Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION 9393EA Δίσκοι επαναφοράς

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έτσι είναιμ, ωστόσο απο ότι ειδια στη σελίδα του κατακσευστή υπάρχει και το πρόγραμμα ανάκτησης ως utility. Υπαρχει το HP Update for Recovery Manager που δινει σε καθε φορητο και θα το κατεβασεις μαζι με αλλους drivers απο εδω http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3380835&lang=en ...

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε cent κατέβασα το HP Update recovery manager αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει μέσα σε αυτό κάτι που να επαναφέρει τον υπολογιστή κάτι σαν ghost. Ομολογώ πως η προσπάθεια πάντως ήταν καλή. Για την ακρίβεια υπάρχει επαναφορά προγράμματος που ούτως ή άλλως υπάρχει ήδη στο laptop άλλά δε διαγράφει αρχεία, επαναφορά ενός προγράμματος οδήγησης που δε ζητώ κάτι τέτοιο και επαναφορά του υπολογιστή στην αρχική του εργοστασιακή ρύθμιση που αν το κάνω φοβάμαι ότι θα γίνει κάτι σαν format! Και μετά θα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγκες! Μετά πάω κατευθείαν για νέα windows και δε συμμαζεύεται.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο μόνο, εάν κατεβάσω όλους τους οδηγούς που υπάρχουν στο site, κάνοντας format και δοκιμάζοντας να βάλω windows και τους οδηγούς του site, υπάρχει περίπτωση να μείνω στο δρόμο επειδή χρειάζονται κι άλλοι οδηγοί που δεν υπάρχουν σε αυτό;

Δημοσ.

Μια στιγμη γιατι εχω χασει την μπαλα....

1) Μαζι με το laptop δεν σου παραδοθηκε αυθεντικο CD με Windows πχ XP?

2) Μαζι με το laptop δεν σου δοθηκε ξεχωριστο CD με τους Drivers?

Οταν ακουω για recovery cd που δεν ξερεις τι κανει κλπ αγανακτω. Αυτα ειναι ημιμετρα. Πληρωνεις για κατι και πρεπει να στο δινουν. Ειδικα το αυθεντικο CD με τα Windows. Ειναι πολλες οι φορες που το παρακρατουν παρανομα οι πωλητες και δεν στο δινουν.

Δημοσ.
Μια στιγμη γιατι εχω χασει την μπαλα....

1) Μαζι με το laptop δεν σου παραδοθηκε αυθεντικο CD με Windows πχ XP?

2) Μαζι με το laptop δεν σου δοθηκε ξεχωριστο CD με τους Drivers?

Οταν ακουω για recovery cd που δεν ξερεις τι κανει κλπ αγανακτω. Αυτα ειναι ημιμετρα. Πληρωνεις για κατι και πρεπει να στο δινουν. Ειδικα το αυθεντικο CD με τα Windows. Ειναι πολλες οι φορες που το παρακρατουν παρανομα οι πωλητες και δεν στο δινουν.

oxi vevaia...apla ftiaxnis monos sou dvd recovery stin proti epanekkinisi

Δημοσ.
oxi vevaia...apla ftiaxnis monos sou dvd recovery stin proti epanekkinisi

Τι λες τωρα....:?

Εγω οταν αγορασα το laptop PC4 της υπογραφης ειχε μεσα:

1: CD WINDOWS XP HOME EDITION SP2

2: CD DRIVERS & UTILITIES

3: CD NERO EXPRESS 6

4: CD WinDVD 5.0

5: CD Microsoft Works 8

Η Hewllett Packard μετα την υποστηριξη στα Scanners & τους Εκτυπωτες βλεπω οτι με απογοητευει και στα laptops. Να σημειωσω οτι εχω πλειαδα HP προιοντων απο το 1992 και μετα.:evil:

Ποια αλλη εταιρια συμπεριφερεται αναλογα ξερει κανεις?

Δημοσ.

Οταν αγορασα το laptop PC4 υπογραφης δυσκολα εβρισκες 1024 RAM και ξεχωριστη καρτα γραφικων με 128MB RAM. Ηταν οι κυριες απαιτησεις μου. Αλλα η βασικη μου απαιτηση, απο την οποια δεν θα υποχωρουσα με τιποτα, ηταν να δω τα συνοδευτικα CD.

