Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION 9393EA Δίσκοι επαναφοράς

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πράγματα εννοώ πως κρατά στη μνήμη παρά την ολική, ότι έχουν δημιουργηθεί δίσκοι. Κανονικά η ολική επαναφορά δε ξεχωρίζει και δεν καταλαβαίνει πως κάτι έχει γίνει με τους δίσκους από πριν.

Και μία τελευταία ερώτηση παιδιά, στο site της acronis.com υπάρχουν τα παρακάτω για download. Κατεβάζω το πρώτο αν δεν κάνω λάθος; Τα υπόλοιπα τα χρειάζομαι;

Acronis True Image 10 Home

Acronis Disk Director Suite 10.0

Acronis Migrate Easy 7.0

Δημοσ.

Το Acronis10 είναι κάτι παραπάνω από 100mb.

Άντε και μια ερώτηση ακόμα πριν χαλαρώσουμε λίγο! Το refresh στα vista που βρίσκεται βρε παιδιά; Tο ψάχνω, το ψάχνω, αν και τώρα πια δε θα έχω σημαντικούς λόγους για να διαβάζω posts με λύσεις για το θέμα μου... :cry:

Δημοσ.

Το Acronis δεν νομιζω να ειναι free....

Πράγματα εννοώ πως κρατά στη μνήμη παρά την ολική, ότι έχουν δημιουργηθεί δίσκοι. Κανονικά η ολική επαναφορά δε ξεχωρίζει και δεν καταλαβαίνει πως κάτι έχει γίνει με τους δίσκους από πριν.

Παλι δεν ειμαι ο καταλληλοτερος να γραψω αλλα θα πω οτι οι εγοστασιακες ρυθμισεις περαστηκαν μεσω image στο φανερο partition που βλεπεις (C:\). Το κρυφο partition δεν πειραχτηκε καθολου γι αυτο και δεν μπορεις να δημιουργησεις δισκους επαναφορας.

Τι θα εκανα εγω στη θεση σου. Εσυ ωστοσο ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:

Θα επαιρνα ενα CD με Windows (XP, Vista) klp....

Θα εσβηνα το κρυφο αλλα και το φανερο partition....

Θα εφτιαχνα ενα καινουργιο ενιαιο partition....

Θα περνουσα τα XP ομορφα και ωραια....

Θα περνουσα τους drivers....

Και στη συνεχεια τα προγραμματα....

Και θα ειχα ενα καθαρο μηχανημα....

Υ.Γ.: Ο σκληρος δισκος ειναι ενας. Απλα η HP τον εχει χωρισει σε δυο κομματια - partitions, ενα πολυ μικρο κρυφο που εχει τα recovery utilities, και το γνωστο μεγαλο C: που βλεπεις στο εικονιδιο 'O Yπολογιστης μου'.

Δημοσ.
Ο σκληρος δισκος ειναι ενας. Απλα η HP τον εχει χωρισει σε δυο κομματια - partitions, ενα πολυ μικρο κρυφο που εχει τα recovery utilities, και το γνωστο μεγαλο C: που βλεπεις στο εικονιδιο 'O Yπολογιστης μου'.

το partition με τα recovery αρχεια δεν ειναι κρυφο,φαινεται ,απλος εγω καταλαβα οτι ο φιλος μας δεν εχει μπει στο νοημα τι ακριβως κανει το recover manager hp,με λιγα λογια προβλημα δεν εχει απλως δεν μπορει να φτιαξει πλεον recovery cds αλλα δεν θα επρεπε να τον πολυ νοιαζει διοτι εχει το recovery partition που καπου παραπανω του περιγραφω τι να κανει και επειτα να παει να πιει ενα καφεδακι για να ηρεμισει απο τον πονοκεφαλο που εχει και που δεν θα επρεπε να ειχε!!!!

Οστοσο η λυση Acronis ειναι Μονοδρομος μετα απο το recover που εχει κανει.

Δημοσ.

Thanks AKOULINI για την διευκρινηση....

Παντως απο ολη τη συζητηση καποιος, γνωστος, φιλος δεν ξερω εγω τι, του βουτηξε το CD με το πρωτο image. Αυτο λεγεται ΚΛΟΠΗ. Και μενει να διευκρινιστει ποιος το εκανε.

Δημοσ.
Thanks AKOULINI για την διευκρινηση....

Παντως απο ολη τη συζητηση καποιος, γνωστος, φιλος δεν ξερω εγω τι, του βουτηξε το CD με το πρωτο image. Αυτο λεγεται ΚΛΟΠΗ. Και μενει να διευκρινιστει ποιος το εκανε.

Σιγουρα υπαρχει τροπος για να κανεις και αλλα recovery cds,απλως φανταζομαι οταν διμιουργηθικε το 1ο cd γραφτικε σε καποιο logs του partition recover οτι ηδη εχει γινει recovery cd,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το ελεξω γιατι εγω εσβυσα επιτοπου το recover partition και εχω recover dvd καθως και image με το acronis.

Δημοσ.

