slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ή αλλιώς... Laurel(Stan,λιγνός) & Hardy(Οllie,χοντρός) Επηρεασμένος απο κάτι must have videos που βρήκα και κατέβασα απ' το διαδίκτυο(εποχή 1914+),θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τεράστια εντύπωση που μου έκαναν αυτοί οι δυο κωμικοί ήρωες του κινηματογράφου που άφησαν εποχή.Δυο άκρως αντίθετοι χαρακτήρες που προσφέρουν στιγμές άφθονου γέλιου με τις γκάφες που κάνουν στις διάφορες καταστάσεις που είναι μπλεγμένοι κάθε φορά.
Skylined Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ήταν διάσημοι και επιτυχημένοι στην εποχή τους. Προσωπικά, απολαμβάνω τις κωμωδίες τους ακόμα και τώρα γιατί εκτός των άλλων με βοηθούν στην εκγύμναση των κοιλιακών μου. ;-) Ειδικεύονται στην slapstick comedy.
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δες εδω κορακια....κ για πες,αληθευει οντως????(lol)
Gary Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 για τον τσάρλυ τσάπλιν ήξερα ... για τον λιγνό πρώτη φορά το ακούω ...
Timour21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εμένα μου κάνει εντύπωση που κλειδώθηκε το τόπικ όπου ο φίλος μας έδινε λινκς για να κατεβάσουμε ταινίες. Και αυτό διότι οι περισσότερες (αν όχι όλλες) είναι πλέον public domain (ευτυχώς) και άρα είναι νομιμότατο να μπορεί να την κατεβάσει κανείς απο το internet. Απο τις λίγες φορές (αν όχι η πρώτη) που πιάνω τον Paredose λίγο αδιάβαστο!
system Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 για τον τσάρλυ τσάπλιν ήξερα ... για τον λιγνό πρώτη φορά το ακούω ... Ισχύουν αυτά που λέτε ή όχι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εμένα μου κάνει εντύπωση που κλειδώθηκε το τόπικ όπου ο φίλος μας έδινε λινκς για να κατεβάσουμε ταινίες. Και αυτό διότι οι περισσότερες (αν όχι όλλες) είναι πλέον public domain (ευτυχώς) και άρα είναι νομιμότατο να μπορεί να την κατεβάσει κανείς απο το internet. Απο τις λίγες φορές (αν όχι η πρώτη) που πιάνω τον Paredose λίγο αδιάβαστο! Πού ακριβώς φαίνεται ότι είναι στο public domain; Γιατί στη λίστα που συμβουλεύομαι, η συγκεκριμένη ταινία της οποίας δόθηκαν links (Block-Heads) δεν φαίνεται ως public domain...
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ποτέ δεν μπόρεσα να γελάσω με αυτούς του δύο. Ούτε με τον Τσάρλι Τσάπλιν και πολύ στεναχωριέμαι... Νιώθω ότι κάτι δεν μπορώ να καταλάβω. Anyway...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ο στρατηγός όμως είναι, ε;! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τον κατεβάσουμε νομίμως; Πού θα το βρούμε ρε παιδιά, ξέρει κανένας;! (αααχ, το ευχαριστήθηκα. Χρόνια τώρα ήθελα να ρωτήσω σ' αυτό το φόρουμ από που να κατεβάσω ταινία ) Σταματήστε τις χαζομάρες με τον Τσάρλι Τσάπλιν και τις παιδεραστίες. Αν είναι δυνατόν δηλαδή...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ο στρατηγός όμως είναι, ε;! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τον κατεβάσουμε νομίμως; Πού θα το βρούμε ρε παιδιά, ξέρει κανένας;! (αααχ, το ευχαριστήθηκα. Χρόνια τώρα ήθελα να ρωτήσω σ' αυτό το φόρουμ από που να κατεβάσω ταινία )[...] Μπορείς να κατεβάσεις ελεύθερα τον Στρατηγό από εδώ. ΥΓ: Πρώτη φορά δίνω, ως moderator, link για κατέβασμα ταινίας!
system Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ΥΓ: Πρώτη φορά δίνω, ως moderator, link για κατέβασμα ταινίας! Νομίζω πως πρέπει να το γιορτάσουμε
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παιδιά αφήστε τα links..όποιος θέλει να του δώσω ταινίες μπορούμε να τα πούμε prive στο msn μου.Αμα θέλετε add-άρετε με. Οσο για το χιούμορ τους που δεν μπορούν να το καταλάβουν μερικοί..μάλλον μόνο με τις χυδαιολογίες τη βρίσκουν.Το ωραίο χιούμορ είναι το έξυπνο smart ass..χιούμορ....-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.