rotten crusader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Απαντηση στα ροζ: Μα το τελευταιο χαρακτηριστικο που κοιταξα ηταν η υποστηριξη ή οχι CF! Για ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑ τα αλλα την διαλεξα... Απλα αφου υπηρχε κι αυτο οκ... Και ξερεις κατι? Wifi πηρα με αλλα 16 και pci-x κιολας και με εξωτερικη επεκτασιμη κεραια.(αν δν υπάρχει άλλη αντίστοιχη υλοποίηση,κομμάτια να γίνει,ας πάρει αυτήν)Στα μπλε: Το τσιπσετ εχει φτιαχτει για διπλη διαταξη? Αυτο δεν το πιανω! Ειναι καμια ειδικη εκδοση για CF ή απλα περισσευανε lanes και βαλανε και αλλο ενα pci-x 4x? Και η MSI η συγκεκριμενη κοιτα μονο απο το τι κουλερ εχει για το τσιπσετ (σε πληροφορω οτι ουτε καν ζεσταινεται σε full load). Μονο απο τα 4 λεντ με 20 διαγνωστικες λειτουργιες για να ξες ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει παθει αμα δεν αναβει... Και μου λες οτι δεν κανει για oc απο τη στιγμη που εχει ως 2,1volt στον πυρηνα και ακομα και αλλαγη βολτ για το chipset κτλ.... Και μην μου πεις οτι το P35 εχει σχεδιαστει για CF! Γιατι ακριβως το ιδιο ειναι και το p965!(πιστεύω ότι ορισμένα-καλά-μοντέλα με CF/SLI, έχουν αντίστοιχη έκδοση chipset η οποία προσφέρει καινοτομίες(δν παραθέτω παραδείγματα,γτ δν έχω ασχοληθεί με το θέμα κ 8α πώ μλκς))Τώρα το Ρ35,όπως παρέθεσα προηγουμένως είναι mid-range chipset,οπώτε πιάνει λίγο απο όλα...τώρα τν μητρική δν τν είδα,αλλά το οτι περιέχει καλό σύστημα ψύξης οφείλεται στην εταιρία,η οποία σχεδιάζει με άριστες προδιαγραφές όλα τα μοντέλα της(καλά μν περιμένεις να βάλει κ copper passive σε mobo των 40ευρώ!)...τώρα αν η αλλαγή volt σε chipset σου φαίνεται εξιδεικευμένη ρύθμιση,τότε πάρε μια assrock k μπές στο bios...το θέμα είναι να σου έχει κάποια εφαρμογή που να σε οδηγεί στον σωστό/ανώδυνο πειραματισμό(όπως η asus),κ φυσικα σημαντικό είναι ν'αντέχει η πλακέτα τον "πειραματισμό"... Κοκκινα: Πες μου τωρα οτι οι 2900 ειναι καλυτερες απο τις 8800GTX... Ποιος μιλησε για Ultra αληθεια?(η πιο φθηνή gtx κάνει 497eyro κ η πιο ακριβή 2900 κάνει 339ευρώ κ το e-shop όταν τις ξαναφέρει θα τις έχει πιο χαμηλά,άρα στην περίπτωση που πάρει 8800GTX θα πληρώσει τουλάχιστον 500εύρώ ενώ με 340 τώρα κ άλλα τόσα όταν το κρίνει απαραίτητο θα έχει επιδόσεις αντάξιες της ultra...γ να καταλάβεις γτ ανέφερα την ultra πρίν)άρα πές μου εσύ τι συμφέρει περισσότερο... Ξες μηπως ποτε θα βγουν νεες hi-end vga? Εγω οχι, μηπως ξερεις πιο πολλα απο εμας?Εάν λοιπόν μέχρι οκτώβριο δν βγεί υλοποίηση της 2900 απο άλλη εταιρία(βλέπε MSI),BAN me from insomnia!κ' δν το λέω στην πλάκα,κάντε το,θα φύγω οικειοθελώς!τώρα βεβαίως λέγοντα οτι αναμένουμε αλλαγές,εννοώ κυρίως ότι θα βγούν βελτιωμένες εκδόσεις των ίδιων σειρών με πιο φίνους drivers,αποδοτικότερα coolers,o/cedκ στην ίδια ή κ χαμηλότερη τιμή απ'των αντίστοιχων τωρινών Πρασινα:Για άλλα 0,3 GHz? (κατα τη δικη σου αποψη,όχι εσύ είπες ο ένας 3,3 ο άλλος 3,6 εγώ δν μίλησα με νούμερα γτ δν ξέρω). Και 159.50 (6320) ως 208 (6600) εχουν διαφορα 48,5eyro ... Και οχι funboyσμο σε μενα ε...AMDακιας ειμαι, μεχρι πριν 2 μηνες Α64 ειχα.... αυτά...(η σιωπή μου πρός απάντηση)
Nikos G7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Paidia mia erotisi giati exw arxisei na psiloftiaxnw mia synthesi, se kapoies kartes grafikwn pou lene oti katalavmanoun 2 theseis PCI gia to systima psiksis tha xreiastw mia mitriki pou tha leei: Υποστήριξη Καρτών Γραφικών: 1 x PCI Express X16 slot., i Υποστήριξη Καρτών Γραφικών: 2 x PCI Express X16 slot (SLI, both x8).