Θα ειχε ενδιαφερον να εψαχνε το τροποποιημενο αρχειο στο partition με τα recovery utilities που του απαγορευει να φτιαξει νεους δισκους. Εννοω να βρει το διαγραμμενο αρχειο, να το επαναφερει (File Scavenger, Get Data Back κλπ) και να σβησει το νεο που του απαγορευει να φτιαξει δισκους... Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι αυτο, αλλα ενας ψαγμενος εχει πιθανοτητες να επανεφερει και το συγκεκριμενο partition με τα recovery utilities στην αρχικη του κατασταση. Και οχι μονο αυτο αλλα να παρει και image του συγκεκριμενου σπαστικου partition. Τεσπα αυτο ειναι πολυ προχωρημενο, εχει ενδιαφερον για εμπειρους χρηστες και μονο.

Δημοσ.

επισεις διαβασα και αυτο

Only one set of Recovery Disks can be created, and the disks are specific to individual PCs. The disks will not restore the operating system to another PC.

και φυσικο ειναι να μην μπορει να εγκατασταθει σε αλλο pc το recover cd,οποτε δεν τιθετε θεμα κλοπης γιατι θα τους ειναι αχρηστο.

Δημοσ.

Πολυ σωστα.

Καλως ή κακως ομως, αυτος που το εκανε, απο φθονο, ζηλια, κακια ή δεν ξερω εγω τι, εσπασε τα νευρα του ανθρωπου και απαξιωσε την αγορα ενος ολοκαινουργιου laptop αξιας 1600 ευρω.

Ο ανθρωπος πιανιστας ειναι. Δεν ειναι υποχρεωμενος ουτε guru στους υπολογιστες να ειναι ουτε να εχει γνωση των συνεπειων του κανονα 'ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ SERVICE'. Ενα computer πηγε να παει και του το βγαλανε ξινο. Ευτυχως που ηξερε τη λεξη ιnsomnia αλλιως θα τον ειχαν γδυσει κανονικα...., οχι 60 ευρω αλλα...τεσπα....

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται παράξενο που ζήτησαν 60 ευρώ για το νέο cd. Δεν έχει σημασία που έχει φτιάξει ήδη recovery disk το παιδί, γιατί έτσι και αλλιώς σου ζητάνε το serial number των windows και του λαπτοπ και σου στέλνουν ένα cd που να ταιριάζει.

Έτσι και αλλιώς δηλαδή στο τέλος ένα serial θα έχεις, δεν είναι ότι θα σου δώσουν 2 διαφορετικές κόπιες windows.

Δημοσ.

Dark ευχαριστώ για την απάντηση. Πραγματικά μεγάλη ευκολία. Όσο για το firefox δε ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά σίγουρα την περιήγηση θα την κάνω. Άλλωστε έχω βρει μερικά πολύ ωραία θέματα που αξίζουν την παρατήρησή μου.

Silent το Acronis True Image 10 σίγουρα δεν είναι δωρεάν. Αυτό το έχω καταλαβει κι εγώ! Το κατέβασα ήδη, δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμη, ελπίζω να μη συναντήσω πρόβλημα (αν είναι θα σας το γράψω). Όσο για τη διαδικασία που θα έκανες, είναι πράγματι η καλύτερη αμέσως μετά από τα αυθεντικά cdʼs. Προς το παρόν θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω το Acronis και όσο καιρό με πάει, με πήγε. Αν και απʼ ότι κατάλαβα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τα cdʼs, οπότε αν είναι έτσι μπορεί και να μην κάνω ποτέ τίποτʼ άλλο.

Δημοσ.

AKOYLINI με τα recovery cdʼs νομίζω δεν έχω καμία απορία για το τι κάνουν. Άλλωστε και στο εγχειρίδιο της hp αναφέρεται κανονικά η χρηστικότητά τους. Σε ότι «πατάτα» και να κάνει κανείς στον υπολογιστή του, βάζοντάς τα θα επανέλθει στην πρότινος κατάσταση, έτσι δεν είναι; Ουσιαστικά δεν έχουν και καμία διαφορά με τα Ghost;

Αυτό που μου έγραψες με το F11 το έκανα και τα αποτελέσματά του τα πόσταρα στη σελίδα 7, post 100. Αυτό που ΔΕΝ κάναμε γιατί περιμέναμε να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει το F11, είναι αυτό που μου γράφεις στη σελίδα 5, post 63

εγκατεστησε το recovery manager και τα λεμε παλι.(προσεχε οταν λεω αν εχεις το recovery manager εννοω αν το εχεις και σαν προγραμμα,δεν εννοω το partition και τα folder που δημιούργησε το recovery manager)
Αν νομίζεις πως -παρότι έχουν γίνει recover- μπορεί να γίνει κάτι, το συζητάμε.
Δημοσ.

Παιδιά το θέμα του service του υπολογιστή και τι έγινε με τους δίσκους αφότου τον πήρα, δεν μπορώ να το γράψω εδώ. Το κυριότερο στην ιστορία αυτή, είναι ότι δεν μπορώ να βρω ποιος το έφτιαξε. Δε ξέρω ποιος ασχολήθηκε με το laptop και η δυσκολία δεν είναι να βρω ποιος το έφτιαξε, η δυσκολία είναι ότι δε γίνεται να το μάθω! Δεν υπάρχει δυνατότητα. Άλλωστε δεν κρύβομαι πίσω από τα λόγια μου, αν δεν είχα τα χέρια μου λυμένα θα τους είχα τινάξει τα πέταλα. Δυστυχώς την κατάσταση αυτή αναγκαστικά τη δέχομαι. Από δω και πέρα ό,τι κάνω εγώ είναι η μόνη λύση. Ή για την ακρίβεια, ό,τι κάνετε εσείς!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...