hasiotis_john Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 καταρχήν καλώς ήρθες στο forum:) αυτή η οθόνη έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά αλλά δυστυχώς διαθέτει TN Panel το οποίο δεν είναι και το καλύτερο όσον αναφορά απόδοση χρωμάτων, λευκού κλπ, και ακόμα δεν έχει zero-pixel εγγύηση αλλά μπορείς να την αγοράσεις άμα έχεις φράγκα με 40?.Τι οθόνη έχεις τώρα? Και γενικά πόσα ? διαθέτεις για οθόνη? Εάν για παράδειγμα διαθέτεις παραπάνω ? θα σου πρότεινα να δεις τη Samsung 22'' Wide SM226BW *συγκριτικό threat μπορείς να δεις εδώ Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φίλε... βασικά δεν παίζει πρόβλημα με τα λεφτά .... και λίγα παραπάνω δεν με πειράζει! Με την Samsung δηλαδή θα έχω zero-pixel εγγύηση με τα ίδια λεφτά? Τώρα έχω την 19' philips 190x6 ... απλά είπα να πάω σε λίγο μεγαλύτερη! Οπότε λες να πάω για Samsung έτσι? Δεν έχει TN Panel αυτή (αν και το googlara αλλά δεν πολυκατάλαβα τι διαφορές έχουν αυτές που έχουν τέτοιο panel... anyway:rolleyes:) Thanks again...
Kagkouros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φίλε... βασικά δεν παίζει πρόβλημα με τα λεφτά .... και λίγα παραπάνω δεν με πειράζει!Με την Samsung δηλαδή θα έχω zero-pixel εγγύηση με τα ίδια λεφτά? Τώρα έχω την 19' philips 190x6 ... απλά είπα να πάω σε λίγο μεγαλύτερη! Οπότε λες να πάω για Samsung έτσι? Δεν έχει TN Panel αυτή (αν και το googlara αλλά δεν πολυκατάλαβα τι διαφορές έχουν αυτές που έχουν τέτοιο panel... anyway:rolleyes:) Thanks again... κοίτα με τα panels ούτε εγώ τα πάω καλά αλλά ξέρω ρε παιδί μου ότι η Eizo έχει και γ@μώ τα panel:D...άμα από Philips (LCD υποθέτω) πας σε LG θα σου κακοφανεί. Όχι η Samsung δεν έχει εγγύηση για zero-pixel αλλά απ'ότι αναφέρουν τα παιδιά έχει λιγότερες πιθανότητες για καμένο pixel..γενικά zero-pixel εγγύηση ισχύει μέχρι 19" σε μερικές μάρκες. Τώρα αυτό που σου προτείνω είναι να ανοίξεις ένα threat να πεις τί οθόνη είχες, σε πόσες " θα πας (22" υποθέτω) και μέχρι πόσα ? διαθέτεις...θα απαντήσουν αρκετά άτομα και θα έχεις μια σφαιρικότερη άποψη περί ποιάς οθόνης να πάρεις (μην βιαστείς)
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Παιδιά όποιος ενδιαφερόταν η LG 19'' LCD L196WTQ-SF IM SILVER είναι επιτέλους σε διαθεσιμότητα στο e-shop με 220?!!!
Soth Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Πολλά μου φαίνονται... Η αντίστοιχη 20" έχει ελάχιστη διαφορά ?...
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Πολλά μου φαίνονται... Η αντίστοιχη 20" έχει ελάχιστη διαφορά ?... ε όχι...δεν θα έλεγα πολλά (3ετύς εγγύηση) ενώ η 20" δεν έχει
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχει κανένας καμία φώτο να ανεβάσει από την οθόνη L196WTQ-SF (πλάι και πίσω άμα γίνεται)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Χαλαρωσε λιγο λεω εγω με την οθονη! 5 ποστ μαζι εκανες...
