george_o/c Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δεν μου φαίνονται και τρομακτικά πολλά τα 65ε που του πρότεινα να δώσει για τον Seagate Barracuda 320GB NCQ, με μεγαλύτερο ατού του τα 5 χρόνια εγγύηση :wink: Ας πάρει μόνο αυτό, και όποτε μπορέσει άλλο ένα 320άρη. Αργότερα ας κοιτάξει και κάνα Raptor, μιας και οι τιμές τους είναι τρελά τσιμπημένες...
rotten crusader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 genika 8elo na do ti mporoume na "glitosoume",oste na to agorasoume stin timi pou prepei argotera... tora ton seagate mporei na ton parei afou etsi k allios dn provlepo ptosi ton sata sto epomeno dimino...exallou g 5xronia egguisi einai tzi-tzi Pantos prepei na mas anaferei epakrivos tn torini tou sin8esi:cpu,ram,vga,psu k sklirous...
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δεν νομίζω να τα postarei τώρα, αφού είναι off-line... Καλά εγώ πάω να την πέσω, γιατί πρέπει να ξυπνήσω σχετικά νωρίς αύριο, οπότε CU guys :grin:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γιατι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει Crossfire? Για προτεινε εσυ μια με το P35 (Που θα υποστηριζει Penryn, κατι σιγουρα πιο χρησιμο απο το να υποστηριζει Crossfire....) που να υποστηριζει Crossfire.... Και ποιος σου ειπε οτι ''χαλαει'' την 8800GTX το P35 ή οποιοδηποτε αλλο Chipset (965, ακομα και Ati RD)???? Δλδ ποσο ασχετος μπορει να ειναι κανεις (και οχι δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα) για να καταλαβει οτι το μεν ειναι αχρηστο (Crossfire), ενω το δε (η 8800GTX που λεω εγω VS 2900XT Που προτεινεις), εχει εμφανεστατες διαφορες στα παιχνιδια.... Οσο αφορα τον επεξεργαστη, γιατι 6420 και οχι 6600 αφου ειμαστε μεσα στο budjet ετσι κι αλλιως? Γιατι π.χ. αντι να τερματισει στα 3,3GHz να μην τερματισει με oc στα 3,6?
Nikos G7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 genika 8elo na do ti mporoume na "glitosoume",oste na to agorasoume stin timi pou prepei argotera...tora ton seagate mporei na ton parei afou etsi k allios dn provlepo ptosi ton sata sto epomeno dimino...exallou g 5xronia egguisi einai tzi-tzi Pantos prepei na mas anaferei epakrivos tn torini tou sin8esi:cpu,ram,vga,psu k sklirous... Την τωρινή σύνθεση, εννοείς τον υπολογιστή που έχω τώρα.
Nikos G7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εχω laptop: CPU:Pentium M750 1.86 GHz Motherboard:? VGA:NVIDIA GEFORCE Go 6400 128mb Memory:2x 512mb HDD: 100GB
raven3x7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ποτε δεν γινεται αυτο που λενε τα παιδια. Παντως εγω εβαλα λιγο φτηνοτερη καρτα και μεγαλυτερη οθονη. Ετσι θα μπορεις να βλεπεις και HD βιντεο οταν πεσουν τα blue-ray/hd-dvd drive σε λογικες τιμες
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα part του laptop στο desktop pc..., άρα πας για ολική αναβάθμιση (Το ακούς rotten? ) Κοίταξε τις συνθέσεις παραπάνω, είναι πολύ καλές, αλλά ξαναλέω, προτιμότερο θα ήταν να περιμένεις για την μείωση της τιμής του Q6600 ... εφόσον είναι μες στο budget η ανερχόμενη τιμή του (περί τα 250ε) :wink:
Nikos G7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα part του laptop στο desktop pc..., άρα πας για ολική αναβάθμιση (Το ακούς rotten? )Κοίταξε τις συνθέσεις παραπάνω, είναι πολύ καλές, αλλά ξαναλέω, προτιμότερο θα ήταν να περιμένεις για την μείωση της τιμής του Q6600 ... εφόσον είναι μες στο budget η ανερχόμενη τιμή του (περί τα 250ε) :wink: ΟΚ θα περιμένω να πέσουν οι τιμές , κάτι θα ξέρεις εσυ που το λες.
