ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ελαχιστο μερος τoυ πραγματικου κοσμου ειναι αποτυπωμενο στο δικτυο.και το να χρησιμοποιεις το google ως εργαλειο επιχειρηματολογιας ειναι το λιγοτερο γελοιο. χμμμ και εσυ χρησιμοποιεις ως εργαλειο επιχειρηματολογιας τι;;;Μια εκπομπη που λες οτι ειδες;;Μαλιστα...
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ναι τα ντοκυμανταιρ συνηθως ειναι μια καλη πηγη για πληροφοριες.αυτος ειναι εξαρχης και ο σκοπος τους.απο κει και υστερα το αν ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα δεν μπορω να το ξερω με σιγουρια,αλλα θελω να πιστευω οτι οι ανθρωποι που τα φτιαχνουν ειναι επαγγελματιες και ξερουν την δουλεια τους καλα. να φανταστω οτι δεν βλεπεις και πολυ σκαι ε;
ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ναι τα ντοκυμανταιρ συνηθως ειναι μια καλη πηγη για πληροφοριες.αυτος ειναι εξαρχης και ο σκοπος τους.απο κει και υστερα το αν ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα δεν μπορω να το ξερω με σιγουρια,αλλα θελω να πιστευω οτι οι ανθρωποι που τα φτιαχνουν ειναι επαγγελματιες και ξερουν την δουλεια τους καλα.να φανταστω οτι δεν βλεπεις και πολυ σκαι ε; Καλα το ειπες "να φανταστω" γιατι τυχαινει να βλεπω ΣΚΑΙ...καλα δεν ξημεροβραδιαζομαι κιολλας αλλα οκ.Εγω παλι πιστευω οτι στο ιντερνετ βρισκεις σχεδον τα παντα και οταν μετα απο αρκετη ωρα ψαξιμο δεν εχω βρει απολυτος τιποτα πανω σε αυτο που λες,επετρεψε μου να μην πιστευω οτι αυτο που λες ισχυει.. Επισης αν δεις στην αρχη του τοπικ ειχες πει: "και μην ξεχναμε πως ο λιγνος ηταν παιδεραστης.." και τωρα μας λες οτι "το αν ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα δεν μπορω να το ξερω με σιγουρια"... Και ξερεις οταν δηλωνεις για ενα ατομο κατι τοσο βαρυ οπως το οτι ηταν παιδεραστης,καλο ειναι να εχεις και καπου να το στηριξεις...Οχι σε μια εκμπομπη που λες οτι ειδες..και για την οποια δεν εισαι και σιγουρος οτι ειναι εγκυρη πηγη...
activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 sugnomi alla kai an htan paiderastis (megisto eglima) den ton kani kalo komiko? giati malon mperdepsame ta themata...
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 <<Καλα το ειπες "να φανταστω" γιατι τυχαινει να βλεπω ΣΚΑΙ...καλα δεν ξημεροβραδιαζομαι κιολλας αλλα οκ.Εγω παλι πιστευω οτι στο ιντερνετ βρισκεις σχεδον τα παντα και οταν μετα απο αρκετη ωρα ψαξιμο δεν εχω βρει απολυτος τιποτα πανω σε αυτο που λες,επετρεψε μου να μην πιστευω οτι αυτο που λες ισχυει..>> λαθος πιστευεις.στο ιντερνετ δεν βρισκεις τα παντα.βρισκεις πολλα αλλα οχι τα παντα.πχ σε ενδιαφερει να βρεις ινφο για τον χοντρο-λιγνο.ε αν ασχοληθεις με την εντυπη βιβλιογραφια θα μαθεις πραματα που δεν υπαρχουν στο ιντερνετ.και μετα υπαρχουν τα ντοκυμανταιρ,τα αρχεια των ΜΜΕ,κτλ. <<Επισης αν δεις στην αρχη του τοπικ ειχες πει: "και μην ξεχναμε πως ο λιγνος ηταν παιδεραστης.." και τωρα μας λες οτι "το αν ανταποκρινονται πληρως στην πραγματικοτητα δεν μπορω να το ξερω με σιγουρια"...>> ε μα δεν διαβασες ολη την φραση μου.διοτι γραφω και κατι ακομα στην συνεχεια.το οποιο δινει ειρωνικο υφος στην παραπανω προταση.γιατι βλεπεις σε αντιθεση με εσενα,εγω χρησιμοποιω περαν του ιντερνετ και αλλες πηγες για την ενημερωση μου. ερωτηση:αφου το θεμα ειναι η εμπιστοσυνη στις πηγες ενημερωσης,εσενα τι σου εξασφαλιζει πως οτι διαβαζεις στο ιντερνετ ειναι παντα η αληθεια;πχ ακομα και το περιβοητο wikipedia ειναι διατρητο απο λαθη και ελλειψεις. <<Και ξερεις οταν δηλωνεις για ενα ατομο κατι τοσο βαρυ οπως το οτι ηταν παιδεραστης,καλο ειναι να εχεις και καπου να το στηριξεις...Οχι σε μια εκμπομπη που λες οτι ειδες..και για την οποια δεν εισαι και σιγουρος οτι ειναι εγκυρη πηγη...>> συγνωμη που δεν εφερα κρατικο εγγραφο που να πιστοποιει οτι ειδα ενα ντοκυμανταιρ που το ελεγε.λαθος δικο μου,θα επανορθωσω την επομενη φορα. (ναι και εδω χρησιμοποιω ειρωνικο υφος)
