Candyman® Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε συ george_o/c χωρίς πλάκα.. χαράς στο κουράγιο σου. Καλά δεν έχεις βαρεθεί να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια απευθυνόμενος κατα κύριο λόγο στα ίδια άτομα; Εγώ πάντως έχω βαρεθεί ήδη! Καλό κουράγιο σου έυχομαι man ολόψυχα!
michailovits Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ευχαριστώ για το review αλλα να πω πως τα ταγαν x-u15 είναι απο τα καλύτερα. Ίσως να είχαν κάοιο τροφοδοτικά της tagan πρόβλημα αλλα ειδικά τα u15 είναι κορυφή. Εγω έχω δοκιμάσει (παλιότερα) ενα 430watt u15 και έα 480u15 (αυτό που έχω τώρα και δικαίος με κέρδισε). Όσο για τις τάσεις αν τις κρατάει σταθερές???? Δεν ξέρω.Και πάλι θα πω πως αυτά που έχουν περάσει απο το χέρι μου όχι μόνο έχουν αποδιχθεί ισχυρά και ανθεκτικά αλλα και με πολύ καλές επιδόσεις. Δεν ξέρω φίλε μου αλλα εμένα τα tagan με έχουν ευχαριστήσει πάρα πολύ και αν έπερνα τώρα νέο πολύ high end pc ή tagan ή seasonic ή etasis τροφοδοτικό θα έβαζα.Τίποτα άλλο. Επίσης μπορεί στο review να τίχει το καθένα δεν ξέρω τι.Εκτος και αν είμαι εγω τόσο τυχερός που έπεσα σε καλή παρτίδα τροφοδοτικών tagan. Ας μη το συνεχίσουμε πάλι αυτό το θέμα και θα σιμφωνίσω με έναν φίλο που λέει πως τα tagan είναι υπερεκτημημένα όπως και τα enermax (ειδικά αυτά...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε συ george_o/c χωρίς πλάκα.. χαράς στο κουράγιο σου. Καλά δεν έχεις βαρεθεί να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια απευθυνόμενος κατα κύριο λόγο στα ίδια άτομα; Εγώ πάντως έχω βαρεθεί ήδη! Καλό κουράγιο σου έυχομαι man ολόψυχα! Tα ίδια του λεω κι εγω απο msn... Εβαλα στα αγαπημενα την απαντηση του και την ποσταρω αυτουσια οποτε ειναι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πράσινα:το παιδάκι από ότι καταλαβίνω,είναι αρχάριος,ας μν το βάλουμε κατ'ευθείαν στα ""σκληρά...πιστεύω λογικό είναι αυτό που λέω. Κόκκινα:βιαζόταν,βιαζότα..βεβαίως διατήρησε τα κορυφαία συστήματα ψύξης,που είχε κ στην προηγούμενη σειρά...εκεί ναι,η ATi δν τα πάει κ τόσο καλά,αλλα τώρα το οτι έβγαλε 10 μήνες μετά δν μ'ενοχλεί αφού κ τα παιχνίδια δν είναι κάτι τρομερό κ δν υπήρχαν στην αγορά όταν βγήκαν οι 8800. Μπλέ,δν ξέρω τον κόπο που έκανες γ να μαζέψεις αυτά τα λεφτά κ δν αμφισβητώ οτι τα έβγαλες με κόπο.Δν σε χαρακτήρισα ούτε νεόπλουτο,ούτε πλουσιόπαιδο...