Προς το περιεχόμενο

Περι sticky θεμάτων & Χρωμα στο Background....

Silent Arrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα sticky θεματα ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα, ωστοσο εχω παρατηρησει οτι οταν γινεται ενα νεο post δεν γινεται αμεσα εμφανες λογο του background (χρωμα) που εχετε βαλει σε αυτα τα topics.

Εννοω οτι στα αλλα απλα topics γινεται αμεσως εμφανες αν υπαρχει νεα απαντηση, στα sticky θεματα τουλαχιστον σε εμενα ο χρωματισμος τους με δυσκολευει να διαπιστωσω αν υπαρχει νεο post. Ισως θα επρεπε να επιληφθει καποιος moderator επι του θεματος ωστε να βελτιωθει η κατασταση (να παιξει με τα χρωματα). Κατα την αποψη μου αυτος ειναι ο κυριος λογος που πολλοι δεν διαβαζουν τα sticky θεματα ή δεν ασχολουνται με την εξελιξη τους.

Π.χ. απο τοτε που εγινε Sticky στο forum Hardware Γενικα το topic 'Τριτοκοσμικο Service στο e-shop' σταματησα να το παρακολουθω εξαιτιας ολων των ανωτερω.

Φιλικα

Silent Arrow

Off - Topic: Το τελευταιο διημερο το site της insomnia μου βγαζει σφαλματα και δεν μπορω να κανω παραθεση, bold γραμματα κλπ. Φταιει το computer μου? Ξερει κανεις τι συμβαινει?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν εχω προβλημα παραθεσης κτλ...

Σ'αυτο με το backround χρωμα των stickies, οντως... Εγω για καμποσο καιρο δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν αυτα, δεν επεφτε το ματι μου εκει...

Δημοσ.

Τα σφαλματα που εχω ειναι τα εξης:

vBulletin, vbphrase, vB_Editor, εχω συντακτικο σφαλμα και αναμενω πολλα αντικειμενα.

Μαλλον για cookie απο το ZoneAlarm ειναι η ιστορια, το θεμα ειναι γιατι εμφανιστηκε τωρα, μηπως εγινε καμοια αναβαθμιση του forum? Παντα ειμαι με Privacy on.

Edit: μπηκα net απο το PC4 (πριν εμπαινα απο το PC2) και το προβλημα δεν υπαρχει. To PC2 προερχεται απο format. Οποιος ξερει ας βοηθησει.:(

EDIT2: Ξαναμπηκα στο net με το PC2 και το προβλημα παραμενει. Κατω χαμηλα βλεπω:

vB code είναι σε λειτουργία

Τα Smilies είναι σε λειτουργία

Ο κώδικας είναι σε λειτουργία

Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Any help?

EDIT3: Problem Solved

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...