Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παιδιά αφήστε τα links..όποιος θέλει να του δώσω ταινίες μπορούμε να τα πούμε prive στο msn μου.Αμα θέλετε add-άρετε με.Οσο για το χιούμορ τους που δεν μπορούν να το καταλάβουν μερικοί..μάλλον μόνο με τις χυδαιολογίες τη βρίσκουν.Το ωραίο χιούμορ είναι το έξυπνο smart ass..χιούμορ....-) Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα... Δεν είπα ότι την βρίσκω με χυδαιολογίες, απλά ότι δεν βρίσκω αστείους αυτούς τους δύο. Ζητώ συγνώμη. Απο δω και πέρα θα μου αρέσουν :evil:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 [...]Οσο για το χιούμορ τους που δεν μπορούν να το καταλάβουν μερικοί..μάλλον μόνο με τις χυδαιολογίες τη βρίσκουν.Το ωραίο χιούμορ είναι το έξυπνο smart ass..χιούμορ....-) Ωπα, εδώ διαπράττεις foul αξιότιμε. Βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις - και μάλιστα άσχημα συμπεράσματα. Το ότι κάποιος δεν γελάει με το χιούμορ των ταινιών του Χονδρού-Λιγνού (όπως ο φίλος μας πιο πάνω) ή του Charlie Chaplin (όπως ο υποφαινόμενος), δεν σημαίνει ότι αρκείται σε χυδαιολογίες. Το ότι κάποιος δεν συμμερίζεται το γούστο σου δεν σημαίνει ότι είναι χυδαίος, ανόητος κλπ, κλπ.
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παρεξηγηθήκατε χωρίς λόγο..εγώ γενικά αναφέρομαι,αλλά για πείτε μου εσείς έναν κωμικό πρότυπο που έχετε.(εγώ έχω Jim Carrey)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Χρόνια τώρα ήθελα να ρωτήσω σ' αυτό το φόρουμ από που να κατεβάσω ταινία ) Πρώτη φορά δίνω, ως moderator, link για κατέβασμα ταινίας! Νομίζω ότι ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για όλους μας! Άντε, καλή συνέχεια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παρεξηγηθήκατε χωρίς λόγο..εγώ γενικά αναφέρομαι,αλλά για πείτε μου εσείς έναν κωμικό πρότυπο που έχετε.(εγώ έχω Jim Carrey) Ελπίζω να μην κρίνομαι από την απάντησή μου: Προσωπικά έχω τους Monty Pythons και τον Rowan Atkinson (κατά την BlackAdder περίοδό του). Περνάω το τεστ; Όσο για την "παρεξήγηση", δεν είναι παρεξήγηση χωρίς λόγο: Βάζεις από τη μία τον Χονδρό και Λιγνό και από την άλλη χυδαιολογίες, όπως έγραψες. Πού έγκειται η παρεξήγηση; Προσβάλεις ή δεν προσβάλεις όσους δεν συμφωνούν με το γούστο σου; :?
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το γουστό σου δεκτό,δεν θα κάθομαι να τεμηριώνω την κάθε μου φράση..πάρτο όπως θες.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό ένας άνθρωπος δεν θα γελάσει με τον χ+λ.Δεν είπα οτι εγώ κρατάω τη κοιλιά μου απ τα γέλια αλλά χαμογελάω αρκετα!.. Respect στους πατέρες της κωμωδίας..
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εγώ γελάω υπερβολικά με το Peter Sellers... Εσύ ??? Και εγώ αυτόν θεωρώ τον μεγαλύτερο κωμικό ever...