το ps3,θα υπάρχει στην αγορά γ κανα 2 χρονάκια ακόμα,όπου τα παιχνίδια ναι μεν δν θα χρησιμοποιούν στο έπακρο την επεξεργαστική ισχύ του,αλλά θα χρησιμοποιούν ένα μεγάλο ποσό αυτής...τώρα κατα την γνώμη μου,καλό θα ήταν,αντί να βγεί νέο μοντέλο να βγάλουν εξαρτήματα αναβάθμισης του ήδη υπάρχοντος ps3,αφού η επεξεργαστική του ισχύ θα ανταπεξέρχεται στισ απαιτήσεις των πολύ μεταγενέστερων games,αν κ κάτι τέτοιο δν συμφέρει οικονομικά την sony...περισσότερο χαρίν εντυπωσιασμού βάλαν τους συγκεκριμμένους επεξεργαστες,παρά για ουσιαστικό λόγο.Εκτός αν παρουσιαστεί κάποια άλλη εφαρμογή γ ps3 που να αξιοποιεί την ισχύ του... Τώρα,ανέφερα ισχύ γτ όντως τα chipset που χρησιμοποιούνται στις κονσόλες είναι υποδέστερα από αυτά των pc.Μν ξεχνάς όμως ότι τα pc δν είναι μόνο παιχνίδι,οι κάρτες γραφικών χρησιμοπιούνται κ σε επαγγελματικές εφαρμογές(ο επαγγελματίας βεβαίως,αν έχει χρήματα θα πάρει matrox!)γ αυτό έχει αναπτυχθεί τόσο ο συγκεκριμμένος τομέας στον συγκεκριμμένο χώρο... Τώρα όταν η sony βάζει Ati X1800XT,δν το κάνει,εξ'αμελείας,έχει βάλει πρώτα το αντίστοιχο τμήμα έρευνας κ ανάπτυξης,να ψάξει τι παίζει κ τι θα παίζει τα επόμενα 3 χρόνια στην αγορά(να ναι καλά κ οι δημόσιες σχέσεις τις,ξέρει τι παιχνίδια θα βγάλουν οι εταιρίες,κ πόσο "βαριά" θα είναι)κ μετά σχεδιάζει το project της,εφοδιάζοντας το με τ'απολύτως απαραίτητα χαρακτηριστικά...δν νομίζω ότι η sony δν διαθέτει την τεχνογνωσία,που χρειάζεται γ να εφοδιάσει τα προιόντα της με κάρτα αντίστοιχη τής 8800,απλώς γτ να μπει σε περιττό κόστος,εφόσον δν χρειάζεται(για αυτό κ με παραξενεύει που έβαλε τέτοιους επεξεργαστές στο ps3,λογικά θα ήθελα να ανταγωνιστεί το x-box360!) K όντως μια φορα που έπαιξα fear σε 360 δν κατάλαβα διαφορά από το pc μου...άρα δν νομιζω οτι θεωρείται μειονέκτημα του ps3 το Ati X1800XT Ναι ομως τοτε που βγηκαν οι προδιαγραφες του PS3 δεν ειχε βγει καν η Χ1800ΧΤ, οποτε τοτε φάνταζε εξωπραγματικο, αλλα τα pc ήδη εχουν περασει τις κονσολες... Τα γραφικα ειναι ακομα (δεν εχει ερθει dx10 ακομα) συγκρισιμα... (λογω plug 'n' play των κονσολων...)
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε συ george_o/c χωρίς πλάκα.. χαράς στο κουράγιο σου. Καλά δεν έχεις βαρεθεί να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια απευθυνόμενος κατα κύριο λόγο στα ίδια άτομα; Εγώ πάντως έχω βαρεθεί ήδη! Καλό κουράγιο σου έυχομαι man ολόψυχα! Πίστεψέ με, είχαν ήδη γίνει copy-paste και μορφοποίηση στο word :wink: Τόσες φορές που έχουν αναφερθεί πλέον κατάντησε ενοχλητικό...
