Raynover Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 που θα βρω την katie στο san andreas;; βρηκα στο ιντερνετ οτι υπαρχει σαν κοπελα αλλα δεν ξερω σε ποια περιοχη ειναι... και ουτε στο ιντερνετ καταφερα να τη βρω. επισης με την catalina τι θα γινει; θα την ξανασυναντησω; μπορω να παω στη liberty city απο το σημειο που ειχα παει για το bistrot???
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μα καλα, ολες δικες σου τις θες?. Το site που εδωσε ο φιλος ειναι το πλεον καταλληλο.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ερωτήσεις που και εγώ κάποτε είχα!!! Για τα κοριτσούδια δεν θα σου πώ μιας και ούτε θυμάμαι τα ονόματα τους ούτε τοποθεσίες αλλα για το αν μπορείς να ξαναπάς στην Libery City.... τσούκος! Μόνο στην αποστολή μπορείς να ξαναπάς, το είχα ψάξει.
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ασε, ειχα φαει απειρες ωρες πτησης, μεχρι και screenshot ειχα τραβηξει και ειχα χρονομετρησει την αποσταση...Τζιφος!
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 tin katie tin brika ego ekso apo ena burgeradiko alla den thimamai pou alla tha kitakso k tha sas pw
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 επισης με την catalina τι θα γινει; θα την ξανασυναντησω; μπορω να παω στη liberty city απο το σημειο που ειχα παει για το bistrot??? H όλη ιστορία με την Catalina χρησιμεύει σαν σύνδεσμος με το GTA3 (το οποίο είναι εξολοκλήρου στο Liberty City, αλλά με σαφώς περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με Vice City και San Andreas). Αν θες να μάθεις τι απέγινε η Catalina παίζεις το GTA3. Στο San Andreas πέρα από την μια αποστολή, δεν ξαναεπιστρέφεις στο LIberty City.
Raynover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ναι αλλα στο site δεν το βρηκα το μερος που ειναι η catalina επισης το gta3 το εχω τερματισει, αλλα δε θυμαμαι τπτ. ουτε καν οτι υπηρχε αυτη... θα το ξαναπαιξω! αν μπορεις nick πες μου που ειναι η katie γιατι απ'οτι φαινεται δεν ξερω να ψαχνω καλα στο ιντερνετ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 H όλη ιστορία με την Catalina χρησιμεύει σαν σύνδεσμος με το GTA3 (το οποίο είναι εξολοκλήρου στο Liberty City, αλλά με σαφώς περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με Vice City και San Andreas). Αν θες να μάθεις τι απέγινε η Catalina παίζεις το GTA3. Στο San Andreas πέρα από την μια αποστολή, δεν ξαναεπιστρέφεις στο LIberty City. "Who is the mute guy?" Ή κάτι τέτοιο που λέει ο χαρακτήρας σου βλέποντας τον χαρακτήρα του GTA 3.
xxxvazelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 παρακατω σας δινω μερικους κωδικους για -pc- monstermash=ολα τα αυτοκινητα εχουν νιτρο jumpjet=τα αμαξια αρχιζουν να επιπλεουν οταν τρακαρουν fullfish=το αυτοκινητο γινεται αορατο.... ξερω και αλλους πολους αλλα βαριεμαι να τους γραψω...
nick#18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 epeidi den thimaai to onoma tis polis opos blepoume to xarti kai me tis 3 polis stin aristera kai to burgeradiko einai kontast stathmo tou trenou apenanti apo to safehouse (to egatalelimeno benzinadiko)
BlueMaria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 παιδιά για τί επένδυση χρόνου μιλάμε το παιχνίδι; Είδα ένα φίλο να παίζει πριν κάποιο καιρό και μου άρεσε η αίσθηση του να τριγυρνάς και οιραδιοσταθμοί κτλ. Δεν έχω τον άπειρο χρόνο. Τελείωσαν τα φοιτητικά χρόνια και τώρα το παίζουμε ενήλικες... έχει νόημα να ασχοληθω ή θα χάσω την ζωή μου; Για να καταλάβετε - μου πήρε ένα μήνα να τελειώσω το Bioshock απλώς γιατί δεν είχα χρόνο να επενδύσω. Φαίνεται καλό. Α, και μιλαω για να ολοκληρώσω, όχι για να κάνω όλες τις αποστολές με τα unlock κτλ. Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 παιδιά για τί επένδυση χρόνου μιλάμε το παιχνίδι;Είδα ένα φίλο να παίζει πριν κάποιο καιρό και μου άρεσε η αίσθηση του να τριγυρνάς και οιραδιοσταθμοί κτλ. Δεν έχω τον άπειρο χρόνο. Τελείωσαν τα φοιτητικά χρόνια και τώρα το παίζουμε ενήλικες... έχει νόημα να ασχοληθω ή θα χάσω την ζωή μου; Για να καταλάβετε - μου πήρε ένα μήνα να τελειώσω το Bioshock απλώς γιατί δεν είχα χρόνο να επενδύσω. Φαίνεται καλό. Α, και μιλαω για να ολοκληρώσω, όχι για να κάνω όλες τις αποστολές με τα unlock κτλ. Ευχαριστώ. Ότι αξίζει, αξίζει το παιχνίδι. Εγώ είχα κολλήσει και δεν το άφησα και αφού το είχα τερματίσει (για αποστολές μιλάω... τα υπόλοιπα πχ Ασθενοφόρο, άλματα κτλ κτλ δεν τα έκανα). Θέλει χρόνο όμως το παιχνίδι. Μέτα το έπαιζα και online και ήταν επίσης πολύ καλό. Το προτείνω αλλά αν δεν έχεις χρόνο ίσως ξενερώσεις γιατί μερικές αποστολές θέλουν να ξέρεις καλά να οδηγάς/πιλοτάρεις και πρέπει να το παίζεις για να το μάθεις. Εγώ σε μία αποστολή που πετάς προς ένα αεροπλάνο και πρέπει να κάνεις τούμπα για να πας από πίσω του έχασα 1 εβδομάδα και 2 πληκτρολόγια. Όταν την έβγαλα όμως έπαιζα άνετα Microsoft Flight Simulation.
BlueMaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Microsoft Flight Simulation. Μπρρρρρ Άλλο ένα κεφάλαιο φρίκης που μου θύμησες. πήγα να παίξω και κάποια στιγμή -επείδή η μουρλή δοκίμαζα να παίξω online - είχα κλείσει τον διάδρομο του Ελ. Βενιζέλος και μου φώναζαν δέκα άτομα... Πάντως ίσως και να το δοκιμάσω- υποθέτωντας ότι θα βρω χρόνο από κάτι άλλα παιχνίδια που έχω μπλέξει. Μόνο μία τελευταία ερώτηση: Παίζεται και online? ή κατάλαβα κάτι λάθος.
BlueMaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ΚΑτάφερα και έβαλα το ίδιο μήνυμα 2 φορές μπράβο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.