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Κοίταξε είναι απλό: Αν επίγει η αναβάθμιση, τότε πάρε μια από τις παραπάνω συνθέσεις... Ειδάλλως, καλό θα ήταν να περιμένεις για την μείωση των τιμών στις 22 Ιουλίου (βέβαια αυτό δεν είναι και απόλυτο, αφού εξαρτάται από την πολιτική της κάθε εταιρείας, αλλά και το stock της :wink:) Τί να πω???? It's your choice man!
rotten crusader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γιατι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει Crossfire? Για προτεινε εσυ μια με το P35 (Που θα υποστηριζει Penryn, κατι σιγουρα πιο χρησιμο απο το να υποστηριζει Crossfire....) που να υποστηριζει Crossfire....έλεος,έχεις καταλάβει έστω κ λίγο το σκεπτικό μου?Δν προσπαθώ να θεοποιήσω ΑΤi κ crossfire...ίσα ίσα λέω ότι σε μία μητρική που δν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις ATi,είναι ανόητο να επιλέγεις μητρική με crossfire,πάρε μια μητρική στα ίδια λεφτά κ στην ίδια ποιότητα,που να έχει sli,ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό οπυ στο μέλλον μπορεί να σε ωφελήσει(Wi-fi,κάνα mo-bo με "εξωτικό" σύστημα ψύξης,κ.τ.λ.) Και ποιος σου ειπε οτι ''χαλαει'' την 8800GTX το P35 ή οποιοδηποτε αλλο Chipset (965, ακομα και Ati RD)????(δν την χαλάει αλλά το chipset που έχει φτιαχτεί γ διπλή διάταξη θα ωφελήσει την διπλή διάταξη,το chipset που έχει φτιαχτεί γ o/c-σε μία καλή υλοποίηση αυτού-θα ωφελεί το o/c μέσω bios αλλά κ μέσω της προσοχής που θα έχει δωθεί στην ψύξη των επιμέρους συστημάτων της mobo...αν ένα chipset δν παρουσίαζε ιδιομορφίες απ'τα υπόλοιπα της αγοράς,τότε δν θα υπήρχε λόγος,να εξετάζουμε κ να διακρίνουμε τις mobo με βάση το chipset.Όμως ακόμα κ ένας άσχετος ξέρει ότι το chipset μιας mobo ,είναι βασικό κριτήριο όταν εξετάζουμε την αξία της!)Αρα καλό είναι ανάλογα με τις ανάγκες μας να επιλέγουμε κ σωστό chipset... Δλδ ποσο ασχετος μπορει να ειναι κανεις (και οχι δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα) για να καταλαβει οτι το μεν ειναι αχρηστο (Crossfire), ενω το δε (η 8800GTX που λεω εγω VS 2900XT Που προτεινεις), εχει εμφανεστατες διαφορες στα παιχνιδια....(ενώ αν μείνει με onboard 2 μήνες κ πάρει μια βελτιωμένη κ φθηνότερη καρτούλα απο Σεπτέμβριο,θα πάθει κάτι?κ οι 8800 κ οι 2900HD,θέλουν βελτιώσεις σε software/hardware(tempatures,cooling systems..),άμα κάνει crossfire με 2 2900HD,στο κόστος μιας 8800 ultra τον χαλάει 8ες να μου πείς η απόδοση που θα δεί?Διαφωνώ καθέτως,κ αν 8ες σε παραπέμπω σε topics,που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου...τεσπα,καλύτερα να μν προβεί τώρα στην αγορά gpu,αναμένονται αλλαγές κ νέες κυκλοφορίες...) Οσο αφορα τον επεξεργαστη, γιατι 6420 και οχι 6600 αφου ειμαστε μεσα στο budjet ετσι κι αλλιως? Γιατι π.