Οταν σε ενα διμηνο απο τωρα προβω σε αγορα laptop παλι δεν θα κανω καμια υποχωρηση σε αυτο το θεμα.

Ευχομαι η Toshiba να συμπεριφερεται σοβαρα και ευελπιστω η Fujitsu - Siemens να κραταει την ιδια πολιτικη με τοτε. HP τελειωσε για μενα εκτος και αν δω CD. Ευελπιστω και στη Sony.

Δημοσ.

Silent όταν αγόρασα το laptop το μόνο που είχε μέσα στο κουτί ήταν εκτός από το ίδιο το laptop, ήταν το καλώδιο φόρτισης μπαταρίας!!! ΤΙΠΟΤʼ ΑΛΛΟ. Και σε ρωτώ και λέω, όταν ο υπολογιστής κοστίζει πάνω από 1600. Δεν είναι αηδία η εταιρία που προσπαθεί να κάνει οικονομία στα 70 λεπτά που θα κόστιζαν τα cdʼs; Τους δίνεις 1600 και σου ζητάνε άλλα 70 για τα cdʼs επαναφοράς, να αγοράσεις δηλαδή αυτά που υποτίθεται πως έπρεπε να σου έχουν ήδη δώσει. Πες μου τώρα εσύ, δεν είναι ρεζίλι; Και άντε και σου λένε να φτιάξεις μόνος σου τα cdʼs επαναφοράς επειδή έχουν στενότητες οικονομικές, γιατί βρε ρεζίλι άνθρωπε δεν ανεβάζεις το κόστος του laptop κατά ένα ευρώ, να τα βάλεις μέσα στο κουτί του όμορφα και ωραία για να μη σε βρίζουν μετά οι πελάτες που δεν πρόκειται να σε ξαναδούν στα μάτια τους; Ούτε θα παραπονεθεί κανείς επειδή αυξήθηκε το κόστος κατά ένα ευρώ, ούτε θα σε βρίζει κανείς και στην καλύτερη περίπτωση (εκεί που τώρα θα με κάνει να ακούω hp και θα βρίζω και δε θα πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από μένα και από όλους όσους διαβάσουν το post αυτό και αλλάξουν γνώμη για την εταιρία) θα με κάνει πελάτη και για επόμενες μελλοντικές αγορές. Κάτι τέτοια κάνουν και στο τέλος τα κλείνουν τα μαγαζάκια τους.

Το συγκεκριμένο laptop έχει vista premium.

Κανένα cd με drivers δεν υπάρχει στο κουτί. ΚΑΝΕΝΑ. Είπαμε, οι μεγάλες εταιρίες φροντίζουν να μην έχουν κανένα παράπονο οι δύστυχοι οι πελάτες τους.

Στην προκειμένη περίπτωση ο πωλητής έκανε σωστά τη δουλειά του. Άσε που δεν το πήρα από μαγαζί αλλά από την ίδια εταιρία. Και με την υποστήριξη που μίλησα αυτό μου είπε. Πολιτική της εταιρίας είναι μη δίνουν cdʼs!!! Βρε ουστ, ΟΥΣΤ.

Δημοσ.

Όσο για την υποστήριξη, δε ξέρω τι γίνεται σε άλλες εταιρίες, αλλά έτσι και πάρεις τηλέφωνο Παρασκευή αργά, θα σου βγει μια κασέτα που θα σου λέει ούτε λίγο ούτε πολύ, δε ξέρω τι πρόβλημα έχεις αλλά δε λειτουργούμε! Πάρε ξανά τη Δευτέρα!!

Να σου πω την αλήθεια, αν το laptop δεν ήταν τόσο δυνατό δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω hp. Είχα κάποτε έναν εκτυπωτή της ακατονόμαστης, μου χάλασε σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο και από τότε είπα να μη ξαναπλέξω. Βλέπεις το πάθημα δεν έγινε μάθημα.

