raven3x7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Το ότι είναι ακριβά το έχω ήδη πει. Το 720 είναι από τα νεότερα revisions. Τα παλαιότερα είχαν αρκετες διαφορές σε components. Παρόλα αυτά (επειδή μου παράθεσες την σελίδα με τα riplle tests) δεν κρίνεται μόνο από αυτό ένα τροφοδοτικό.Απο και και πέρα, ο χαρακτηρισμός "μετριο" αναφερόταν στα παλαιότερα revisions. Οσο για τα liberty έχουν πολύ κακό overcurrent protection. Ειδικά σε δίκτυα τύπου ελλάδας, αν δεν το έχεις σε UPS, μπορεί να καεί σχετικά έυκολα. Εχει αναφερθεί σχετικά σε αρκετά forum ελληνικά και μη. Βασικα αμα δεις πιο κατω εχει τη περιληψη και τη βαθμολογια αλλα γενικοτερα ειναι πολυ θετικο το αρθρο και χι μονο τα ripple test αλλα και το τεστ υπερθερμανσης. Οσο για το Liberty ευχαριστο για τη συμβουλη, μαλλον θα πρεπει να παρω τα μετρα μου γνωριζωντας και τη ΔΕΗ. Ουτος η αλλος ενα UPS ητν στο προγραμμα.
Nikos G7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 paidia i GIGABYTE P35-DS3P:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526676 pouleei Υποστήριξη Καρτών Γραφικών: 2 x PCI Express X16 slot (Crossfire, x16, x4). borei na parei mia 8800gtx? kai ti einai to crossfire?
rotten crusader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 crossfire= 2χ ATi vga (συνήθως τις ίδιες) το αντίστοιχο γ N-vidia είναι το sli... φυσικά το ότι λειτουργεί με 2 ΑΤι σε εμποδίζει να βάλεις μια 8800...αλλά αν θες να βάλεις 2 κάρτες,θα πρέπει να βάλεις ΑΤi!
Candyman® Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ... και γενικώς αν πάς σε SLI θα κοιτάξεις για board με nvidia chipset, ενώ αν πας σε Crossfire θα πας και σε Ati chipset.
IOSTEFO Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 http://aldi.nl/OFFER_.NL Καλησπερα Λεω να το κτηπισω αξιζου τα λεφτα για αυτο το μηχανιμα και για αυτα που εχει μεσα?
IOSTEFO Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 http://aldi.nl/OFFER_NL αυτο ειναι εκανα λαθος.
21century Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Για μενα καλύτερα να επενδύσεις σε γρήγορες μνήμες και ένα γρήγορο δίσκο για να δεις καλυτερα αποτελέσματα..
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Για να μην ανοιξω καινουργιο topic ας ρωτησω εδω.... Θελω κουτι κ mobo για το pc της υπογραφης με δυνατοτητα αγορας κ επεξεργαστη αργοτερα. Εχετε να προτεινετε κατι...γυρω στα 200 ευρω...για gaming κυριως...
Nikos G7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 paidia auth i mitriki http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526669 sykwnei mia 8800gtx?
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Για να μην ανοιξω καινουργιο topic ας ρωτησω εδω....Θελω κουτι κ mobo για το pc της υπογραφης με δυνατοτητα αγορας κ επεξεργαστη αργοτερα. Εχετε να προτεινετε κατι...γυρω στα 200 ευρω...για gaming κυριως... Μα αν πάρεις καινούργιο mobo με socket LGA775 ο cpu σου δεν θα μπαίνει ... αφού είναι S478 :wink: Για να παίξεις παιχνίδια υπάρχουν δύο λύσεις: 1) Κρατάς το pc σου, και ξεκινάς με κλόκια στον επεξεργαστή. Με stock cooler μπορείς να τον ανεβάσεις στα 3.2 -3.3GHz full stable :wink:, χωρίς φυσικά καμία χρηματική επιβάρυνση. Έπειτα παίρνεις μια Χ1950Pro με 168ε, και καθάρισες. 2) Πας για ολική αναβάθμιση φίλε..., ψάξε στο hardware, και στο cpu and motherboards section, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα κατά καιρούς :wink: Για οτιδήποτε απορίες έχεις πάντως, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε :wink:
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 paidia auth i mitriki http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526669sykwnei mia 8800gtx? Tί πάει να πει αυτό τώρα..? Όχι μία, δύο 8800GTX μπορείς να βάλεις σε διάταξη SLI με αυτή τη μητρική :wink:
Nikos G7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Auti i mitriki:GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 exo akousei oti yperthermainetai kai xreiazetai prostheto anemistira, alitheuei?
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 κλοκια δεν παιζει...ειδη εχω θερμοκρασιες σαχαρας.... τωρα το pc σηκωνει τα παντα σε πολυ καλα γραφικα...απλα επειδη δεν ειναι δικο μου θελω καποια στιγμη να βαλω "τα δικα μου" σε 1 καινουργιο pc... Δικα μου ειναι η καρτα γραφικων...οι μνημες...το dvd-rw...κ ο σκληρος. οποτε ψαχνω για μομπο,κουτι με pcu κ επεξεργαστη... Μονο μεταχηρισμενα δλδ θα βρω???
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Oι μνήμες σου είναι ddr, οπότε δεν παίζει να μπουν σε mobo νέας τεχνολογίας αφού όλα τα τελευταία υποστηρίζουν μόνο ddr2 :wink: Το ίδιο ισχύει και για τη κάρτα γραφικών αφού είναι AGP και όχι PCI-E που πλέον κυριαρχούν! Eκτός αν κοιτάξεις σε κάποια Asrock mobo, που έχουν θύρα AGP και PCI-E μαζί για όσους θέλουν καινούργιο σύστημα, αλλά δεν έχουν χρήματα για αναβάθμιση και της VGA, και κρατάνε την παλιά :wink: Aυτά που λες @nikos_lef, ή αγοράζεις καινούργιο σύστημα από την αρχή, ή κρατάς το δίσκο, το dvd, και την VGA και πας σε καινούργια parts με Asrock Mobo ή κρατάς το δίσκο, και το dvd και πας σε καινούργια Parts (συμπεραλιναμβανομένης και της VGA)...
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δεν τα εχω πανω απο 2μηνο κ ειναι μια χαρα εως τωρα τουλαχιστον οποτε ειναι μ@@@@ να τα αλλαξω πιστευω.Μια σαν την δικη σου μομπο δεν παιζει να βρω???δλδ καμια καινουργια μομπο δεν δεχετε ddr , agp , p4 ?? οποτε να ετοιμαζομαι να γραψω στο ΖΗΤΗΣΗ.... ths παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.