raven3x7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το πρωτο. Απλος θα πιανει και το απο κατω slot και θελει 2 βιδες. Και τη οθονη που προτεινα εγω την παραγγειλα. Αν ερθει πριν αγορασεις θα ποσταρω εντυπωσεις
xaoss1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ego me mia 19"ara NEC eimai upereuxaristimenos,kai as exo kai "2" Nvidia GForce 7800GT,den exo antimetopisei provlima...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Tα κοκκινα δεν θελουν απαντηση... Ουτε και τα μπλε, αφου δεν εχεις παραδειγμα... (και αφου στηριζεσαι για το oc'ing σε SOFTWARE....) Πρασινα: Αμα θες Ο,ΤΙ καλυτερο σε gaming, το πλερωνεις... ετσι παει... Ροζ: Μιλησα για καλυτερη hi end vga, οχι ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.... Στο τελευταιο ουτε καν απαντησες... Αυτα και τελος απο μενα.
rotten crusader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μωρέ εσύ μίλησες γ hi-end vga κ καλά έκανες,το θέμα είναι οτι ΕΓΩ δν μίλησα γ νέα μοντέλο(συμπεριέλαβα κ τον ερχομό νέων μοντέλων,αλλά ως υποσύνολο των αλλαγών....)... όσον αφορά τα κόκκινα,ναι αν είναι η μόνη λύση ας πάρει αυτήν...αλλά ας το ψάξει λίγο μήπως βρεί κάτι που θέλει... Μπλέ:δυστυχώς δν έχω παράδειγμα,άρα το αφήνουμε ασχολίαστο..τώρα το αν εγώ στηρίζομαι ή όχι με o/c software δν έχει ΟΥΔΕΜΪΑ σχέση με το αν το παλλικάρι,όντας αρχάριος θα ΠΡΈΠΕΙ να στηριχθεί σε software...δν κατάλαβα δλδ πρέπει ντε κ καλά να μυρίσουν τα mosfetakia του γ να θεωρείται ικανός o/c? Μν περνάς τέτοια μνματα σε πρωτάρηδες,είναι αισχρό... Πρασινα: Αμα θες Ο,ΤΙ καλυτερο σε gaming, το πλερωνεις... ετσι παει.... Σώπα ρε...δλδ γ να παίξω το crysis k to stalker(ή όπως λέγεται),πρέπει να πληρώσω ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΪΚΙ στην Ν-VIDIA?εξάλλου αν θές Ο,ΤΙ καλυτερο σε gaming,πάρε ps3 λοιπόν δν συνεχίζω άλλο γτ είναι λες κ μιλάω σε τοίχο..δν βλέπετε τα πόστ μου,ή απλώς τα περνάτε μία γρήγορη να δείτε αν πήγα κόντρα στα λεγόμενα σας,κ σαν να μν φτάνει αυτό προσπαθείτε να στηρίξετε τα λεγόμενα σας σε παιδιαρώδης λογικής επειχηρήματα...(δν μιλάω γ όλους,ή για το geοrgeman μόνο,είναι γενικό φαινόμενο...) Νίκο αύριο κατα το απογευματάκι θα σου στείλω ένα πλάνο σύνθεσης(mobo+cpu+vga),κ απο κεί κ πέρα,ρώτα κάποιον ειδικό γ τα περεταίρω εξαρτήματα(θα σου στείλω κ τις βασικές συμβουλές γ πράγματα που πρέπι να ξέρεις πριν αγοράσεις,κ σε συμβουλεύω ν'απευθυνθείς κ σε άλλα φόρουμ myphone.gr,overclockers.gr k.a. γ να έχεις μια γενική σκοπιά των πραγμάτων)
rotten crusader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Tα κοκκινα δεν θελουν απαντηση...Ουτε και τα μπλε, αφου δεν εχεις παραδειγμα... (και αφου στηριζεσαι για το oc'ing σε SOFTWARE....) Πρασινα: Αμα θες Ο,ΤΙ καλυτερο σε gaming, το πλερωνεις... ετσι παει... Ροζ: Μιλησα για καλυτερη hi end vga, οχι ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.... Στο τελευταιο ουτε καν απαντησες... Αυτα και τελος απο μενα. γ κοίτα καλύτερα γιωργάκη!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Πρεπει να μυρισουν τα μοσφετάκια, ναι, αν το θες ετσι. Δεν μαθαινεις τα παντα με την πρωτη. Αμα θες να λεγεσαι overclocker πρεπει αναγκαστικα να σου εχουν μυρισει και μερικά μοσφετάκια οταν εισαι στην αρχη... (ετσι για να τα εχεις να τα θυμασαι κιολας!). Και ναι, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πληρωσεις το νταβατζιλικι στην nvidia αμα το θες ετσι, γιατι η Ati κριθηκε ΑΝΙΚΑΝΗ να βγαλει κατι ανταγωνιστικο 10 μηνες τωρα... Τωρα για ο,τι καλυτερο σε gaming να το αφησω στο PS3 (το οποιο φοραει RSX καρτα γραφικων, η οποια ως γνωστον ειναι ειδικη εκδοση της Ati X1800XT, και δεν εχει καν dx10 υποστηριξη... μαλλον κακη ιδεα!). Και μην πεις οτι ανεφερα μονο τα γραφικα. Εαν δεν θες γραφικα αλλα απλως gameplay κτλ, τοτε και το Ps1 εχει ΑΠΕΙΡΟΥΣ τιτλους, οπως επισης και πολλοι τιτλοι στο PC που θελουν μετριες για αν μην πω κακες καρτες για αν παιξουν ικανοποιητικα (LFS, RBR κτλ....)
