω POP3. Το Yahoo σε αφήνει σε όλα τα domains του εκτώς από το yahoo.com (δηλαδή μπορείς σε yahoo.gr, yahoo.ca, yahoo.co.uk, κτλπ). Και στο .com μπορείς απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το FreePOPs, και λένε οτι αν σε καταλάβουν σου κλείνουν το account. Το Freemai.gr είναι ok αλλά τίποτα παραπάνω από αυτό. Από αξιοπιστία... κάνε ένα search και θα δεις διάφορα topic. Ίσως να τα διορθώσανε από τότε. Το web interface τους όμως είναι πολύ φτωχό, και δεν έχω σε όλες τις περιπτώσεις την πολυτέλεια ενός mail reader. ebox.gr και mail.gr δεν θα εμπιστευόμουν. Και φυσικά δεν εμπιστεύομαι το mail της Forthnet που έχω. Ποιά άλλη ελληνική μένει; Α ναι, το in.gr. Ακόμα και αν μου βάζανε το πιστόλι στον κρόταφο δεν θα το χρησιμοποιούσα
ekeinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Το Gmail σε αφήνει να έχεις πρόσβαση μέσω POP3. Το Yahoo σε αφήνει σε όλα τα domains του εκτώς από το yahoo.com (δηλαδή μπορείς σε yahoo.gr, yahoo.ca, yahoo.co.uk, κτλπ). Και στο .com μπορείς απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το FreePOPs, και λένε οτι αν σε καταλάβουν σου κλείνουν το account. Το Freemai.gr είναι ok αλλά τίποτα παραπάνω από αυτό. Από αξιοπιστία... κάνε ένα search και θα δεις διάφορα topic. Ίσως να τα διορθώσανε από τότε. Το web interface τους όμως είναι πολύ φτωχό, και δεν έχω σε όλες τις περιπτώσεις την πολυτέλεια ενός mail reader. ebox.gr και mail.gr δεν θα εμπιστευόμουν. Και φυσικά δεν εμπιστεύομαι το mail της Forthnet που έχω. Ποιά άλλη ελληνική μένει; Α ναι, το in.gr. Ακόμα και αν μου βάζανε το πιστόλι στον κρόταφο δεν θα το χρησιμοποιούσα το yahoo.gr συνεργαζεται στο λαμβανειν,επαψε στο αποστελειν.Στα παρακατω δεν θα διαφωνησω καθολου.Την ιδια αποψη εχω.Το προβλημα το ειχα επειδη το yahoo ειναι το βασικο μου email.
jsmith6 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 το yahoo.gr συνεργαζεται στο λαμβανειν,επαψε στο αποστελειν.Στα παρακατω δεν θα διαφωνησω καθολου.Την ιδια αποψη εχω.Το προβλημα το ειχα επειδη το yahoo ειναι το βασικο μου email. Η μετάβαση σε μία καινούρια διεύθυνση δεν είναι αδύνατη αλλά είναι κάποια διαδικασία. Μια εύκολη λύση είναι να στέλνεις μέσω του mail server του ISP σου και να βάζεις το yahoo.gr στο πεδίο "from". Έχω καιρό να δοκιμάσω το POP3 τους. Βρήσκω το web interface πιο βολικό. Το μόνο προβλημά μου ήταν οι διαφημίσεις, αλλά με το Adblock Plus block-αρα τα ads σταδιακά και μετά από μερικές μέρες δεν έβλεπα καμία διαφήμιση. Αν θέλεις σου δίνω την λίστα μου.
xxxvazelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 an file mou den 3ereis na xrisimopoieis to yahoo tote den kaneis tipota apo e-mail einai to kalitero auto kai to mail.gr
gvard Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 το ebox ειναι με τις μερες του Καλησπέρα, Απλώς να αναφέρω οτι πλέον το ebox εχει μεταφερθεί σε νέο server στην Ελλάδα και δουλεύει άψογα εδώ και αρκετές ημέρες, μέχρι και ο SMTP server ενεργοποιήθηκε επίσημα
soumou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 το yahoo.gr συνεργαζεται στο λαμβανειν,επαψε στο αποστελειν.Στα παρακατω δεν θα διαφωνησω καθολου.Την ιδια αποψη εχω.Το προβλημα το ειχα επειδη το yahoo ειναι το βασικο μου email. εχω yahoo.gr εχει κανεις καμια ιδεα πως συνδεομαι με outlook ?
kage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 an file mou den 3ereis na xrisimopoieis to yahoo tote den kaneis tipota apo e-mail einai to kalitero auto kai to mail.gr ουτε με σφαιρες στο mail.gr+pathfinder.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.