Προς το περιεχόμενο

LG 19" απλή η widescreen

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε Kagkouros,με δεδομένο οτι πρέπει να αποφασίσεις ποιά οθόνη να αγοράσεις και όχι αν θα παντρευτείς ή όχι(:)),το καλύτερο είναι να ηρεμήσεις,να μην ανοίγεις 200 'threat' και να επισκεφθείς ένα κατάστημα για να δείς τις οθόνες απο κοντά.Με το να βλέπεις μέσω internet δεν πρόκειται να αποφασίσεις ποτέ.

Κατά τη γνώμη μου δίνεις πολλά λεφτά για 19άρα wide,με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις την lg L204WT ή την αντίστοιχη της samsung,205BW.

Ακόμη και αυτές είναι μικρές για wide αλλά σαφώς καλύτερες απο μια 19άρα.

p.s: λυπήσου και τον καημένο τον GeorgeMan :)

έχω καταλήξει στη συγκεκριμένη για τον εξής λόγο "έχει 3 χρόνια zero-pixel εγγύηση" δεν θέλω να το ρισκάρω το θέμα είναι πως αυτές οι δύο που αναφέρω στο τέλος είναι σχεδόν ίδιες (και έχω καταλήξει εκεί τέλος :D), εσύ τι λες (ανάμεσα από αυτές τις 2)?

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ίδια οθόνη είναι απλώς η πιο ακριβή έχει καλύτερη βάση και υποστηρίζει hdcp*,δεν ξέρω κατά πόσο θα σου χρησιμεύσει στο μέλλον κάτι τέτοιο αλλά για μόνο 12 ευρώ διαφορά θα πήγαινα στην δεύτερη.

*http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

http://www.tech-faq.com/ylang/el/hdcp.shtml (σε άψογα Ελληνικά:))

• Moderators
Δημοσ.
Φίλε Kagkouros,με δεδομένο οτι πρέπει να αποφασίσεις ποιά οθόνη να αγοράσεις και όχι αν θα παντρευτείς ή όχι(:)),το καλύτερο είναι να ηρεμήσεις,να μην ανοίγεις 200 'threat' και να επισκεφθείς ένα κατάστημα για να δείς τις οθόνες απο κοντά.Με το να βλέπεις μέσω internet δεν πρόκειται να αποφασίσεις ποτέ.

Κατά τη γνώμη μου δίνεις πολλά λεφτά για 19άρα wide,με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις την lg L204WT ή την αντίστοιχη της samsung,205BW.

Ακόμη και αυτές είναι μικρές για wide αλλά σαφώς καλύτερες απο μια 19άρα.

Επακριβως οτι ειπε ο φιλος...

Σε ολο το μηκος του κειμενου +1 :)

Δημοσ.
Φίλε Kagkouros,με δεδομένο οτι πρέπει να αποφασίσεις ποιά οθόνη να αγοράσεις και όχι αν θα παντρευτείς ή όχι

έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες απλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αλλάζω οθόνη κάθε χρόνο για π.χ.

I show no mercy :-P:mrgreen:

από το http://www.tech-faq.com/ylang/el/hdcp.shtml

οποιοδήποτε προϊόν που λαμβάνει μια άδεια κάτω από την ψηφιακή ικανοποιημένη προστασία πρέπει να συμφωνήσει που εάν σπάσουν τις οδηγίες HDCP, η ψηφιακή τηλεοπτική ποιότητα από τη συσκευή θα μειωθεί ή το ψηφιακό βίντεο δεν θα είναι σε θέση να παίξει
Όλη η τεχνολογία από την κάρτα γραφικής παράστασης στο όργανο ελέγχου πρέπει να είναι HDCP ικανό για ο κινηματογράφος παίζει με υψηλό έντυπο ορισμού του. Εάν αυτές οι απαιτήσεις δεν καλύπτονται, το βίντεο θα παίξει σε μια χαμηλότερη ποιότητα ή μπορεί να μην παίξει ακόμη και καθόλου όλες, με συνέπεια μια σαφή μαύρη οθόνη με ένα μήνυμα λάθους.