the_end Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 αφού έχεις πρόβλημα με τη δυσπιστία, κάνε ένα search και βρες τουλάχιστον τον τίτλο του ντοκιμαντέρ. το imdb θα σε βοηθήσει φαντάζομαι
system Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν συγκράτησες καλά τί ήθελε να πει το ντοκυμαντέρ. Και απλώς το ευτελίζεις λέγοντας πως ήταν παιδεραστής. Σήμερα όταν ακούς την λέξη παιδεραστής την αντιλλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά απότι πριν από τόσα χρόνια. Πες μου ακριβώς την ιστορία αν την συγκράτησες και θα με πείσεις για το αντίθετο
ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Λοιπον kilik. Πρωτα απ ολα μαθε να διαβαζεις καλυτερα.Δεν ειπα οτι στο ιντερνετ βρισκεις τα παντα αλλα ΣΧΕΔΟΝ τα παντα,και αν για σενα δεν εχει καμια διαφορα,για μενα εχει μεγαλη...Το τι θα βρεις στο ιντερνετ και η εγκυροτητα αυτου εξαρταται και απο το τι ψαχνεις. Λες οτι στην εντυπη βιβλιογραφια θα μαθεις πραγματα για τον χοντρο λιγνο που δεν μπορεις να βρεις στο ιντερνετ.Και οπως λες υπαρχουν τα ΜΜΕ ,αρχεια κλπ. Επειδη τυχαινει να εχω δει και εγω ντοκυμαντερ για αυτο το διδυμο των κωμικων και εχω διαβασει και διαφορα αρθα σε περιοδικα,ποτε μου δεν εχω δει ουτε καν μια νηξη,αναφορα η οτιδηποτε αλλο που να εχει σχεση με παιδεραστια.. "γιατι βλεπεις σε αντιθεση με εσενα,εγω χρησιμοποιω περαν του ιντερνετ και αλλες πηγες για την ενημερωση μου." Μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Για δευτερη φορα βγαζεις λαθος συμπερασματα για καποιο ατομο που δεν ξερεις...Ξερεις δεν εισαι ο μονος που παρακολουθει ντοκυμαντερ και εκπομπες,ουτε ο μονος που διαβαζει αρθα σε εφημεριδες,περιοδικα κλπ... Και φυσικα δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα οτι πηγη μου στο ιντερνετ ειναι το wikipedia.Το wikipedia ειναι κατι το βοηθητικο,ποτε μου δεν το εχω χρησιμοποιησει ως το μοναδικο επιχειρημα... Λοιπον επειδη οπως παει δεν θα τελειωσει ποτε αυτη η ιστορια και η αληθεια ειναι οτι δεν λεει να καθομαστε και να ασχολουμαστε συνεχεια με αυτο το θεμα εχω να πω το εξης: Εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστευουμε οτι ο Stan Laurel ηταν ενας εξερετικος κωμικος και φυσικα δεν ηταν παιδεραστης (βασισμενο σε οτι εχω δει και διαβασει σε ιντερνετ,tv,ΜΜΕ). Εσυ πιστευε οτι θελεις να πιστευεις,αλλα αν θελεις να πεισεις και αλλους θα πρεπει να παρουσιασεις και κατι χειροπιαστο.Καποιο τευχος ενος περιοδικου,το ονομα του ντοκυμαντερ που ειδες κλπ... Απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
the_end Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 σε μενα αναφερεσαι; ναι Εσυ πιστευε οτι θελεις να πιστευεις,αλλα αν θελεις να πεισεις και αλλους θα πρεπει να παρουσιασεις και κατι χειροπιαστο.Καποιο τευχος ενος περιοδικου,το ονομα του ντοκυμαντερ που ειδες κλπ... Απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. αυτό ακριβώς.