raven3x7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Bασικα ειναι υπερ-εκτιμημενα οπως ακριβως και τα Enermax... Δεν έχεις και εντελώς άδικο αλλά εξαρτάτε από το μοντέλο βασικά. Τα Liberty και Infinity είναι πολύ καλά, τα παλιότερα μοντέλα είναι αρκετά μέτρια και για τα Galaxy δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Το ίδιο ισχύει και για την Antec. Εγώ πάντως ακόμα το έχω παράπονο ότι δεν έβρισκα το Seasonic Μ12(η το Corsair HX, το ίδιο μοντέλο είναι) όταν πήρα το PC μου. Ντροπή μου που ξέχασα και την PC Power and Cooling προηγουμένος. P.S. Διορθωσα το προηγουμενο ποστ
michailovits Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Tα ίδια του λεω κι εγω απο msn...Εβαλα στα αγαπημενα την απαντηση του και την ποσταρω αυτουσια οποτε ειναι... Απο πότε μιλάμε στο Msn?? Κατα δευυτερων δεν θέλω να πίσω κανέναν φίλε μου και ούτε κανω αυτό που κάνεις εσυ.Δηλαδή να ρίχνεις τον αλλον. Εγω έχω κανει δικες μου δοκιμές στο μικρό μου εργαστίρι και ξέρω. Όταν με φτάσεις έλα και μίλα μου. Εγω έρω και ξέρω τι θα αγοράσω όταν αγορασω τελος
Candyman® Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Όταν με φτάσεις έλα και μίλα μου. Μεγάλε Michailovits, πίστεψέ με δεν θα σε φτάσουμε ΠΟΤΕ !!!! Είσαι α-φθα-στος!!! Και μια σημείωση για τα Enermax. Τα Liberty είχαν πολλά προβλήματα. Τα Infinity είναι θα έλεγα μέτρια. Τα Galaxy είναι καλή περίπτωση. Όλα πάντως ειναι υπερτιμημένα και το κόστος τους δεν δικαιολογείται από την ποιότητα τους.
michailovits Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δεν το εννωούσα έτσι φίλε μου το οτνα με φτάσεις. Αλλα και πάλι για τα ενερμαξ λες/λετε βλακείς και τα ταγκαν και τα ενερμαξ είναι πολύ καλά ποιοτικά και με μεγάλες επιδόσεις τροφοδοτικά.Ειδικά τα ταγκαν.
Candyman® Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Αλλα και πάλι για τα ενερμαξ λες/λετε βλακείες Merci, έτσι πιστεύω κι εγώ.
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Απο πότε μιλάμε στο Msn??Κατα δευυτερων δεν θέλω να πίσω κανέναν φίλε μου και ούτε κανω αυτό που κάνεις εσυ.Δηλαδή να ρίχνεις τον αλλον. Εγω έχω κανει δικες μου δοκιμές στο μικρό μου εργαστίρι και ξέρω. Όταν με φτάσεις έλα και μίλα μου.Εγω έρω και ξέρω τι θα αγοράσω όταν αγορασω ME MENA MΙΛΑΕΙ ΣΤΟ MSN ο Γιώργος ! Λές να έλεγε ότι μιλάτε στο msn, για να σε μειώσει δημοσίως ? :razz: Κάνε τις δοκιμές σου στο "εργαστίρι" σου, αλλά βγάλε τα αποτελέσματα και παραέξω :razz: Δείξε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (αν έχεις... ) ότι τα Tagan είναι καλά psu (Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις? ) Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι νέε JonnyGuru Το ξέρω πως δε θα σε φθάσω ποτέ, αφού ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδό σου :evil: Εξάλλου όπως λέει και ο φίλτατος Candyman είσαι άφθαστος Εγω έρω και ξέρω τι θα αγοράσω όταν αγορασω Rephrase please... Φιλικά, George_o/c
george_o/c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Merci, έτσι πιστεύω κι εγώ. Mαζί σου Candyman...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε συ μιχαήλοβιτς με τον Γιωργο μιλαω, οχι με σενα, τι παρεξηγηθηκες? Εν πασει περιπτωσει, την ξερετε τη γνωμη μου για τα Enermax, δεν ειναι θεμα αυτο... Θεμα ειναι το νεο pc του φιλου, τον οποιο περιμενουμε να μας πει σε τι κατασταλλαξε.
chriszah Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω εγώ κάτι;;; Αυτος ο Η/Υ πως σας φαίνεται;;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912162
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Αν πουμε οτι τα εξαρτηματα απο τα οποια αποτελειται ειναι πανω απο 1200-1300? τοτε ναι ειναι καλη προσφορα! (μια μικρη ενσταση για το τροφοδοτικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.