pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Τελικά πότε θα βγεί στην Ελλάδα? Ξέρουμε πόσο θα έχει περίπου? Αξίζει να περιμένω να βγεί μπας και πέσουν και οι τιμές στα iPod?
Lemuria Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ασε ipod και zune και παρε ενα creative zen M series με 60gb χωρο.
punky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ναι και βέβαια αξίζει το Zune. Ειδικά αν το πάρεις και σε αυτή την ελκυστική καφέ έκδοση, θα είναι ασορτί με την αποχέτευσή σου. Ήθελα να ξερα ποιος δουλεύει στο design κομμάτι του Project ! Ένας δεύτερος λόγος να το πάρεις είναι ότι άμα μένεις σε διαμπερές διαμέρισμα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς για να μη χτυπάνε οι πόρτες από τον αέρα.
AfterForever Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Επίσης γαμώ τις μάρκες η iRiver. Τσέκαρέ την αξίζει.
Lemuria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Πολυ καλη η iriver θα λεγα η καλυτερη σε ποιοτητα ηχου αλλα τις τσιμπαει πιο πολυ απο ολους τις τιμες
Voodooman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Και εγώ κολλημένος με την creative είμαι. Έχω αγοράσει συνολικά 5 διαφορετικά creative για διάφορους και όλα έχουν βγει εξαιρετικά. Αυτό που μου την δίνει και δεν θα ανεχτώ πλέον με αυτήν την μάρκα είναι η κακή της υποστήριξη σε θέμα firmware και software, και αυτό το παρατηρώ ακόμη και στις Soundblaster. Μόλις περάσει ένας χρόνος, κόβει κάθε υποστήριξη στο προϊόν.
tzinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 allh mia pshfos sthn iriver, panta iriver eperna, prin eixa ena ifp 890 512mb, tora exo to clix2 4gb to opoio spernei me kataplhktikh othoni. 1to sto pcword, 1to sto cnet kai pantou arista reviews. Osoi kseroun pernoun iriver
Scottas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Mporei kapoios na mou pei ti moddes mporw na kanw kai ti updates se ena Zune??? To exw edw kai kana mina!!!To pira apo Amerika se kafe xrwmataki!!!Poli maresei kai tromeros ixos!!!By the way my 1st post here:D:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.