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 <<Λοιπον kilik. Πρωτα απ ολα μαθε να διαβαζεις καλυτερα.Δεν ειπα οτι στο ιντερνετ βρισκεις τα παντα αλλα ΣΧΕΔΟΝ τα παντα,και αν για σενα δεν εχει καμια διαφορα,για μενα εχει μεγαλη...Το τι θα βρεις στο ιντερνετ και η εγκυροτητα αυτου εξαρταται και απο το τι ψαχνεις.>> μα μιλανε οι πραξεις και οχι τα λογια.εσυ ησουν που βιαστηκες να απορριψεις κατι που ειπε ο συνομιλητης σου επειδη ακουσον ακουσον δεν υπαρχει στο google. και το οτι βρισκεις σχεδον τα παντα στο ιντερνετ ειναι υπερβολη.παραειναι μεγαλος ο κοσμος μας για να χωρεσει ολος σε ενα ματσο καλωδια και cpu. <<Λες οτι στην εντυπη βιβλιογραφια θα μαθεις πραγματα για τον χοντρο λιγνο που δεν μπορεις να βρεις στο ιντερνετ.Και οπως λες υπαρχουν τα ΜΜΕ ,αρχεια κλπ. Επειδη τυχαινει να εχω δει και εγω ντοκυμαντερ για αυτο το διδυμο των κωμικων και εχω διαβασει και διαφορα αρθα σε περιοδικα,ποτε μου δεν εχω δει ουτε καν μια νηξη,αναφορα η οτιδηποτε αλλο που να εχει σχεση με παιδεραστια..>> εμ το εμαθες τωρα ομως απο εμενα.το οποιο και εγω το εμαθα απο ενα ντοκυμανταιρ που ετυχε να μην ειδες εσυ.μεταβιβαση πληροφοριας λεγεται.αλλα εσυ κολησες γιατι δεν το λεει το google... <<"γιατι βλεπεις σε αντιθεση με εσενα,εγω χρησιμοποιω περαν του ιντερνετ και αλλες πηγες για την ενημερωση μου." Μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Για δευτερη φορα βγαζεις λαθος συμπερασματα για καποιο ατομο που δεν ξερεις...Ξερεις δεν εισαι ο μονος που παρακολουθει ντοκυμαντερ και εκπομπες,ουτε ο μονος που διαβαζει αρθα σε εφημεριδες,περιοδικα κλπ...>> ξαναεπαναλαμβανω.μιλανε οι πραξεις και οχι τα λογια.εσυ ησουν που ετρεξες να συμβουλευτεις πρωτα απο ολα το google.... <<Και φυσικα δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα οτι πηγη μου στο ιντερνετ ειναι το wikipedia.Το wikipedia ειναι κατι το βοηθητικο,ποτε μου δεν το εχω χρησιμοποιησει ως το μοναδικο επιχειρημα...>> το wikipedia ειναι βοηθητικο αλλα το google ειναι the real thing e? μαλιστα <<Λοιπον επειδη οπως παει δεν θα τελειωσει ποτε αυτη η ιστορια και η αληθεια ειναι οτι δεν λεει να καθομαστε και να ασχολουμαστε συνεχεια με αυτο το θεμα εχω να πω το εξης: Εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστευουμε οτι ο Stan Laurel ηταν ενας εξερετικος κωμικος και φυσικα δεν ηταν παιδεραστης (βασισμενο σε οτι εχω δει και διαβασει σε ιντερνετ,tv,ΜΜΕ). Εσυ πιστευε οτι θελεις να πιστευεις,αλλα αν θελεις να πεισεις και αλλους θα πρεπει να παρουσιασεις και κατι χειροπιαστο.Καποιο τευχος ενος περιοδικου,το ονομα του ντοκυμαντερ που ειδες κλπ... Απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.>> μπα δεν πολυνοιαζομαι να πεισω καποιον.αλλα σιγουρα δεν προκειται να σταματησω να λεω ποσο γελοιο ειναι να βασιζεις τον <κοσμο> σου στο ..google;)
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν συγκράτησες καλά τί ήθελε να πει το ντοκυμαντέρ. Και απλώς το ευτελίζεις λέγοντας πως ήταν παιδεραστής. Σήμερα όταν ακούς την λέξη παιδεραστής την αντιλλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά απότι πριν από τόσα χρόνια. Πες μου ακριβώς την ιστορία αν την συγκράτησες και θα με πείσεις για το αντίθετο εχεις δικιο.οπως πχ με τους αρχαιους προγονους μας.δεν ηταν παιδεραστες και κτηνοβατες.γιατι τοτε ειχαν διαφορετικες σημασια οι εννοιες αυτες :twisted: ps.the_end sorry δεν σε καταλαβαινω..
ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Οκ μετα απο το ποστ σου πειστηκα οτι δεν μπορεις να κανεις μια σοβαρη συζητηση.Δεν ειναι τυχαιο το οτι εχεις μαλωσει με διαφορους στο φορουμ... Και οπως φαινεται δεν ξερεις και να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος.Δεν ανεφερα πουθενα οτι στηριχτηκα στο google για να ψαξω οτι εψαξα.Εσυ παλι οπως δειχνεις μονο το google ξερεις για να ψαξεις κατι στο ιντερνετ... Και φυσικα για 3η φορα λες κατι για καποιον χωρις να εχεις ιδεα για αυτον. Και τελος παντων επειδη οπως ειπα δεν εχω αλλο ορεξη να ασχολουμαι και μαζι σου αλλα και με το "θεμα" που ανοιξες,απο την μερια μου το κλεινω εδω... Οπως ειπα κ πιο πριν ο καθε ενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του... Τελος απο μενα
system Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ναι μπράβο συνεχίζεις πάντως να μην "θυμάσαι" την ακριβή ιστορία που είχε αναφερθεί στο ντοκυμαντέρ. Τώρα που τα λέμε θυμάμαι παλιά είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για τον Αινστάιν, ήταν πρεζόνι το ξέρατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.