kaiowas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Gaucho, Marush(το εστιατοριο σε ενα στενακι, οχι τα στυλ φαστφουνταδικα που εχει σε ολη την πολη) για κρεατικα οτι καλυτερο εχω φαει στην ζωη μου. Αρκετα αρκιβα αλλα αξιζει. Για κλαμπ με ηλεκτρονικη μουσικη Fabric, The End...το Ministry ηταν για κανα 3 χρονια σε περιοδο παρακμης και τωρα προσπαθει να ξανανεβει με κατι παρτακια. Soho εχει αρκετα ωραια μπαρακια. Ψαξου απο το http://www.eliteclubbing.com για πιο mainstream-glamour καταστασεις, οργανωνουν παρτυ καθε βδομαδα με 'καλο' κοσμο (δες φωτος και θα καταλαβεις). Αν γραφτεις στο σαιτ μπορει να κονομισεις και κανα guestlist σε κανα καλο παρτυ. Στο Soho μην κανεις το λαθος και μπεις σε κανενα απο τα δηθεν strip-bars, την εχουν πατησει πολλοι, χρεωνουν κατι 25 λιρες την μια μπυρα. Οπως και κατι παιχνιδια με χαρτια (του στυλ εδω παπας-εκει παπας) που κανουν σε παγκους κατι κατεστραμενοι, ειναι μεγαλη απατη. Αξιζει να πας και για βολτα σε Chelsea, Kensington, γενικα σε ακριβες περιοχες του Λονδινου, να δεις μια αλλη ζωη του Λονδινου και φανταστικες περιοχες-σπιτια-καφε κτλπ. Οπως επισης και τα παρκα της πολης λενε απιστευτα, Regent Park ειδικα.
Typhoon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Οπως επισης και τα παρκα της πολης λενε απιστευτα, Regent Park ειδικα. Me likes St.James Park more... Regent is good though!
Freestyler83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Typhoon, μιας και έχεις άποψη επί του ζητήματος, σύγκρινε το Λονδίνο με το Μόναχο ή με μια τυπική γερμανική πόλη..Έχω περάσει μια βόλτα από εκεί κοντά και ίσως μου φανεί χρήσιμο... By the way, χαιρετισμούς στον Καταλανό συνάδελφο..;-)
Freestyler83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Gaucho, Marush(το εστιατοριο σε ενα στενακι, οχι τα στυλ φαστφουνταδικα που εχει σε ολη την πολη) για κρεατικα οτι καλυτερο εχω φαει στην ζωη μου. Αρκετα αρκιβα αλλα αξιζει. Για κλαμπ με ηλεκτρονικη μουσικη Fabric, The End...το Ministry ηταν για κανα 3 χρονια σε περιοδο παρακμης και τωρα προσπαθει να ξανανεβει με κατι παρτακια. Soho εχει αρκετα ωραια μπαρακια. Ψαξου απο το http://www.eliteclubbing.com για πιο mainstream-glamour καταστασεις, οργανωνουν παρτυ καθε βδομαδα με 'καλο' κοσμο (δες φωτος και θα καταλαβεις). Αν γραφτεις στο σαιτ μπορει να κονομισεις και κανα guestlist σε κανα καλο παρτυ. Στο Soho μην κανεις το λαθος και μπεις σε κανενα απο τα δηθεν strip-bars, την εχουν πατησει πολλοι, χρεωνουν κατι 25 λιρες την μια μπυρα. Οπως και κατι παιχνιδια με χαρτια (του στυλ εδω παπας-εκει παπας) που κανουν σε παγκους κατι κατεστραμενοι, ειναι μεγαλη απατη. Αξιζει να πας και για βολτα σε Chelsea, Kensington, γενικα σε ακριβες περιοχες του Λονδινου, να δεις μια αλλη ζωη του Λονδινου και φανταστικες περιοχες-σπιτια-καφε κτλπ. Οπως επισης και τα παρκα της πολης λενε απιστευτα, Regent Park ειδικα. Τhanks....
