Προς το περιεχόμενο

ερωτημα περι ακτινοβολιας

metroplex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ραδιενέργεια εκπέμπουν μονο οι αντιδραστήρες και τα ραδιενεργά ισότοπα.

Aλλο η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολια και άλλο η ραδιενέργεια.

Please, no more coal!

οχι οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας ,και ουτε οι πυλωνες ε;Εχεις ενημερωθει για το ποσοστο ραδιενεργειας που υπαρχει μεσα στο σπιτι σου;Απο που προερχεται;Ξερεις ποσο κατω απο το οριο εισαι;Ξερεις ποια ειναι η διαφορα να μενεις στην Αυλωνα απο τον Υμμητο;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα τι λετε τωρα;Ραδιενεργεια εκπεμπουν μονο οι αντιδραστηρες;εχετε δει σχετικες μετρησεις;Κινητα τηλ-συσκευες ασυρματων ακομα και οι τοιχοι του σπιτιου εκπεμπουν.Δεν μιλαμε για σταθερη κεραια κινητης τηλεφωνιας η πυλωνα της δεη!

Άλλο ραδιενέγεια και άλλο η ακτινοβολία. ΝΑ σου το πω αλλιώς, τα καλοριφέρ που έχεις στο σπίτι σου ακτινοβολούν, απλά ακτινοβολούν θερμότητα (εξού και το όνομα radiator στα αγγλικά).

μαλλον δεν θα γνωριζεται οτι ο Δημοκριτος ειναι η μονη υπηρεσια στην χωρα μας που ασχοληται με την ραδιενεργεια επισημως.Τα αποτελεσματα μετρησεων και ερευνων ειναι παγκοσμιως αποδεκτα.Δεν τιθεται θεμα αντιδραστηρα.

Πάμε πάλι. Ο Δημόκριτος μπορεί να κάνει μετρήσεις ακτινοβολίας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με ριαδιενέργεια.

Δημοσ.
οχι οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας ,και ουτε οι πυλωνες ε;Εχεις ενημερωθει για το ποσοστο ραδιενεργειας που υπαρχει μεσα στο σπιτι σου;Απο που προερχεται;Ξερεις ποσο κατω απο το οριο εισαι;Ξερεις ποια ειναι η διαφορα να μενεις στην Αυλωνα απο τον Υμμητο;

Ξέρεις τι σημαίνει ακτινοβολία και τι σημαίνει ραδιενέργεια;

Δημοσ.

Ναι έχω ενημερωθεί, προέρχεται από τα χαμηλό ποσοστό ισοτόπων που υπάρχουν στο μπετόν από το οποίο είναι φτιαγμένα τα ντουβάρια.

Ραδιενέργεια και κεραίες=καμία σχέση.

Δημοσ.

δεν μιλησα για ηλεκρομαγνητικη,Για ραδιενεργεια μιλησα.και αυτο το μετρα ο δημοκριτος.Κανενας ιδιωτης.

Δημοσ.

Κοίτα είναι απλό, πήγαινε wikipedia.org και διάβασε τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο και πως δημιουργούνται.

Ραδιενέργεια εκλύεται από σχάση πυρήνων. Τι σχέση έχει αυτό με τις κεραίες...

Δημοσ.
καλα τι λετε τωρα;Ραδιενεργεια εκπεμπουν μονο οι αντιδραστηρες;εχετε δει σχετικες μετρησεις;Κινητα τηλ-συσκευες ασυρματων ακομα και οι τοιχοι του σπιτιου εκπεμπουν.Δεν μιλαμε για σταθερη κεραια κινητης τηλεφωνιας η πυλωνα της δεη!

δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά ραδιενέργεια θα βρείς μόνο στο τσερνομπιλ, στη χιροσίμα, στο ναγκασάκι και σε παρόμοια μέρη...

εδώ αναφερόμαστε σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Μη ιονίζουσα και χαμηλής έντασης πεδίου. Τι σημαίνουν όλα αυτα; Αν ήξερε ο κοσμάκης δεν θα επικρατούσε αυτό το χάος και ο πανικός. Επι του θέματος η τελευταία έρευνα που έγινε απέδειξε πως τα Wifi, κινητά, bluetooth κλπ δεν προκαλούν κανένα είδος πονοκεφάλου. Προκείται για ψυχολογική αντίδραση. Το πείραμα έγινε εκθέτοντας διάφορους εθελοντές σε ηλ/κη ακτινοβολία χωρίς να το ξέρουν και φυσικά κανείς δεν παραπονέθηκε για πονοκέφαλο ή ζαλάδες ή άλλα τέτοια...

Μη ξαναπείτε την λέξη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι κάτι που δεν θα συναντήσετε στην ζωή σας. Εκτός αν γίνει πυρηνική έκρηξη ή φάτε κανέναν ανιχνευτή καπνού.

Δημοσ.
Επιμένει κιόλας... :roll:
οχι αλλο.συνεχιστε.εγω απλα ειπα απο τι θα κινδυνευε πραγματικα.για την ηλεκτρομαγνητικη υπαρχουν αλλα ορια και αλλες επιπτωσεις στον οργανισμο
Δημοσ.
Ααααα θα σε μαλώσω.... ξέχασες τον αντιδραστήρα του Δημόκριτου... :D

σωστά! ...και το χειρότερο είναι ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ δήμαρχοι που ξηλώνουν τις κεραίες για να μαζέψουν ψήφους από τους αμόρφωτους κατοίκους που μετά φωνάζουν οτι δεν έχει σήμα στην περιοχή τους! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

και ας μην ξεχνάμε αυτούς που θέλουν οι κεραίες κινητής να πάνε όλες στον Υμιττό λες και είναι ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Διαβάστε λίγο πρώτα.

Δημοσ.

ειναι και νεος ο φιλος μας.Καλα που ρωτησε και εβγαλε ακρη:)τουλαχιστον ακουσε αποψεις,και εγω εμαθα οτι στην ελλαδα μας δεν εχουμε ραδιενεργεια.

Δημοσ.
ειναι και νεος ο φιλος μας.Καλα που ρωτησε και εβγαλε ακρη:)τουλαχιστον ακουσε αποψεις,και εγω εμαθα οτι στην ελλαδα μας δεν εχουμε ραδιενεργεια.

Ειρωνικά το λες ή εμένα μου φαίνεται? :confused:

Δημοσ.

Ε βρε Tony τι να πεις είναι παρόμοια κατάσταση με τις υπόλοιπες του τύπου:

απαπαπαααα δεν θα πάρω το τάδε, έχει μέσα "χημικά" / συντηρητικά (ε αφού δε θες συντηρητικά, φάε τα μικρόβια).

Εχουμε μπλέξει τη λέξη βλαβερά με τη λέξη καρκινογόνα και τα πάντα ξαφνικά έγιναν καρκινογόνα....

Και άλλα πολλά, μέχρι αύριο θα μιλάμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...