Harkon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ρε μαν.. για όνομα δηλαδή! θέμα γούστου είναι! εγώ ξεκαρδίζομαι με δαύτους αλλά δε σε καταλαβαίνω.. btw: @paredwse: στα κωμικά πρότυπα + 101% edit: και Σέλλερς βεβαίως που πάω; τον ξέχασα! οεοοεοε "I need a rum!" άσε μπρο.. δε μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό γελάς με τον Peter xexeexe
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Θέμα γούστου συμφωνώ..λήγει η παρεξήγηση εδώ.παρεδώσε μη μου πεις τι και πως..αν θες σχολίασε τα περι κωμωδίας.. sellers..αλήθεια φίλε μου έχω δει το πάρτυ και ηταν πολύ μουφα(σύμφωνα με το δικό μου γούστο)
Tzinaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Και εγώ που είδα το πάρτυ μου άρεσε πάρα πολυ....Ο Sellers(peter) δεν έχει παίξει μόνο στο παρτυ αλλά έχει αφήσει εποχή ως επιθεωρητήσ Κλουζω....Εσένα slygeo87 δεν σου άρεσε το πάρτυ ή ο Sellers όπως έπαιξε στο πάρτυ?Ένας καλός κωμικός μπορεί να αναδειχθεί ακόμα και αν η ταινία δεν αξίζει....Εγώ πάντως ψηφίζω SELLERS....
KilliK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ώπα!σοβαρά μιλάς;;;; που το ξέρεις αυτό; ειδα παλιοτερα ενα βιογραφικο ντοκυμανταιρ για το ντουετο και το ελεγε.
cassidy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ειδα παλιοτερα ενα βιογραφικο ντοκυμανταιρ για το ντουετο και το ελεγε. Online πηγή δε μπόρεσα να βρω καμία. Όταν δε μπορείς να το βρεις στις 2 πρώτες σελίδες του google... χλωμό το κόβω. Τα νόμιμα links είναι καλή ιδέα, μήπως να κάνουμε κάνα thread;
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 δεν θα κάθομαι να τεμηριώνω την κάθε μου φράση.. Η κάθε σου φράση πρέπει να είναι τεκμηριωμένη από μόνη της. Διαφορετικά θα χρειαστεί να "καθήσεις" να επεξηγήσεις το ημιτελές νοημά και τις ασάφειές της. Όπως και να'χει, Carrey, Sellers, Laurel and Hardy είναι φοβεροί μια που αναφέρθηκαν. Ο Σαρλό (Chaplin) αρκετά καλός για εμένα. Αλλά έχουμε ξεφύγει απ'το θέμα.. Κανείς δεν είπε τίποτα για το slapstick χιούμορ που χρησιμοποιούν στις κωμωδίες τους ο Χ/Λ. Δηλαδή τη χρήση βίας σε υπερβολικό βαθμό όπως: κορνίζες στο κεφάλι, σφαλιάρες, τούρτες στο πρόσωπο, παντελόνια που σκίζονται και αποκαλύπτουν σώβρακα, ταβάνια που πέφτουν, καρφιά που μπαίνουν στο σώμα του χοντρού ως συνήθως, εγκαύματα, εκρήξεις, πτώση από σκάλες ή από μεγάλο ύψος, μέγιστη ατσαλοσύνη του Χοντρού και του Λιγνού που προκαλεί τρομερές καταστροφές στο γύρω τους περιβάλλον..Μόνο που τα θυμάμαι πεθαίνω απ' τα γέλια. :-D
Timour21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Πού ακριβώς φαίνεται ότι είναι στο public domain; Γιατί στη λίστα που συμβουλεύομαι, η συγκεκριμένη ταινία της οποίας δόθηκαν links (Block-Heads) δεν φαίνεται ως public domain... Α, συγνώμη δεν είχα δει ποια ταινία είχε ποστάρει... Ούτως ή άλλως στο λινκ που παρέθεσες δεν μπορώ να βρώ αυτή την ταινία, αν και είναι public domain. Και επειδή η ταινία είναι του 51 (και μία από τις τελευταίες που κάνανε) υπέθεσα (μάλλον εσφαλμένα) οτι θα είναι όλες. http://en.wikipedia.org/wiki/Atoll_K
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Online πηγή δε μπόρεσα να βρω καμία. Όταν δε μπορείς να το βρεις στις 2 πρώτες σελίδες του google... χλωμό το κόβω. Τα νόμιμα links είναι καλή ιδέα, μήπως να κάνουμε κάνα thread; ελαχιστο μερος τoυ πραγματικου κοσμου ειναι αποτυπωμενο στο δικτυο.και το να χρησιμοποιεις το google ως εργαλειο επιχειρηματολογιας ειναι το λιγοτερο γελοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.