Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION 9393EA Δίσκοι επαναφοράς

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry για το λάθος στη σύνταξη. Τα πράγματα δεν έγιναν από την πλευρά μου όπως τα έκανες εσύ εννοούσα.

Οι επιλογές οι διαθέσιμες είναι λοιπόν οι εξής στο F11:

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι διαθέσιμες επιλογές στο laptop μου είναι 4.

Έλεγχος του υπολογιστή

- Χρησιμοποιείστε τα διαγνωστικά εργαλεία υλικού για εκτελέσετε διαγνωστικό έλεγχο.

Επαναφορά συστήματος της Microsoft

- Κάντε επαναφορά του συστήματος σας σε προηγούμενη ημερομηνία

Οδηγός δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων

- Δημιουργείστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας.

Επαναφορά συστήματος

- Κάντε επαναφορά του υπολογιστή σας στην εργοστασιακή του κατάσταση.

Αν έπρεπε να ακολουθήσω την τελευταία επιλογή, αυτή δεν την έκανα. Αν μου προτείνετε και εννοούσατε να κάνω αυτή την επιλογή έχω να σας κάνω ξανά την ερώτηση: Αυτή η επιλογή σημαίνει format; Αν ναι, τότε θα μου μείνει ένα άδειο κουτί χωρίς τίποτα μέσα από προγράμματα, drivers κλπ. Αν πάλι δε σημαίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να σας παραπέμψω στο post μου στη σελίδα 5, στις 15:32 για να ενημερωθείτε περί τίνος πρόκειται. Με βάση λοιπόν το post αυτό, η ερώτησή μου είναι αν η επαναφορά θα γίνει από το σημείο που τους το πήγα για service και μετά, δηλαδή έβαλαν αυτά που έβαλαν για να λειτουργήσει τελικά και η επαναφορά θα γίνει από το δικό τους σημείο και μετά, ή θα γίνει η επαναφορά από το σημείο της μαμάς εταιρίας. Αν γίνει το πρώτο έχει καλώς, δε θα αλλάξει τίποτα. Αν ισχύει το δεύτερο και γίνει επαναφορά από πριν ακόμα τους το πάω, δηλαδή όπως ακριβώς το αγόρασα και πριν ακόμα το ανοίξω από το κουτί του, εκεί δε ξέρω τι γίνεται. Ολική διαγραφή μη γίνει μόνο και μου μείνει ένα άδειο πράγμα.

Κι ένα τελευταίο, υπάρχει τρόπος να βλέπω τις νέες απαντήσεις χωρίς να παίζω με τα βέλη στις σελίδες μπρος πίσω για την ανανέωση;

Δημοσ.

Επαναφορά συστήματος

- Κάντε επαναφορά του υπολογιστή σας στην εργοστασιακή του κατάσταση.

Αν έπρεπε να ακολουθήσω την τελευταία επιλογή, αυτή δεν την έκανα. Αν μου προτείνετε και εννοούσατε να κάνω αυτή την επιλογή έχω να σας κάνω ξανά την ερώτηση: Αυτή η επιλογή σημαίνει format; Αν ναι, τότε θα μου μείνει ένα άδειο κουτί χωρίς τίποτα μέσα από προγράμματα, drivers κλπ. Αν πάλι δε σημαίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να σας παραπέμψω στο post μου στη σελίδα 5, στις 15:32 για να ενημερωθείτε περί τίνος πρόκειται. Με βάση λοιπόν το post αυτό, η ερώτησή μου είναι αν η επαναφορά θα γίνει από το σημείο που τους το πήγα για service και μετά, δηλαδή έβαλαν αυτά που έβαλαν για να λειτουργήσει τελικά και η επαναφορά θα γίνει από το δικό τους σημείο και μετά, ή θα γίνει η επαναφορά από το σημείο της μαμάς εταιρίας. Αν γίνει το πρώτο έχει καλώς, δε θα αλλάξει τίποτα. Αν ισχύει το δεύτερο και γίνει επαναφορά από πριν ακόμα τους το πάω, δηλαδή όπως ακριβώς το αγόρασα και πριν ακόμα το ανοίξω από το κουτί του, εκεί δε ξέρω τι γίνεται. Ολική διαγραφή μη γίνει μόνο και μου μείνει ένα άδειο πράγμα.

Κι ένα τελευταίο, υπάρχει τρόπος να βλέπω τις νέες απαντήσεις χωρίς να παίζω με τα βέλη στις σελίδες μπρος πίσω για την ανανέωση;

αν κανεις αυτο(που αυτο σου λεω απο το απογευμα,ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ)τοτε θα εχεις εναν υπολογιστη με καθαρη εγκατασταση windows καθως και drivers καθως και τα προεγκατεστημενα προγραμματα τις Hp.

με λιγα λογια ,τι να κανεις αυτο,τι να παρεις 60 ευρω και να βαλεις τα recovery cd το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.

{κανε refresh με τον explorer για να βλεπεις τυχον απαντησεις}

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως θα κανουν τα ρεκοβερ cd.θα κανουν οτι ακριβως και το image που εχεις τωρα.

Δημοσ.

Thanks για το refresh.