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχει κανένας καμία φώτο να ανεβάσει από την οθόνη L196WTQ-SF (πλάι και πίσω άμα γίνεται) συνεχίζεται εδώ...αλλά δεν βλέπω απαντήσεις edit: το παραπάνω θέμα δεν υπάρχει
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Γιατί άνοιξες νέο thread? οΟ επειδή αυτό το threat μιλάει για αγορά οθόνης 19"...άμα είναι από την επιλογή αυτής της οθόνης μέχρι φωτογραφίες από χρήστες κλπ κλπ, θα είναι multi-threat:lol:
smilefreeware Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Να πω κάτι αν και δεν διάβασα όλα οσα γράφτηκαν. Πιστεύω ότι η απλή έχει μεγαλύτερο εμβαδόν από την wide. Αυτό το ανακάλυψα όταν μέτρησα εμβαδά σε φορητά με 15'' και 15,4 wide. Ενώ νομίζαμε ότι είναι μεγαλύτερη η 15,4 τελικά με ακριβές μέτρημα ήταν ίδιες. Πιστεύω ότι τελικά το wide ήταν διαφημιστικό τρυκ των τελευταίων ετών. Δίνανε περισσότερες ίντσες σε διαγώνιο αλλά τα εμβαδά ήταν ίδια. Δηλ. πούλαγαν ακριβότερα το ίδιο πράγμα σε διαφορετικές διαστάσεις. (Δεν μιλάω βέβαια για αναλύσεις, εκεί δεν παρακολούθησα το παιχνίδι).
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Να πω κάτι αν και δεν διάβασα όλα οσα γράφτηκαν.Πιστεύω ότι η απλή έχει μεγαλύτερο εμβαδόν από την wide. Αυτό το ανακάλυψα όταν μέτρησα εμβαδά σε φορητά με 15'' και 15,4 wide. Ενώ νομίζαμε ότι είναι μεγαλύτερη η 15,4 τελικά με ακριβές μέτρημα ήταν ίδιες. Πιστεύω ότι τελικά το wide ήταν διαφημιστικό τρυκ των τελευταίων ετών. Δίνανε περισσότερες ίντσες σε διαγώνιο αλλά τα εμβαδά ήταν ίδια. Δηλ. πούλαγαν ακριβότερα το ίδιο πράγμα σε διαφορετικές διαστάσεις. (Δεν μιλάω βέβαια για αναλύσεις, εκεί δεν παρακολούθησα το παιχνίδι). Βέβαια θα ήταν ίσες ή μικρότερες αφού ήταν πιο κοντές αλλά σε αυτό για την τιμή δεν έχεις και πολύ δίκιο. Αλλά για την Wide δεν νομίζω πως τις πουλούσαν για να νομίσει ο καταναλωτής πως θα έχει ουσιαστικά μια μεγαλύτερη οθόνη αλλά σχεδιάστηκαν κυρίως για ταινίες και βόλευε επίσης και σε οθόνες του στυλ 2 κανάλια μισή μισή οθόνη (σε μία 29" Wide ήταν σαν να έχεις δύο κανονικές 14") αλλά ακόμα και για τα Video Games κυρίως από κονσόλες, παιχνίδια του στυλ μισή-μισή οθόνη θα είχες παραμόρφωση και πιο μακρόστενη εικόνα ενώ με τη Wide είναι σαν να έχεις δύο κανονικές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ΟΧΙ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ σωστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Kagkouros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παιδιά κάτι προέκυψε Λοιπών ως γνωστών θα έπαιρνα την LG 19'' LCD L196WTQ-SF IM SILVER αλλά ιδού προέκυψε η LG 19'' LCD L196WTQ-SF SILVER Τί λέτε αξίζει η αγορά της για 12? παραπάνω? Ευχαριστώ. edit: ΟΧΙ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ σωστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεε! από τι?
Vagos_46 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φίλε Kagkouros,με δεδομένο οτι πρέπει να αποφασίσεις ποιά οθόνη να αγοράσεις και όχι αν θα παντρευτείς ή όχι(),το καλύτερο είναι να ηρεμήσεις,να μην ανοίγεις 200 'threat' και να επισκεφθείς ένα κατάστημα για να δείς τις οθόνες απο κοντά.Με το να βλέπεις μέσω internet δεν πρόκειται να αποφασίσεις ποτέ. Κατά τη γνώμη μου δίνεις πολλά λεφτά για 19άρα wide,με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις την lg L204WT ή την αντίστοιχη της samsung,205BW. Ακόμη και αυτές είναι μικρές για wide αλλά σαφώς καλύτερες απο μια 19άρα. p.s: λυπήσου και τον καημένο τον GeorgeMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.