δηλαδή άμα, άμα λέμε κάποιος έχει μια αντιγραμμένη ταινία ή Video δεν θα μπορεί να το δει?

btw έψαξα στην LG αλλά δεν βρίσκω τα συγκεκριμένα μοντέλα...γιατί?

Λειπω διακοπες, μεχρι τελος αυγουστου I won't post anything;)

καλές διακοπές Γιώργη

• Moderators
Δημοσ.

Thanks φιλε, φευγω μεθαυριο (σαββατο) ξημερωματα και απλα το ανεφερα :)

Οσο αφορα το ερωτημα σου, καλυτερα τη δευτερη, δικαιολογει τα 12 διαφορα της. :)

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω μια απορία.

Η LG 19'' LCD L196WTQ-SF IM SILVER και η LG 19'' LCD L196WTQ-SF SILVER φαίνεται από το site τι διαφορές έχουν...

Το ΠΛΑΙΣΙΟ έφερε την L196WTQ-SF αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποία από τις 2 του e-shop είναι???

Ακόμα στο site της LG δεν μπόρεσα να το βρω αυτό το μοντέλο παρά μόνο στο Ελληνικό και συγκεκριμένα εδώ.

Η απορία μου είναι η εξής...το πλαίσιο και το site και LG αναφέρουν το όνομα σαν "L196WTQ-SF"...το e-shop έχει όμως και την άλλη που έχει στο τέλος του ονόματός της το "ΙΜ" πράγμα που δεν μπορώ να το βρω πουθενά και δεν γνωρίζω άμα το πλαίσιο έχει την "ΙΜ" ή την κανονική??? Και τι είναι αυτό το "ΙΜ" βρε παιδιά?

Παρακαλώ διαφωτίστε με...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια απορία : Τώρα πρόσεξα και την L196WTQ-WF. Η διαφορά με την SF είναι 10? τουλάχιστον στον mgmanager και 20 από το πλαίσιο.

Την έχει προσέξει κανείς?

Οι διαφορές τους εκτός από τις σχεδιαστικές είναι και άλλες?

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=12136

και

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11933

και στο You την έχουν 219,00? . Αρκετά καλή τιμή θα έλεγα και έκανα επαλήθευση γιατί μου φάνηκε λίγο χαμηλή η τιμή αλλά τελικά τόσο κάνει.

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια απορία : Τώρα πρόσεξα και την L196WTQ-WF. Η διαφορά με την SF είναι 10? τουλάχιστον στον mgmanager και 20 από το πλαίσιο.

Την έχει προσέξει κανείς?

Οι διαφορές τους εκτός από τις σχεδιαστικές είναι και άλλες?

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=12136

και

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11933

και στο You την έχουν 219,00? . Αρκετά καλή τιμή θα έλεγα και έκανα επαλήθευση γιατί μου φάνηκε λίγο χαμηλή η τιμή αλλά τελικά τόσο κάνει.

από ότι φαίνεται έχει μικρότερη κουκκίδα.

Στο δικό μου ερώτημα θα απαντήσει κανείς?:???:

Δημοσ.
ρε φίλε μας δουλεύεις??? Εγώ άλλο ρωτάω...δεν χρειάζομαι καμία άλλη πρόταση.-

Φίλε ... τελικά πήρα την L226WTQ-SF από εδώ .... και είναι τέλεια! ΟΘΟΝΑΡΑ ~ σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες (όπως π.χ. η samsung η αντίστοιχη 22" , αλλά μην το ζαλίζεις ....:lol:πάρτην να ηρεμήσεις!

