Προς το περιεχόμενο

Νεο PC

Nikos G7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον πηγα κ πηρα χθες αυτα που ελεγα

(Μ/Β : ASROCK 4COREDUAL-SATA2 , case : THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK , pcu : SEASONIC S12II-430 ENERGY+ 80 PLUS 430W , cpu : INTEL CORE 2 DUO E4400 2.00 GHZ LGA775 - 800 FSB - TRAY .

Εκατσα κανα 5ωρο μεχρι να ετοιμασω το κουτι ( να βαλω μομπο,ψυκτρα,τροφοδοτικο κτλ..) το ανοιγω,βαζω το cd του μομπο το τρεχει,μου λεει αν θελω να δημιουργησω δισκετα,βαζω δισκετα στο φλοπι κ το κανει.

Μετα εκει που πρεπει να μπει κ παει να μπει στα windows κανει επανεκινηση κ μου λεει προεκυψε προβλημα καπου,εγινε επανεκινηση. κ μου βγαζει ασφαλη λειτουργια,με δικτυο, με εντολες , εκκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργουσαν κ κανονικη εκκινηση τον windows.

Σε ολα αυτα ξαναγινετε επανεκινηση....

Εχω κανει καμια μ@λ@κια στη συνδεση η πρεπει να κανω κατι αλλο κ δεν το εχω κανει????

Δημοσ.

Αν περασω windows σε εναν παλιο σκληρο που εχω μετα θα μπορω να συνδεσω τον κανονικο που εχω τωρα???

Δλδ γινετε να εχεις 2 σκληρους που να εχουν κ οι 2 windows??? κ Πως???

Κ επισης αν συνδεσω μονο τον καινουργιο μετα θα παιζει????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά, όταν αλλάζεις μητρική κάρτα πρέπει να κάνεις οπως και δήποτε format. Δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά το σύστημα ούτε μία στο εκατομμύριο αλλιώς.

Αν περασω windows σε εναν παλιο σκληρο που εχω μετα θα μπορω να συνδεσω τον κανονικο που εχω τωρα???

Ναι.

Δλδ γινετε να εχεις 2 σκληρους που να εχουν κ οι 2 windows??? κ Πως???

Ναι, απλά ο ένας θα λειτουργεί σαν bootable και ο άλλος σαν δευτερεύων. Στον δεύτερο ίσως πρέπει να αλλάξεις θέση στο jumperάκι πίσω από τον σκληρό ώστε να μην τον βλέπει σαν master.

Κ επισης αν συνδεσω μονο τον καινουργιο μετα θα παιζει????

Ο καινούργιος για να παίξει σαν bootable πρέπει να σεταριστεί πάνω στο motherboard που θα δουλέψει.

Δημοσ.
Γενικά, όταν αλλάζεις μητρική κάρτα πρέπει να κάνεις οπως και δήποτε format. Δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά το σύστημα ούτε μία στο εκατομμύριο αλλιώς.

Εαν εχει το ιδιο τσιπσετ μπορει και να μην χρειαστει...

Δημοσ.
Bασικα ειναι υπερ-εκτιμημενα οπως ακριβως και τα Enermax...

συμφωνω και εγω με την αποψη σου,στο εξωτερικο δεν ειναι τοσο υπερεκτημημενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...