michailovits Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παρα το γεγονος πως τα thermaltake τροφοδοτικά είναι αρκετά καλά και ποιοτικά δεν θα τα πρότινα κυρίως γιατι δεν είναι για high end users και επειδή έχουν λίγο χαμηλές τάσεις. Έχω thermaltake στο αλλο μου pc 500watt και όπωτε να ναι κολάει τελεως το pc (να πω πως το τροφοδοτικό μαλον φταιει γιατι τα έχω checkάρει όλα τα άλλα) Δεν ξέρω αυτό ισως να είναι καλό αλλα για ένα τέτοιο σύστημα τα seasonic ή καλύτερα τα tagan είναι η καλύτερη επιλογή κατα την κρίση μου...
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παρα το γεγονος πως τα thermaltake τροφοδοτικά είναι αρκετά καλά και ποιοτικάδεν θα τα πρότινα κυρίως γιατι δεν είναι για high end users και επειδή έχουν λίγο χαμηλές τάσεις. Έχω thermaltake στο αλλο μου pc 500watt και όπωτε να ναι κολάει τελεως το pc (να πω πως το τροφοδοτικό μαλον φταιει γιατι τα έχω checkάρει όλα τα άλλα) Δεν ξέρω αυτό ισως να είναι καλό αλλα για ένα τέτοιο σύστημα τα seasonic ή καλύτερα τα tagan είναι η καλύτερη επιλογή κατα την κρίση μου... Νομίζω πως κάνεις ένα μικρό λαθάκι... Μπορεί οι δύο πρώτες series psu της Tt να είναι για πέταμα (aka TR2 και Truepower), αλλά αντιθέτως τα Toughpower είναι κορυφαία τροφοδοτικά στα χρήματά τους. Εξάλλου δεν κατασκευάζονται από την Τt, δεν χρησιμοποιούνται τα ίδια εξαρτήματα - πυκνωτές κ.τ.λ... Έλα και review του Toughpower 750 από jonnyguru :wink:, μή λέμε ό,τι θέλουμε... Το οποίο και καταλήγει: "The Good.... Very solid rails that barely moved SLI and Crossfire certified 140MM fan is fairly Quiet Very efficient Active Power Factor Correction Modular with nicely sleeved cables The Bad.... Actual combined rail capabilities are not documented well. The Mediocre.... Looks bland." Για 108ε νομίζω είναι κορυφαίο...:wink:
michailovits Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 αα αν είναι έτσι παω πασο δεν το ήξερα και ούτε είμουν απολυτος. Απλα είπα το πρόβλημα μου. Και μια ερώτηση Δηλαδή το tr2-500watt που έχω σε εναν 939 με 1gb ram και 7600gt δεν αρκεί?
Nikos G7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 GeorgeMan i karta grafikon pou exeis se ikanopiei? giati skeftomai sovara na tin parw.
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δηλαδή το tr2-500watt που έχω σε εναν 939 με 1gb ram και 7600gt δεν αρκεί? Mια χαρά τα σηκώνει... Απλά είναι αμφιβόλου ποιότητας psu...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 michailovits αρκει, παρολο που ειναι μπαμια το TR2... ΝikosG7, ναι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, μιλαμε για το highest end vga. Συμβουλη μου: Ειτε παιρνεις Core2 στα 2,4GHz τουλαχιστον, ειτε οποιον και να παρεις να τον πας τουλαχιστον 2,8GHz γιατι η vga περιοριζεται ακομα κι απο τους επεξεργαστες αυτους! (με 2,13Ghz ειδα 41000 σκορ στο 3dmark 2001, στα 2,8Ghz ο επεξεργαστης μου και καμια αλλη αλλαγη και ειδα 50000!)
raven3x7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Οι Tagan δεν ειναο τοσο καλη εταιρια οσο φανταζονται μερικοι. Και τα τροφοδοτικα της Seasonic ειναι τα κορυφαια σε efficiency. Οντως παντος εινω τα μικρα τροφοδοτικα της Tt εχουν πολυ κακη φημη, τα Toughpower ακουγεται οτι ειναι πολυ καλα. Οσο για τη HD2900 πιστευω οτι θα γινει οτι και με την X1800 δηλαδη οτι συνεχως θα βελτιωνεται με καθε driver update και τελικα θα φανει ξεκαθαρα οτι απο τη GTS ειναι πολυ ανωτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.