Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION 9393EA Δίσκοι επαναφοράς

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επρεπε να ειχες εδω και ωρα!!!!

αν δουλεψει και επαναφερεις το λαπτοπ δεν θα κανεις τιποτε αλλο παρα να ποσταρεις εδω και να μας πεις το αποτελεσμα

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν και εφοσον τα καταφερες τοτε χ!@#$!@ που δεν εχεις recovery cds ,η επομενη κινηση σου ειναι να παρεις backup ΟΛΑ τα αρχεια που ειναι στο partition recovery και να ταγραψεις σε ενα cd,ετσι ωστε αν ποτε παθει κατι ο σκληρος σου να κανεις ενα partition να ριξεις μεσα τα αρχεια και να μπορεις να κανεις παλι επαναφορα.

μετα απο αυτο θα βρεις το Acronis True Image απο τα γνωστα σε ολους καταστηματα και θα παρεις image ΟΛΟΝ τον σκληρο δισκο αφου πρωτα απεγκαταστησεις ολα τα προγραμματα που δεν χρειαζεσαι μετα την επαναφορα

που εκανες,αυτο το image toy acronis θα το γραψεις σε 2-3 dvd για να τα εχεις και αν ποτε πρεπει να κανεις επαναφορα θα κανεις με το image toy acronis πλεον.

Αποτελεσμα >>>θα εχεις recovery cds toy acronis και αντε να φας τα 60 ευρω οπου αλλου γουσταρεις.

αυτα!!!!

Δημοσ.

Τοκ τοκ…

Φ…φφφ….

1 12 11 test, test…

Αν με διαβάζει κανείς σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν κράσαρε ο υπολογιστής. Μέχρι εδώ καλά. Το f11 λειτούργησε με δυσκολία. Στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει επαναφορά, με τα πολλά έκανε σε χρονικό σημείο μεταγενέστερο αυτών των προγραμμάτων που μου φόρτωσαν όταν τον πήγα για service, υπάρχουν δηλαδή κι άλλα προγράμματα που έγιναν εγκατάσταση πριν από το σημείο που με επανέφερε αλλά πια δεν τα εμφανίζει. Recovery cdʼs εξακολουθεί να μη με αφήνει. Μάλιστα θυμήθηκα βλέποντας τα ότι έχω όντως κάνει f11 με τη βοήθεια της υποστήριξης της hp όπως σου είχα γράψει. Να αυτοκτονήσω τώρα ή μετά;

Δημοσ.

οχι να κανεις τωρα αυτα που σου ειπα με το acronis,δεν εχεις αναγκη τα recovery cds

1oν γιατι υπαρχει ηδη recovery image se partition

2ον θα κανεις recovery cds me to acronis.

Δημοσ.

Restore έκανα στο c. Δεν μπορούσα να κάνω επαναφορά στο recovery hp, αν θυμάμαι καλά έτσι το έγραφε. Είχε εκτός από αυτά τα 2 και άλλες 2 επιλογές ακόμα αλλά παρότι προσπάθησα νά τα επιλέξω δε με άφηνε. Δεν ενεργοποιούνταν δηλαδή οι επιλογές αυτές.

Δημοσ.

χμ,οποτε δεν υπαρχει image.

το μονο που σου μενει ειναι να καθαρισεις το λαπτοπ απο ολα τα προγραμματα που εχεις μεσα,να κανεις registry clean και να παρεις image με το acronis.

και τι δεν θα εδινα να ειχα αυτο το λαπτοπ μπροστα μου να δω τι πραγματικα συμβαινει.

αντε και στους κυριους που ειχες παει το λαπτοπ και το κανανε μπ!@##$$λο και πες τους ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Υπάρχει και έχω ένα προγραμμα που λέγεται farstone. Αυτό κάνει format στο pc σε σημείο που εσύ επιλέγεις. Διαγράφει τα πάντα. Αρχεία, ιούς, dialers, ό,τι έχεις και δεν έχεις. Σου το επαναφέρει καλύτερα από την επαναφορά συστήματος που έχει το laptop μια και το τελευταίο δε διαγράφει αρχεία που ίσως να έχει διισδύσει ιός. Η έσχατη λύση ίσως να είναι και αυτή.