Το ξέρω , δεν απαντάω σε αυτό που θες , αλλά σε βλέπω και το ψάχνεις τρελά ... τι αγχώνεσαι , αφού σε κάνα 2 χρόνια θα ξαναπάρουμε άλλη!8-)

Ως τώρα εντυπώσεις από τη LG : φοβερή εικόνα (και χωρίς μάλιστα να πειράξω τις ρυθμίσεις καθόλου) , δεν είναι καθόλου κουραστική σε πολύωρη θέαση απο κοντά , τρομερά καθαρή εικόνα σε έργα-παιχνίδια-Multimedia εφαρμογές , στο πακέτο περιείχε και το dvi καλώδιο , η γωνία θέασης είναι όντως αυτή που λέει 170° , και πάλι καλά ... κανένα καμένο pιxel :mrgreen:

Και φυσικά τιμή ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 ευρώ!!! Τσίμπα την κατευθείαν!

Το μόνο αρνητικό ... είδα τους 300 (300 720p HDDVD X264-SEPTiC) και με ανάγκασε η οθόνη να το ξαναδώ άλλες 2 φορές:rolleyes:... φοβερή εικόνα!!!

Δημοσ.

Φίλε σε καταλαβαίνω είναι όντως πολύ καλή αλλά δυστυχώς

1) δεν αλλάζω οθόνη κάθε 2 χρόνια

2) δεν έχω τόσα ? για οθόνη

3) άμα πάρω αυτή χρειάζομαι και εμπρόστετη εγγύηση με 36? γιατί άμα έχει κάνα καμένο pixel θα τρελαθώ!

Αυτά.

Τελικά όποιο μοντέλο και να είχα το πλαίσιο στα @@ (:D) αυτή θα πάρω πάει και τελείωσε αλλά έχω κάποιες απορίες ακόμα όσον αναφορά το hdcp δεν ξέρω ποιά θύρα το βγάζει? η dvi-d ή η d-sub?

Δημοσ.
Φίλε σε καταλαβαίνω είναι όντως πολύ καλή αλλά δυστυχώς

1) δεν αλλάζω οθόνη κάθε 2 χρόνια

2) δεν έχω τόσα ? για οθόνη

3) άμα πάρω αυτή χρειάζομαι και εμπρόστετη εγγύηση με 36? γιατί άμα έχει κάνα καμένο pixel θα τρελαθώ!

Αυτά.

Τελικά όποιο μοντέλο και να είχα το πλαίσιο στα @@ (:D) αυτή θα πάρω πάει και τελείωσε αλλά έχω κάποιες απορίες ακόμα όσον αναφορά το hdcp δεν ξέρω ποιά θύρα το βγάζει? η dvi-d ή η d-sub?

Ε από το dvi-d φυσικά ρε συ! (High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is a form of Digital Rights Management (DRM) developed by Intel Corporation to control digital audio and video content as it travels across Digital Visual Interface (DVI) or High-Definition Multimedia Interface (HDMI) connections. Δες περισσότερα εδώ! Απορώ γιατί όμως έχεις τέτοιες απορίες ~ τι έχεις στο μυαλό σου να συνδέσεις!

Πάντως για 60 ευρουλάκια παραπάνω , εγώ θα έπαιρνα την 22" ... μιλάμε για μεγάλη διαφορά! Θα έχεις ένα σινεμαδάκι στο δωμάτιό σου ... :lol:

Μην αγχώνεσαι με τα pixel , άμα βρεις καμμένα (πράγμα σπάνιο) πάρτους και πες τους ότι κλείνει από μόνη της ξαφνικά ή ότι θερμαίνεται ή ότι κάτι ανθρωπάκια εμφανίζονται και σε χαιρετάνε από την γωνία της οθόνης... και θα στην αλλάξουν!

Anyway ... φρόντισε να πάρεις σύντομα ότι είναι , γιατί και οι 2 είναι στο στάδιο της αντικατάστασης τους από τα επόμενα μοντέλα (που φυσικά θα είναι και ακριβότερα)! good luck...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...