Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω το πακετο της ontelecom με τα 36 ευρω(3play) το μηνα αλλα εχω δει σε διαφορα σαιτ και φορουμ οτι εχει τεχνικα προβληματα,οτι αργουν να συνδεσουν,προβληματα ασφαλειας με το μοντεμ κλπ.Υπαρχουν ομως και μερικοι που λενε οτι λειτουργει μια χαρα.

Εμενα βασικα με ενδιαφερει αν θα μπορω να κατεβαζω απο torrents και να παιζω online παιχνιδια.

Μπορει καποιος να με διαφωτισει;

ΥΓ. Αν υπαρχει τοπικ για το συγκεκριμενο θεμα sorry.Εψαξα το φορουμ και δεν βρηκα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου ουτε να το σκεφτεσαι για telecom με εχει εδω και 10 μερες χωρις τηλεφωνο και φυσικα ουτε λογος να γινεται για ιντερνετ.Αφου εγινε η τηλεφωνικη συμφωνια για να περασω στην εταιρεια τους την επομενη μερα μου εστειλαν τον εξοπλισμο για να παρουν τα 65ε απο κει και περα κοπηκε το τηλεφωνο μου και δεν υπαρχω πουθενα.Ο ΟΤΕ λεει οτι οι γραμμες περασαν εκει και η telecom οτι δεν εχουν παραδοθει σε αυτους οι γραμμες.Τωρα που πηγαν ποιος τις πηρε αγνωστο:-D.Το θεμα ειναι οτι τηλεφωνώ καθε μερα απο το κινητο μου και ζηταω καποιον υπευθυνο να μου πει τι προβλημα υπαρχει και το ωραιο ειναι οτι μου λενε οτι δεν υπαρχει υπευθυνος.Τι σοι εταιρεια ειναι που λειτουργει χωρις υπευθυνους δεν το καταλαβα ακομη.Ζητησα λοιπον να ξαναγυρισω στον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι αφου στειλω φαξ με αιτηση να φυγω απο εκει θα πρεπει να περιμενω να με συνδεσουν στην telecom και μετα να παω στον ΟΤΕ να κανω αιτηση για νεα συνδεση να πληρωσω εξ'αρχης και μετα θα δουμε σε ποσο καιρο θα εχω τηλεφωνο.Δεν ξερω αν ειδες το side της telecom, εχει ενα εγγραφο αποφαση που λεει οτι μεχρι να γινει η συνδεση με την εταιρεια τους οι πελατες θα εξυπηρετουνται απο τον προηγουμενο παροχο.Μαλλον το εχουν για τα ματια του κοσμου αυτο γιατι λειτουργουν χωρις υπευθυνοτητα,και πιστευω οτι ειναι μικρομπακαληδες που προσπαθουν να πουλησουν απλα τον εξοπλισμο τους.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτα τα χρηματα που εδοσα και θα αναγκαστω να δοσω και στον οτε ποιος θα μου τα δοσει?μηπως η ευθυνοανευθυνη telecom?

Απο μεριας μου θα κανω οτι γινεται να φανει η απατεωνία της εταιρειας τους και θα ζητησω αποζημιωση για τα χρηματα και την ταλαιπωρια.Ελπιζω να το ξανασκεφτεις και να το ξανασκεφτουνε οσοι θελουν να πανε στην telecom.Εγω την πατησα ας προφυλαχθουν τουλαχιστον οι υπολοιποι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
malakies

einai oles

πολύ εμπεριστατωμένη άποψη!

και εγώ για την On έχω να πω τα χειρότερα... κλειδωμένα routers, την είχαμε βάλει στο netcafe που δουλεύω, και δεν μας έδιναν password!

από ταχύτητα η 10άρα, μία κατέβαζε σχεδόν κανονικά, μία με 2 mb/s ...

διάβασα και στο pcmagazine χθες και για έναν τύπο που τον ταλαιπωρουσαν για 3 μήνες, άρα τα περιστατικά δεν είναι τυχαία...

προτείνω forthnet, λόγω αξιοπιστίας δικτύου, δεν το έχω δει ποτέ να πέφτει τον τελευταίο χρόνο, ή και otenet, που είμαι ψιλοευχαριστημένος ένα χρόνο που την έχω σπίτι, αλλά μάλλον θα την αλλάξω λόγω υψηλών τιμών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...