Δημοσ.
αντε και στους κυριους που ειχες παει το λαπτοπ και το κανανε μπ!@##$$λο και πες τους ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!

Πραγματι. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα αυτα συμβαινουν σε laptop μερικων ημερων.

Δημοσ.
Restore έκανα στο c. Δεν μπορούσα να κάνω επαναφορά στο recovery hp, αν θυμάμαι καλά έτσι το έγραφε. Είχε εκτός από αυτά τα 2 και άλλες 2 επιλογές ακόμα αλλά παρότι προσπάθησα νά τα επιλέξω δε με άφηνε. Δεν ενεργοποιούνταν δηλαδή οι επιλογές αυτές.

Είσαι σίγουρος ότι όλα τα έκανες όπως πρέπει; Πρόσφατα έκανα επαναφορά σε hp και απ'ότι θυμάμαι δεν έβγαζε όλες τις επιλογές από την αρχή. Ρώταγε πρώτα για system restore, διάλεγες όχι και επόμενο, μετά για επαναφορά με το recovery των vista, πάλι όχι και επόμενο... αν θυμάμαι καλά, τελευταία επιλογή ήταν το recovery της hp από το partition

Δημοσ.

Silent όλʼ αυτό το θέμα μπορεί να ακούγεται κάπως «χαλαρό», είναι όμως θέμα που αναδεικνύει τη σοβαρότητα έλλειψης drivers, και των όποιων άλλων σημαντικών cdʼs από μερικές εταιρίες. Και θα γράψω για άλλη μια φορά όσο και αν γίνομαι κουραστικός, πως το θέμα αυτό εκ μέρους των εταιριών θα μπορούσε να είχε τελειώσει βάζοντας μέσα τα πάντα. Κόστος λιγότερο από 1 ευρώ ή αν θέλεις για να μην το επωμιστεί η εταιρία, κόστος επιπλέον 1 ευρώ για τον αγοραστή και όλα τελείωσαν. Και αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε νʼ αντικρούσει αυτή μου την πρόταση θα χαρώ πολύ να τη διαβάσω. Το laptop το αγόρασα 28 Ιουνίου κι από τότε τρέχω και δε φτάνω.

Bilco το post σου ήταν ότι έπρεπε. Είχα γράψει ένα άλλο post για να σου στείλω, γράφοντάς σου ότι έκανα ότι επιλογές είχα διαθέσιμες. Όταν διάβασα λίγο πιο προσεχτικά αυτά που έγραφες, η λέξη κλειδί που με έκανε να αναθεωρήσω είναι ότι στην προσπάθειά σου να κάνεις κι εσύ, η πρώτη επιλογή ήταν όχι, η δεύτερη όχι και ίσως η τελευταία επιλογή να ήταν ναι! Ξαναέκανα F11 και είδα ότι τα πράγματα έχουν κι αλλιώς! Και με την υποστήριξη που μίλησα πάλι δεν έκανα τις σωστές επιλογές. Έκαστος στο είδος του βλέπεις. Για να βγάλω κάπως την υποχρέωση, όλοι όσοι έχετε βάλει το λιθαράκι σας για να με βοηθήσετε, αν έχετε οποιοδήποτε θέμα προς λύση πάνω στη μουσική θα χαρώ να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου! Το καλό και το παρήγορο είναι ότι εκεί που λέω «πάει, τελείωσε», έρχεται σαν απομηχανής κάποιος και ποστάρει με κάτι νέο για να αναπτερωθούν οι ελπίδες!

Λοιπόν, στο θέμα μας τώρα. Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα έκανες. Οι επιλογές οι διαθέσιμες είναι οι εξής στο F11:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...