the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Καταρχάς ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους μπορέσουν να μου δώσουν κάποια βοήθεια. Έχω έναν HP PAVILION 9393EA, έχουν ήδη δημιουργηθεί δίσκοι επαναφοράς , δεν αφήνει για δημιουργία νέας εικόνας για δεύτερη φορά, και ζητάνε οι ζητιάνοι 60€ για να τα αγοράσω όταν ήδη τους έχω δώσει 1600+ :evil:. Μήπως έχει κανείς τον ίδιο υπολογιστή και μπορεί με κάποιο torrent ή Lime Wire να ανεβάσει τους δίσκους επαναφοράς; :|
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 να υποθεσω οτι εχεις χασει τον αρχικο δισκο που ειχες; αν οχι χτυπα του μια αντιγραφη επισης στο δικο μου το σονυ,που εχει επισης την δυνατοτητα να φτιαξει τετοιο δισκο, μπορει αυτματα να κανει φορματ και επαναφορα το μηχανημα χωρις σιντι μεσα μηπως αν εχει και σε σενα τετοια επιλογη, αν τρεξεις μια επαναφορα μεσα απο την επιλογη αυτη να χασει την μνημη του,και να σε αφησει μετα να φτιαξεις δισκο επαναφορας;σε μενα, σε σονυ εχει δουλεψει (αλλα δεν ξερβ αν μου εδινε την δυνατοτητα να φτιαξω μονο 1 φορα )
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ακριβώς αυτό. Δεν τους έχω πια τους δίσκους. Το σύστημα κάνει επαναφορά μέσω των windows αλλα τα αρχεία τα αφήνει. Αν έχει μπει κάποιος ιος μέσα σε αυτά δεν τα πειράζει η επαναφορά συστήματος. Ουσιαστικά θέλω κάτι σαν Ghost η φορματ να τα καθαρίσει όλα. Η αντιγραφή που μου γράφεις δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με τους δίσκους.
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 χμ, τοτε πρεπει να το βρεις απο καποιον αλλο..απατεωνες να ζητανε 60 ευρω.. μια αλλη λυση ειναι να κατεβασεις οδηγους απο την σελιδα της ΗΡ και να περασεις μετα τα win με δικο σου cd σιγουρα βεβαια, δεν ειναι οτι καλυτερο,απλα ειναι νομιζω η εσχατη λυση
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Φίλε Βασίλη νομίζω πως αν δεν καταφέρω να βρω τα cd's θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Ίσως να είναι και καλύτερη από το να τα κατεβάσω από κάποιον άλλο φίλο που θα έχει τον ίδιο υπολογιστή. Thanks anyway.
nemos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ...Μία ιδέα που δεν έχω δοκιμάσει - άν κάποιος φίλος ξέρει άν παίζει ή όχι να ποστάρει... 1. Μπαίνεις στο site της HP κ κατεβάζεις τους drivers για το laptop σου 2. Κατεβάζεις κ εγκαθιστάς το nlite - η τελευταία beta παίζει ΟΚ 3. Βρίσκεις ή αγοράζεις (...μακρυά από σένα - τα έχεις ήδη πληρώσει...) ένα cd WinXP - το sp2 μπορεί να ενσωματωθεί με το nlite άν δεν είναι ήδη ενσωματωμένο στο cd. Κατεβάζεις επίσης από την MS όποια μετά-sp2-updates θεωρείς απαραίτητα. 4. Με το nlite δημιουργείς πλέον μόνος σου ένα νέο cd εγκατάστασης των winxp το οποίο θα περιέχει τους drivers του laptop σου, το sp2, όσα κ όποια win-updates θέλεις, ενώ μπορείς κ να κόψεις διάφορα "περιττά" της εγκατάστασης (π.χ το tour των ΧΡ...). Θα στερηθείς βέβαια τα wallpapers της HP, αλλά πιστεύω ότι θα επιζήσεις... [...] Το σκέφτηκα μόλις τώρα: άν δεν θέλεις να κατεβάσεις τους drivers (για τους οποίους δεν ξέρω άν ή πώς γίνονται αξιοποιήσιμοι για το nlite) μπορείς να κάνεις export τους ήδη εγκατεστημένους drivers από το laptop σου με κάποιο πρόγραμμα όπως το Driver Magician - δεν είναι δωρεάν αλλά είναι το μόνο που έχω δουλέψει κ δοκιμάσει με το nlite κ ξέρω ότι παίζει ΟΚ...
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Φίλε Νέμο καταρχάς σ' ευχαριστώ για το link. Αν ακολουθήσω την οδο αυτή που μου έγραψες κι εσύ, το ερώτημα είναι αν θα κάνω format στο pc και διαγράψω τα πάντα, αν θα βρω όλους τους οδηγούς στο site που έχει ήδη το μηχάνημα ή θα με αφήσει στα κρύα του λουτρού επειδή κάποιοι δε θα υπάρχουν. Κι επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με υπολογιστές (βλέπεις πιανίστας είμαι!) αν νγωρίζεις αν θα τους βρω όλους θα σου ήμουν υπόχρεως. Γιατί αν κάνω τελικά format και μείνω με λειψούς οδηγούς με βλέπω να τους τα σκάω τα 60?.