χ. αντι να τερματισει στα 3,3GHz να μην τερματισει με oc στα 3,6?Είσαι σοβαρός?να χαλάσει 50ευρώ παραπάνω,γ να μπορεί στο μέλλον να πιάσει 300mh πιο πάνω,τα οποία μόνο σε benchmark μπορεί να δεί ως ωφέλιμα?Είσαι άτομο με πολλά post κ περίμενα να προσπαθείς να βοηθήσεις τα άτομα να ξεφύγουν απο τον υπερκαταναλωτισμό/funboyσμό που είναι κ σύνηθες φαινόμενοτης αγοράς μας...με λίγα λόγια περίμενα να χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου με σκοπό να βοηθήσεις τους νέους χρήστες να o/cάρουν πρώτα το μυαλό τους,κ μετά το pc τους... @george o/c:έπεσα στην περίπτωση...σύνθεση εξ'αρχής(εκτος αν ξεβιδώσει psu k hdd!!!) @GeorgeMan:διορθώνω τα λεγομενά σου απο πάνω!(δν έχω καμία διάθεση να σε προσβάλλω ή να υποτιμήσω τις γνώσεις,αφου σε άλλα πόστ μου έχεις δείξει οτι αξίζεις...απλώς έχω κάποιες διαφωνίες κ στις αναφέρω...αν έχω χρησιμοποιήσει κ κανα 2 "σκληρές" φράσεις,ήταν εν τη ρήμι του λόγου...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Απαντηση στα ροζ: Μα το τελευταιο χαρακτηριστικο που κοιταξα ηταν η υποστηριξη ή οχι CF! Για ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑ τα αλλα την διαλεξα... Απλα αφου υπηρχε κι αυτο οκ... Και ξερεις κατι? Wifi πηρα με αλλα 16 και pci-x κιολας και με εξωτερικη επεκτασιμη κεραια. Στα μπλε: Το τσιπσετ εχει φτιαχτει για διπλη διαταξη? Αυτο δεν το πιανω! Ειναι καμια ειδικη εκδοση για CF ή απλα περισσευανε lanes και βαλανε και αλλο ενα pci-x 4x? Και η MSI η συγκεκριμενη κοιτα μονο απο το τι κουλερ εχει για το τσιπσετ (σε πληροφορω οτι ουτε καν ζεσταινεται σε full load). Μονο απο τα 4 λεντ με 20 διαγνωστικες λειτουργιες για να ξες ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει παθει αμα δεν αναβει... Και μου λες οτι δεν κανει για oc απο τη στιγμη που εχει ως 2,1volt στον πυρηνα και ακομα και αλλαγη βολτ για το chipset κτλ.... Και μην μου πεις οτι το P35 εχει σχεδιαστει για CF! Γιατι ακριβως το ιδιο ειναι και το p965! Κοκκινα: Πες μου τωρα οτι οι 2900 ειναι καλυτερες απο τις 8800GTX... Ποιος μιλησε για Ultra αληθεια? Ξες μηπως ποτε θα βγουν νεες hi-end vga? Εγω οχι, μηπως ξερεις πιο πολλα απο εμας? Πρασινα: Αμα παει ετσι, γιατι να χαλασει αλλα 20 και να μην παρει 6320? Για άλλα 0,3 GHz? (κατα τη δικη σου αποψη). Και 185 (6420) ως 208 (6600) εχουν διαφορα κατι λιγοτερο απο 30 και ΟΧΙ 50.... Και οχι funboyσμο σε μενα ε...AMDακιας ειμαι, μεχρι πριν 2 μηνες Α64 ειχα....
rotten crusader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 georgeman,τρώω κ σου απαντάω σε λίγο,stay tuned!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Χαχα καλα ηρεμια ε, δεν ειναι σκοπος να τσακωθουμε κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.