Προς το περιεχόμενο

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Γιατί ειναι οι μόνες εταιρίες στον κόσμο αυτες που νοικιαζουνε αυτοκινητα που δε δεχονται electron visa?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Διότι στην πιστωτική, μπορούν να σε χρεώσουν εκ των υστέρων τις ζημιές, τη βενζίνη κλπ στην electron visa, δεν είναι δυνατόν.

Δημοσ.

Που και πως θες να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική;

Μου είχε τύχει πριν 6-7 χρόνια να ψάχνω αυτοκίνητο με την παρέα μου στην Κω, και επειδή κανείς μας δεν είχε κλείσει τα 21 (μέχρι τότε σου ζητούν εγγύηση) μας ζητούσαν παντού πιστωτική κάρτα. Τελικά βρήκαμε έναν τύπο που μας το νοικιασε χωρίς πιστωτικές, όρια ηλικίας και ιστορίες.

Από τότε, όσες φορές έχω νοικιάσει αυτοκίνητο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πιστωτική. Με τη διαφορά βέβαια ότι δεν κάνω κράτηση, αλλά πηγαίνω σε γραφείο και το παίρνω επιτόπου.

Δημοσ.

Για ενοικίαση χωρίς πιστωτική μπορείς, όπως είπε και ο xpapias, να πας επι τόπου να το νοικιάσεις. Μερικές επιχειρήσεις κάνουν κρατήσεις χωρίς πιστωτικές κτλ αλλά αυτές είναι συνήθως μικρότερες και όχι μεγάλες εταιρείες (πχ budget-avis ktl).

Τελικά βρήκαμε έναν τύπο που μας το νοικιασε χωρίς πιστωτικές, όρια ηλικίας και ιστορίες.

Αν ο οδηγός δεν είναι 21 και δεν έχει το δίπλωμά του 1 χρόνο τουλάχιστον δεν καλύπτεται απο την ασφάλεια. Σε περίπτωση ατυχήματος ο επιχειρηματίας θα είχε μπλεξίματα..

Δημοσ.

Εγώ επειδή αποφεύγω στα διάφορα νησιά να δίνω σε τοπικές επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων την πιστωτική μου μέσω net ή τηλεφώνου, τους ζητάω ένα λογαριασμό τραπέζης και τους κάνω κατάθεση ένα τμήμα του ποσού.

Δημοσ.

Πέρσι που χρειάστηκε για πρώτη φορά (έχοντας κλείσει τα 21) νοίκιασα χωρίς πιστωτική στην Σαντορίνη από τοπικό πράκτορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...