greg21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γεια σας.Αγορασα προσφατα τον παραπανω εκτυπωτη ο οποιος ειναι πολυ καλος σε ποιοτητα και εχει πολλα extra.Tο μονο σημαντικο προβλημα ειναι οτι οταν κανω την εγκατασταση του στο pc σε xp εχω το εξης προβλημα.Ενω γραφει οτι εγινε κανονικα η εγκατασταση μου βγαζει ενα προγραμμα photogallery οτι δεν εχει εγκατασταθει και ανοιγει το windows installer αλλα συνεχως αναβοσβηνει για πολυ ωρα.Κατεβασα και το λογισμικο απο το επισημο site και παλι τα ιδια.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα με HP ή με τον ιδιο εκτυπωτη?Λετε να φταιει ο εκτυπωτης?
hermes1516 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δεν φταίει ο εκτυπωτής, δοκίμασε να το κάνεις kill με zone alarm ειναι η πιο απλή λύση μεχρι να βρεις την λύση και θα έχεις και έξτρα ασφάλεια!!
greg21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ναι αλλα οταν εγκαθιστω τον εκτυπωτη μου παρουσιαζεται.Οταν τον κανω uninstall ολα λειτουργουν καλα.Μπορεις να μου πεις πως το κανω kill με το zone alarm γιατι δεν γνωριζω το προγραμματακι?Παντως εκανα μια αναζητηση στο forum και ειδα οτι το εχουν και αλλοι το ιδιο προβλαματακι μετα απο εγκατασταση εκτυπωτη.Και ο προηγουμενος εκτυπωτης μου ηταν HP αλλα δεν ειχα τετοιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.