the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Sorry για την καθυστέρηση. Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής: Πριν μερικές μέρες αγόρασα το εν λόγω laptop. Το ίδιο βράδυ, ξεκίνησα τη διαδικασία φόρτωσης των windows. Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που έκλεισα για κάποιο λόγο το πορτάκι της οθόνης λίγο περισσότερο απʼ όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να κάθομαι σήμερα και να σας ταλαιπωρώ με το πρόβλημα αυτό. Από ʽκείνη τη στιγμή σταμάτησε να φορτώνει, κάθε διαδικασία που επιχειρούσα σύμφωνα με τις εντολές που κατά καιρούς μου έβγαιναν δεν καρποφορούσαν, ακολούθησα όλες τις εντολές που έβγαιναν πολλές φορές αλλά το αποτέλεσμα τίποτα. Το πήγα σʼ ένα πολύ σοβαρό μέρος για να μου το φτιάξουν, καλύτερα να μην αναφερθώ σε όνομα, αυτοί μου φόρτωσαν κάποια πράγματα, windows και δε θυμάμαι και τι άλλο, (αυτά μέχρι πριν λίγες μέρες τα έβλεπα, τι ακριβώς μου έχουν φορτώσει δηλαδή, αλλά έχω βάλει αρκετά προγράμματα από τότε που δε φαίνονται – αν αυτό έχει κάποια σημασία- ακόμα και αν κάνω επιστροφή μεγαλύτερη των 5 ημερών όπως χαρακτηριστικά μου γράφει) και όταν λοιπόν πήγα να κάνω recovery cdʼs αφού τον πήρα στα χέρια μου έτοιμο και φτιαγμένο, μου εμφανίστηκε και συνεχίζει να μου εμφανίζετε ότι έχουν δημιουργηθεί ήδη. Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχα με την υποστήριξη της hp όταν τους έκανα γνωστό το πρόβλημα, λένε ότι πήραν τα cdʼs από κάποιον άλλον υπολογιστή και τα φόρτωσαν σε μ1. Κάτι σαν κλειδί πασπαρτού. Εγώ όμως έχω την εντύπωση πως δημιούργησαν από το δικό μου υπολογιστή recovery cdʼs. Σε όποια περίπτωση, είτε τράβηξαν από άλλα cdʼs στο δικό μου είτε πήραν από τον δικό μου υπολογιστή και δε μου τα έχουν δώσει, το πρόβλημα είναι αυτό που σου γράφω. Και το άσχημο είναι πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να μάθω ποιος έφτιαξε τον υπολογιστή για να αναφερθώ σε αυτόν. Κοίτα, καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από μ1. Σε καμία περίπτωση δε δέχομαι πως επειδή έγινε κάτι που δε θα έπρεπε να γίνει, δεν υπάρχει σχέδιο Β.
AKOYLINI Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 οκ ας τα ξεχασουμε αυτα ΟΛΑ,αλλωστε τι εκαναν αυτοι που εδωσες το λαπτοπ δεν προκητε να μας βοηθησουν σε τιποτα. ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη γιατι εχω στο νου μου να κανουμε καποιες δοκιμες μηπως τελικα επαναφερουμε το λαπτοπ στην αρχικη του δομη. αν τελικα το καταφερουμε μετα θα σου πω το επομενο βημα. αρχικα θελω να μου πεις αν εχεις το recovery manager ακομα εγκατεστημενο στο λαπτοπ,αν ναι τοτε προσπαθησε αυτο που σου ειπα(F11),αν οχι τοτε εγκατεστησε το recovery manager και τα λεμε παλι. (προσεχε οταν λεω αν εχεις το recovery manager εννοω αν το εχεις και σαν προγραμμα,δεν εννοω το partition και τα folder που δημιούργησε το recovery manager)
the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εν τω μεταξύ δε ξέρω αν καταφέρω και γυρίσω τον υπολογιστή με επαναφορά συστήματος προκειμένου να δω τι μου φόρτωσαν, αν κάνω επαναφορά στο πρώτο πρώτο σημείο δηλαδή που μου φόρτωσαν αυτοί, τι κατάληξη θα έχω. Θα τον επαναφέρω από τη στιγμή που τον πήρα φτιαγμένο από αυτούς, άρα πάλι δε θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, ή θα τον επαναφέρω με άγνωστα αποτελέσματα.
the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Αν τα καταφέρουμε πάντως και βρίσκεσαι στην Αθήνα το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να κεράσω! Το recovery manager αν είναι αυτό που σου έγραψα στην προηγούμενη σελίδα και που πιστεύω πως αυτό πρέπει να είναι, το έχω, ναι.
AKOYLINI Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 αυτοι θα εχουν βαλει τα σωστα που επρεπε να ειχε το λαπτοπ σου,ασχετα αν μετα σου εκλεψαν το image με τα γνησιοτατα windows που εχεις πληρωσει.
AKOYLINI Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 οκ δοκιμασε με F11 και τα λεμε παλι,εδω ειμαι!!!
the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δε μου λες, μπορώ να σου στείλω μια εικόνα που έχω στα έγγραφά μου για να δεις αν είναι αυτό που θα έπρεπε να έχω; Και αν ναι, πως;
AKOYLINI Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 φυσικα στειλε μου,ανεβασε το καπου και δωσε μου λινκ
the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ωχ, άρχισαν τα δύσκολα! Όταν λες να το ανεβάσω που εννοείς;
the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εχω ένα πρόγραμμα που λέγεται screenhunter και τραβάω σαν φωτογραφίες ό,τι θέλω από το pc.
AKOYLINI Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ok ακου για να μην μπερδεψουμε τα μπουτια μας. δοκιμασε με το F11 και ασε ολα τα αλλα για μετα. αν και εφοσον με το f11 δουλεψει το recover maneger ,εσυ στις επιλογες θα επιλεξεις επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις(factory reset)
the_pianist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Καλά. Ξεκινώ τώρα. Αν σε 1 ώρα δεν έχω κάνει post κλάψτε με! Να ξεκινήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.