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Νεμο cd με vista καλύτερα από τα premioum που φορά το μηχάνημα έχω από φίλο να τα πάρω. Τα windows μπορώ να τα βρω και καλύτερα δηλαδή ακόμα. Για το nlite δε ξέρω καν τι είναι (υποθέτω κανα πρόγραμμα που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μου θα είναι) αλλά πιστεύω αυτός ο γνωστός που έχω να ξέρει κάτι παραπάνω. Το Driver Magician θα δω μήπως μπορέσω να βρω κανένα crack από το astalavista σε περίπτωση που το λινκ της hp δεν μπορέσει να κάνει κάτι.
nemos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 -- Το nlite δημιουργεί ένα νέο cd εγκατάστασης windows (xp, 2000, 2003, ...) ενσωματώνοντας τους drivers που του δίνεις εσύ και δεν επηρεάζει την υπάρχουσα εγκατάσταση - μπορείς να το δουλέψεις δλδ και σε άλλο pc. Εκτιμώ με βάση την 1 χρόνου εμπειρία μου από το πλήρες προϊόν (100% επιτυχία σε 10δες υπολογιστές που μου έρχονται χωρίς -φυσικά!- τα cd με τους drivers κ χρειάζονται format, αλλά ανεβάζουν windows οπότε μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα) ότι άν δουλέψεις με το driver magician θα μπορέσεις να πάρεις όλους τους ήδη εγκατεστημένους drivers του laptop σου και το nlite θα τους ενσωματώσει άψογα... αλλά επειδή τίποτα δεν είναι καλύτερο από μία δοκιμή προτού πας σε λύσεις χωρίς γυρισμό καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα το cd που θα φτιάξεις σε κάποιον άλλο δίσκο στο laptop - ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά μόνο έτσι θα είσαι 100% βέβαιος ότι θα είσαι οκ μετά από format. -- Το link που σου έδωσα παραπάνω για τους drivers του laptop σου το βρήκα με μία πολύ γρήγορη αναζήτηση στο site της ΗΡ - άν δώσεις το part number του laptop σαν κριτήριο αναζήτησης θα βρεις όλους τους drivers που ενσωματώνει η ΗΡ στο φορητό σου.
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Αν βρω όλους τους οδηγούς στο site τότε θα πράγματα θα είναι μια χαρά. Μπήκα και βρήκα κάποια cracks για το Driver Magician 1.41 με 26% επιτυχία και το Driver Magician v2.8 RETAIL-Lz0 με 47% επιτυχία. Ελπίζω να κάνουν τη δουλειά τους τόσο το πρόγραμμα όσο και το σπαστήρι. Εκτιμώ για τις απαντήσεις που μου έδωσες κι ελπίζω να βγάλω κάποια άκρη.
nemos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Για δες λίγο τί λένε κι εδώ οι καλλιτέχνες ... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=104170 Οπως το βλέπω μάλλον θα σκάσεις 60Ε στην ΗΡ... γιατί άν σε σώσει κανένας φίλος θα σου πάει πολύ πιο ακριβά με τα κεράσματα ;-)
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μπα, είναι κολλητός. Μ' έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές. Κάνοντας σερφ στο site εδώ μέσα βρήκα και κάτι ενδιαφέροντα post για everest. Αν σ' ενδιαφέρει να το κατεβάσεις να σου γράψω και σε σ1 και στον άλλο φίλο που τέτοια δύσκολη ώρα κάθεστε και μου απαντάτε για να βγάλω κάπως και την εξυπηρέτηση για τις απαντήσεις. Αύριο όμως γιατί αρχίζω και βλέπω το Μορφέα με σάρκα και οστά!
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 επισης προσεξε λιγο τις δηλωσεις περι κρακ, επειδη μπορει να στην πει κανεις.οκ δεν ειπες τιποτα κακο, απλα λεω να σε πιο προσεκτικος! καλη τυχη
21century Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Αυτο πυο αναφερει ο Μεμος ειναι η ιδανικη λυση, αλλα πες μας για ποιο λογο θελεις να κρατησεις και 2η εικονα την στιγμη που μπροεις με ενα προγραμμα οπως το Acronis true image ή καποιο αλλο να κανεις back up? Μαλλον εχει χασει τα δισκακια τα αρχικα για ανακτηση δεδομενων, ζητησε τοτε απο ενα παιδι- που ενδχεομενως εχει παομοιο φορητο- να σου αντιγραψει το recovery dvd που υπαρχει στην συσκευασια...
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 οκ. Bill θα το έχω υπόψη μου. Ξέρεις, κάτι σαν υποκρισία δηλαδή! Όλοι παίζουν με σπασμένα αλλά κανείς δε το λέει!!! 21century δεν έχω την πρώτη εικόνα του υπολογιστή. Είναι μεγάλη ιστορία, που να στη λέω. Μεγάλη και πικρή. Το θέμα είναι ότι δημιουργήθηκαν τα cd's και δεν τα έχω. Το καλυτερο είναι αυτό που έγραψες, το πιο φρόνημο δηλαδή. Να πάρω από κάποιον που έχει τον ίδιο υπολογιστή τα cd's. Αν και αυτό ελλοχεύει κάποιους ίσως σημαντικότατους; κινδύνους. Με το πρόγραμμα που μου έγραψες μπορώ δηλαδή να κάνω κατευθείαν εικόνα σε κάποιο cd ή dvd; Εγκαθιστώ το πρόγραμμα και κατευθείαν εικόνα του υπολογιστή; Κάτι σαν Ghost δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.