Παιδιά ξεκινώ. Δε ξέρω τι ώρα θα τελειώσω σήμερα και τι αποτέλεσμα θα έχω, μα με την πρώτη ευκαιρία σας στέλνω νέα.

Καλή μου επιτυχία.

Δημοσ.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Έκανα την επαναφορά συστήματος. Μου ζητήθηκε πρώτα απʼ όλα αν θέλω να κάνω recovery cdʼs ή όχι. Επέλεξα το όχι. Είναι το μόνο που δε γνωρίζω αν έκανα σωστά. Θεώρησα πως αφού υπάρχει πρόβλημα ήδη δε θα μπορούσα να τα φτιάξω εκ των προτέρων κι εκείνη τη στιγμή. Από το σημείο αυτό και μετά όλα πήγαιναν κατʼ ευχήν. Ο υπολογιστής φόρτωσε πράγματα που δεν τα έχω δει ποτέ μέχρι τώρα, προφανώς φόρτωσε όλʼ αυτά που θα φόρτωνε και τότε που τον πρωτοπήρα και πριν κλείσω το πορτάκι του laptop, και είπα δόξα το Θεό που επιτέλους τελείωσα. Άλλαξαν τα πάντα, μέχρι και το όνομα του υπολογιστή που είχαν από μόνοι τους φτιάξει στο service βάζοντας ένα γυναικείο όνομα(!) προφανώς ήταν το όνομα αυτής της κοπέλας που τους το πήγε για φτιάξιμο για λογαριασμό μου, μέχρι ό,τι άλλο είχε και δεν είχε. Εκεί είπα «τέλος, τελείωσα». Όταν επανεκινήθηκαν τα windows και αφού αποδέχτηκα τις 2 φορές που έπρεπε να μαρκάρω για τη φόρτωση των windows για την πιστοποίηση κλπ κλπ και ήρθε ο υπολογιστής σε εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτή που τον πήρα, είπα να κάνω μια προσπάθεια με τα recovery. Καταρχάς για να μη μπερδεύομαι πάλι, Έναρξη – όλα τα προγράμματα - Recovery Manager - Δημιουργία δίσκου επαναφοράς είναι η διαδρομή που ακολουθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άλλη διαδρομή έτσι δεν είναι; Αν λοιπόν η διαδρομή είναι αυτή τότε γιατί ρε παιδιά συνεχίζει και μου γράφει πως μόνο ένα σετ δίσκων μπορεί να δημιουργηθεί σε αυτόν τον υπολογιστή;

Δημοσ.
Αν λοιπόν η διαδρομή είναι αυτή τότε γιατί ρε παιδιά συνεχίζει και μου γράφει πως μόνο ένα σετ δίσκων μπορεί να δημιουργηθεί σε αυτόν τον υπολογιστή;

Προφανως στο κρυμμενο partition εχει αποθηκευτει οτι εχουν δημιουργηθει ηδη μια φορα δισκοι και δεν προκειται ποτε να σε αφησει να φτιαξεις αλλους. Μην στεναχοριεσαι γι αυτο. Βλακειες ειναι ολα αυτα. Μπορεις να φτιαξεις δισκους μεσω του προγραμματος Acronis True Image κατι που δεν θεωρω καλη λυση (γενικα τα images δεν ειναι καλη λυση).

Αν χαλασει ποτε το PC ξανα το επαναφερεις απο το κρυφο partition. Απλα να κρατας backup τα σημαντικα αρχεια σου. Κοιτα με κατι εξυπναδες πως ταλαιπωρουν τον κοσμο....

Τεσπα περιμενε μια γνωμη απο τα λοιπα παιδια γιατι κατεχουν καλυτερα το αθλημα απο εμενα. (Αν ησουν περισσοτερο εμπειρος δεν θα ειχες ταλαιπωρηθει τοσο γιατι θα εριχνες μια κλωτσια σε ολα αυτα τα προγραμματα και θα εστεινες το PC οπως ηθελες οτι ωρα ηθελες).

Βεβαια η αντιπροσωπια της HP τις ηταν δυσκολο πολυ να σου δωσει μερικες οδηγιες, τα 60 ευρω την μαραναν.

Δημοσ.

Φίλε πιανίστα νομίζω ότι πρέπει να αναφέρεις το όνομα της εταιρείας που τον πήγες. Είναι ο μόνος τρόπος πίεσης για να γίνουν πιο σοβαροί στο μέλλον.

Δημοσ.

Άρα αυτό που μένει από την ιστορία μου είναι ότι η επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις δεν είναι ουσιαστική ολική επαναφορά. Συνεχίζουν και παραμένουν πράγματα πίσω χωρίς να υπάρχει δυνατότητα λύσης.

Τουλάχιστον επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τουλάχιστον μπορώ να κάνω όποτε θέλω χωρίς περιορισμούς;

Δημοσ.
Άρα αυτό που μένει από την ιστορία μου είναι ότι η επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις δεν είναι ουσιαστική ολική επαναφορά. Συνεχίζουν και παραμένουν πράγματα πίσω χωρίς να υπάρχει δυνατότητα λύσης.

Μόνο αυτό το ζήτημα με τα αντίγραφα επαναφοράς

Τουλάχιστον επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τουλάχιστον μπορώ να κάνω όποτε θέλω χωρίς περιορισμούς;

Ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...