Και να σου πω και το άλλο, έτσι και δεν προλάβεις να φορτώσεις τα windows, να μπεις στην επιφάνεια εργασίας και να κάνεις μόνος σου δίσκους, ξέχασέ το. Αν δηλαδή κάτι πάει στραβά, μείνεις από ρεύμα, κλείσει το πορτάκι, σου πέσει η μπαταρία, πατήσεις δε ξέρω κι εγώ τι, windows δε φορτώνει, να κάνεις επαναφορά με δικά σου cd φυσικά δε γίνεται λόγος γιατί δεν έχεις προλάβει καν να φτάσεις στην επιφάνεια εργασίας, και το τελικό αποτέλεσμα είναι να το πας στην εταιρία και να σου πει πως τους δίσκους δεν μπορούμε να σας τους δώσουμε! Αγοράστε καινούριους! Θα σας το φτιάξουμε μεν, θα τους αγοράσετε δε!

Και το θέμα της αξιοπιστίας δεν είναι όταν όλα πάνε καλά. Τι γίνεται σε περιπτώσεις αστείες σαν κι αυτές που καθόμαστε και συζητάμε για μερικά λεπτά του ευρώ.

Γιʼ αυτό σου λέω, ουστ, ΟΥΣΤ

Δημοσ.
Silent όταν αγόρασα το laptop το μόνο που είχε μέσα στο κουτί ήταν εκτός από το ίδιο το laptop, ήταν το καλώδιο φόρτισης μπαταρίας!!! ΤΙΠΟΤʼ ΑΛΛΟ. Και σε ρωτώ και λέω, όταν ο υπολογιστής κοστίζει πάνω από 1600.

Εδωσες 1600 ευρω και ειχε μεσα μονο αυτα? :?:?

Τι να πω....,.

Εχω διπλα μου ολα τα περιεχομενα του laptop (το αγορασα 1750 ευρω πριν δυο χρονια).

Συμπληρωνω:

6. Βιβλιο παχους 0,9cm (μετρημενο με χαρακα) με τιτλο Fujitsu - Siemens Safety

7. Βιβλιο παχους 0,4cm με τιτλο Fujitsu - Siemens AMILO A Series Answers Easy Guide

8. Φυλλαδιο Microsoft Windows XP Home Edition 10σελιδο περιπου

9. Ενα χαρτι με υπογραφες και τιτλο Declaration of Conformity

10. Ενα τρισελιδο φυλλαδι με Warranty Information.

Τι να πω ρε παιδια, δυσκολευομαι να τα πιστεψω ολα αυτα, μηπως σας κοροιδεψαν?:evil:

Δημοσ.

Silent περί αυτού που γράφεις πρόκειται. Περί κοροϊδίας. Λες όμως το κουτί που είχε μέσα όλα αυτά τα πολλά πράγματα όταν αγόρασα το laptop να είχε καμιά σημαντική αξία; Να μη δίνουν τίποτʼ άλλο επειδή χρησιμοποίησαν ένα καλό κουτί περιτυλίγματος; Μήπως έχει λέω καμιά αξία τουλάχιστον αυτό το ωραίο κουτί! Αλλά και σε αυτή την περίπτωση πάλι άτυχος είμαι, το πέταξα!

Δημοσ.

παιδια οι εποχες αλλαξαν

εγω οταν αγορασα τον (καμμενο πλεον) fujitsu δεν ειχε μεσα σιντι με τα γουιν, το εφτιαχνες μονος σου!πριν 2 χρονια

η σονυ τα εχει καταργησει εδω και 4 περιπου χρονια.

η τοσιμπα, που πηρα ενα πριν λιγοτερο απο χρονο απο αμερικη, εδινε μαζι, αλλα εχει και επιλογη να φτιαξεις κι αλλο...

παντως αν απαιτησεις silent arrow να χει σιντι μεσα, μπορει και να μην βρεις να παρεις λαπτοπ..νομιζω πλεον ειναι παγια τακτικη ολων να μην δινουν μαζι σιντι

Δημοσ.

Egw pantos epeidi kathe fora pou prospathousa na ftiaksw recovery disk mou to ekege estila email kai tous zhthsa na mou stiloune autoi ena.

Mera apo merikes meres mou irthe me courier to cd xwris kanena kostos.

Twra esena giati sou zitane 60 euro den to katalabainw....

Exw HP Pavilion dv6000 series.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...