Προς το περιεχόμενο

προβλημα-ερωτηση για SKYPE

gianni7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εδω και λιγο καιρο χρησιμοποιω το skype v3.2.0.163

το προβλημα ειναι το εξης

ενω ειμαι συνδεδεμενος που και που οταν μπαινει καποιο ατομο(φιλος,φιλη) στο skype δεν φαινεται online, εχω παει στις ρυθμησεις στην καρτελα ειδοποιησεισ και εχω βαλει να με ειδοποιει οταν καποιος συνδεεεται.

αυτο που παρατηρησα με την κοπελα μου ηταν οτι θελαμε να μιλησουμε αλλα ουτε εκεινη ουτε εγω εβλεπε ο ενας τον αλλον οτι ειναι online(συνδεδεμενος/η)

ενω εγω ημουν ηδη μια ωρα μεσα και εκεινη 10 λεπτα

την περνω τηλεφωνο να της πω να μπει και μου λεει ειμαι ηδη μεσα εσενα περιμενω (αλλα κανενας δεν εβλεπε τον αλλον)

οποτε λεω για κατσε να σου στειλω ενα μηνυμα . και της μιλαω και τοτε αυτοματα μου βγαζει ειδοποιηση ο χρηστης (ταδε) συνδεθηκε το ιδιο και σε εκεινη οτι συνδεθηκα και εγω μολις(ενω ημουν τοση ωρα μεσα)

ξερεις κανεις τιποτα για αυτο το προβλημα?του εχει τυχει να κολλαει ετσι ?εχει να κανει με την συνδεση γιατι εγω ειμαι ηρακλειο και η κοπελα μου στη γερμανια.το προβλημα το εχω αντιμετωπισει και με αλλα ατομα

Δημοσ.

se olous to kanei....dokimase thn teleftea ekdosi...isws luthei to prob..pantws to kanei kai se mena kai prepei na stileis ena minima prwta na ksekolisei kai meta fenete online

Δημοσ.

μα εχω την τελευταια εκδοση.

οσο το οτι πρεπει να στειλεις μηνυμα ειναι εντελως ακυρο.

δηλαδη αν περιμενεις καποιον να μπει να του μιλησεις γιατι ειναι αναγκη απλα θα περιμενεις και θα στελνεις μηνυμα συνεχεια για να δεις αν ειναι μεσα?

ειπαμε να ξεφυγουμε απο το windows live messenger να παμε σε κατι καλυτερο αλλα και το skype ειναι και αυτο αστα να πανε

θενκς παντως φιλε για την απαντηση σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...