rotten crusader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 chriszah είναι πολύ λίγα τα λεφτά γ τέτοιο pc κ φοβάμαι λίγο...επίσης,έχει ρίξει τόσα λεφτά στον πυρήνα,κ' έχει βάλει μόνο 2gb ram(τον Q6600 τον ρίχνουν τα 2,δν φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα,αλλά να δείς που μεσ'το επόμενο τετράμηνο θα επιβληθούν στα καλά συστήματα) αμφιβόλου ποιότητος(V-data?) +οι 8600 δν αξίζουν(εννοώ δείκτη απόδοσης-τιμής) +ΤR2 power γ κανένα λόγο... Κατα την γνώμη μου κάνε μόνος σου την ίδια σύνθεση με 2giga ram,καλής εταιρίας,έναν Ε6600(σου αρκεί πιστεψέ με),κ μια 8800(GTS,GTX ότι κ να πάρεις σε 8800,είναι αρκετό!)κ φυσικά τροφοδοτικό από checkmate(seasonic,bequiet)(ναι το ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός επειδή προτείνω συνέχεια checkmate,αλλά τώρα που είδα το "φώς",κόλλησα!) ίσως να έχεις 1 Q6600,κ ίσως να μν έρθει στα ίδια λεφτά,αλλά θα έχεις ποιότητα.αυτό μετράει! +επιτέλους ο candy-man on!
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Αν πουμε οτι τα εξαρτηματα απο τα οποια αποτελειται ειναι πανω απο 1200-1300? τοτε ναι ειναι καλη προσφορα! (μια μικρη ενσταση για το τροφοδοτικο) Ναι? Χμμμμμμ... Λοιπόν για να δούμε... Έχει Q6600, του οποίου η τιμή θα πέσει μετά τις 22 Ιουλίου οπότε προς το παρόν δεν αξίζει... Έχει TR2 τροφοδοτικό, όπου TR2 = μπάμια ... (τα χειρότερα της Tt) Έχει μόνο 2G no name μνήμης... VGA 8600GT που κάνει 159ε, ενώ με 130ε παίρνεις X1950Pro ... Koίταξε για home-using καλό είναι, και με αρκετά συμφέρουσα τιμή (ακόμη και για την προκειμένη περίοδο), αλλά στα χέρια ενός o/c δεν νομίζω να κάτσει και για πολύ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Mνημη extra βαζεις οποτε θες...
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Mνημη extra βαζεις οποτε θες... Και για τα υπόλοιπα..? Όσο για τη μνήμη, αναφέρθηκα περισσότερο στο ότι είναι no-name, και δεν κλοκάρεται ούτε +40MHz...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Aυτος που θα παρει τετοιο pc προσφορα, δεν τον ενδιαφερει το overclocking φιλε... Για τον επεξεργαστη καρασυμφωνω! Για το τροφοδοτικο επισης, αν και το ειχα πει απο την αρχη, και παρολο που και ετσι δεν θα εχει κανενα προβλημα (και να εχει, εγγυηση εχει, οποτε... ) Και η δικη μου no name 667ρα ειναι (Twinmos) αλλα και στα 700 δουλευει και μια χαρα 2,8Ghz πηγε τον core 2 duo με 1:1 διαιρέτη... (και μια χαρα 45fps στο dirt ολα ultra πιανω με την vga...)
rotten crusader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 opote kalitera na soulouposei ligaki tis sin8esi tou e-shop. Και η δικη μου no name 667ρα ειναι (Twinmos?pou to kaalaves oti einai twinmos afou einai noname?)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ναι αλλα οπως και να'χει παιρνεις προϊοντα που η αξια τους θα υπερέβαινε τα 1200, ή και τα 1300? αμα τα αγοραζε κανεις ξεχωριστα...
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Mα όπως και ξαναείπα, για ένα απλό user, μια χαρά pc είναι για τα χρήματά του :wink: Μόνο το psu (δεν 'πα να έχει εγγύηση! :evil: Εμένα το 430 γιατί τα έφτυσε?) θα ήθελα να λείπει, αλλά ok ...
rotten crusader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 re paides,g na meionei kostos to e-shop kati vromaei,ntaxei ta compact panta itan pio f8ina apo ta non-ready solution pc,alla ta iposistimata tou sigekrimmenou,einai kati mnimes pou vrike kopsoxronia to e-shop,kati psu pou 8a fane petama sto 6minok mia vga pou dn dikaiologei ta lefta tis,opote afou etsi k allios 8a xreiastei na antikatastisei kapoia vasika pc parts,pali sta 1200 8a plirosei sinolika,dn tn simferei pisteuo...kalitera 200 euro parapano k poiotita para compact k an sou tixei kalo kommati kalos allios trexa gireue antikatastasi/service apo e-shop!
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Είπαμε τα αρνητικά του pc, εκτός από το psu, γενικά δεν θα έχει πρόβλημα ... (Μπορεί να έχει πρόβλημα και με το side panel, αφού θα καίει με την παθητική ψύξη της 8600 ) Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να περιμένει λίγο για την μείωση των τιμών, και να φτιάξει μια custom-made σύνθεση γύρω στα 1000ε :wink: Προσωπική γνώμη ε? :razz:
Nikos G7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 boreitai na mou vreite ena kalo kouti mexri 80 euro?
rotten crusader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 THERMALTAKE VC3000BWS ARMOR JUNIOR BLACK+WINDOW COOLERMASTER RC-632 MYSTIQUE 632 SILVER Antec Nine Hundred Ultimate Gaming Aerocool T40 Black Gaming Case Thermaltake Shark Full Tower Black Casetek Middle ATX 1105-5D Black NZXT Appolo Blackk auto pisteuo oti e;inai kalo to pio akrivo apo auta kanei 93-95 euro alla axizei sou vala polla g na exeis poikilia pantos na xereis oti to case dn 8a xreiastei na to allaxeis g polla xronia..opote mazepse osa perissotera mporeis k pare megalo case,gt k oi anges sou 8a megalosoun(8a 8ew watercooling system,8a ayxi8ei pi8anos to mikos tvn vga,k.t.l.) g ola ta megala koutia pou iparxoun:Google->full tower cases->selides apo ellada k ok!
raven3x7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μεγάλε Michailovits, πίστεψέ με δεν θα σε φτάσουμε ΠΟΤΕ !!!! Είσαι α-φθα-στος!!! Και μια σημείωση για τα Enermax. Τα Liberty είχαν πολλά προβλήματα. Τα Infinity είναι θα έλεγα μέτρια. Τα Galaxy είναι καλή περίπτωση. Όλα πάντως ειναι υπερτιμημένα και το κόστος τους δεν δικαιολογείται από την ποιότητα τους. Ειμαι περιεργος τι προβληματα εχουν τα Liberty περα απο τα καλωδια? Ειχα ριξει πολυ ψαξιμο οταν πηρα το τροφοδοτικο και δεν ειδα κανεναν να εχει σοβαρα προβληματα οποτε ειμαι περιεργος? Οσο για τα Infinity. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=102&page_num=4 Το να πεις οτι ειναι υπερβολικα ακριβα το δεχομαι, οχι ομως και μετρια.
raven3x7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 THERMALTAKE VC3000BWS ARMOR JUNIOR BLACK+WINDOW COOLERMASTER RC-632 MYSTIQUE 632 SILVER Antec Nine Hundred Ultimate Gaming Aerocool T40 Black Gaming Case Thermaltake Shark Full Tower Black Casetek Middle ATX 1105-5D Black NZXT Appolo Blackk auto pisteuo oti e;inai kalo to pio akrivo apo auta kanei 93-95 euro alla axizei sou vala polla g na exeis poikilia pantos na xereis oti to case dn 8a xreiastei na to allaxeis g polla xronia..opote mazepse osa perissotera mporeis k pare megalo case,gt k oi anges sou 8a megalosoun(8a 8ew watercooling system,8a ayxi8ei pi8anos to mikos tvn vga,k.t.l.) g ola ta megala koutia pou iparxoun:Google->full tower cases->selides apo ellada k ok! ρε συ τα περισσοτερα αν οχι ολα απο αυτα εχουν πανω απο 90Ε Ayto to Chieftec exei 80E online http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=887102 Θα κανω edit αργοτερα να ροσθεσω και αλλα. Παντως με 8800καλυτερα να παρεις full tower. Εμενα η Χ1800ΧΤ μου μπλοκαρει δυο HDD θεσεις. Τελος τα toolless PCI/PCIE ειναι απαραδεκτα και τα εβγαλα.
Candyman® Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ειμαι περιεργος τι προβληματα εχουν τα Liberty περα απο τα καλωδια? Ειχα ριξει πολυ ψαξιμο οταν πηρα το τροφοδοτικο και δεν ειδα κανεναν να εχει σοβαρα προβληματα οποτε ειμαι περιεργος? Οσο για τα Infinity. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=102&page_num=4 Το να πεις οτι ειναι υπερβολικα ακριβα το δεχομαι, οχι ομως και μετρια. Το ότι είναι ακριβά το έχω ήδη πει. Το 720 είναι από τα νεότερα revisions. Τα παλαιότερα είχαν αρκετες διαφορές σε components. Παρόλα αυτά (επειδή μου παράθεσες την σελίδα με τα riplle tests) δεν κρίνεται μόνο από αυτό ένα τροφοδοτικό. Απο και και πέρα, ο χαρακτηρισμός "μετριο" αναφερόταν στα παλαιότερα revisions. Οσο για τα liberty έχουν πολύ κακό overcurrent protection. Ειδικά σε δίκτυα τύπου ελλάδας, αν δεν το έχεις σε UPS, μπορεί να καεί σχετικά έυκολα. Εχει αναφερθεί σχετικά σε αρκετά forum ελληνικά και μη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.