FarCry Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Me likes St.James Park more... Regent is good though! εγω θα ελεγα το hyde park. βρισκεις την ηρεμια σου
Typhoon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Λοιπόν London vs Munich εν συντομία (δεν μπορώ να συγκρίνω πχ ποιότητα περίθαλψης γιατί δεν έχω εμπειρία στο Λονδίνο - Επίσης υπόψη ότι το Μόναχο δεν είναι τυπική γερμανική πόλη βλέπε http://www.iht.com/articles/2007/06/18/arts/rmon1munich.php): Μεταφορές: Το Λονδίνο έχει πολύ καλό μετρό που πάει παντού αλλά σε σχέση με του Μονάχου είναι προβληματικό για 2 λόγους: Πολύ συνηθισμένα προβλήματα με καθυστερήσεις (εγώ όποτε έχω μπεί στο tube τουλάχιστον 1-2 τρένα λένε minor-major delays ή και χειρότερα) και το δίκτυο είναι πολύ χαοτικό (δεν υπάρχει λογική πίσω από τη σχεδίαση του, πχ οι αποβάθρες για διάφορες γραμμές στον ίδιο σταθμό απέχουν μερικές φορές 100αδες μέτρα μεταξύ τους). Εκτός από αυτά είναι καλά όμως. Διασκέδαση: Θα έλεγα ότι το Λονδίνο είναι καλύτερο γιατί έχει και περισσότερη ποικιλία και περισσότερα events. Όχι πως εδώ είναι άσχημα (είναι καλύτερα από την Αθήνα στα περισσότερα πράγματα) αλλά σε αυτό το Λονδίνο είναι μπροστά. Επίσης έχει περισσότερο κάτι που δεν βλέπεις εδώ αλλά είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα, δλδ κόσμο να γυρνάει στους δρόμους, να κάνει βόλτες και τέτοια. Εδώ δεν πολυγίνεται αυτό. Πόλη-Πάρκα: Δεν συγκρίνονται γιατί το Λονδίνο είναι πολύ μεγαλύτερο και ως εκ τούτου πολύ πιο χαοτικό. Το Μόναχο είναι σχετικά μικρό (1.2 εκ. κάτοικοι) δεν έχει ψηλά κτίρια γενικά και έχει απίστευτα πολύ πράσινο (δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται όμως, μιλάμε για πολύ πρασινάδα). Επίσης τα περισσότερα σπίτια ειδικά το πιο καινούργια είναι πάρα πολύ καλά σαν ποιότητα. Στο Λονδίνο από ότι έχω δει έχει μεν πολλά πάρκα άλλα όχι πολύ πράσινο εκτός αυτών, ενώ αυτά τα τυπικά Αγγλικά σπίτια είναι στενάχωρα και με κακή μόνωση. Καιρός: Ο καιρός είναι ένα πρόβλημα...Εξαρτάται πως τη βρίσκει ο καθένας βέβαια...Εδώ έχει περισσότερο κρύο γιατί είμαστε ακριβώς κάτω από τις Άλπεις και κατεβαίνει πράγμα, αλλά στο Λονδίνο βρέχει πολύ περισσότερο πράγμα που εγώ το θεωρώ πιο ενοχλητικό. Επίσης στο Λονδίνο είναι κάπως πιο σταθερός ο καιρός (καμία σχέση με Ελλάδα όμως). Για να καταλάβεις τι εννοώ χθες εδωπέρα ξεκίνησε με ελαφριά συννεφία, κατά τις 12 χίονισε (!!) ελαφρά, μετά έβγαλε ήλιο, μετά ξανασυννέφιασε, μετά το απόγευμα έβρεχε, και μετά ξαναέβγαλε ήλιο προς το βραδάκι. Και αυτά δεν συνοδεύονται με λογικές μεταβολές της θερμοκρασίας, δλδ μπορεί να βρέχει και να κάνει ζέστη και μετά να βγάλει ήλιο και να έχει 5 βαθμούς...
Γηρυόνης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα και πάλι παλικάρια...Σε λίγο καιρό φεύγω για Λονδίνο (σπουδές)...Ξέρω ότι θα πλακωθώ στο διάβασμα αλλά όταν μπορέσω θέλω να βγω σε κανένα καλό μέρος..Έχετε να προτείνετε κάτι??? Όπου και να πας στο Λονδίνο θα περάσει πολύ καλά, όλες οι περιοχές έχουνε τα μπαράκια τους και τον κόσμο τους... Εξαρτάται αν θέλεις φοιτητόκοσμο ή επαγγελματίες... Soho και Covent Garden που είναι τα κλασσικά, στο Angel επίσης έχει πάρα πολύ κόσμο και μπαράκια, μετά Camden Town όπως έχει αναφέρει ήδη κάποιος, Greenwich για καφέ ή βράδυ, Islington, Chiswick, Kingston (αν θέλεις να πας σε προάστιο του Λονδίνου, λίγο πιο νότια). Γενικώς θα δεις ότι όλα τα μέρη έχουνε την ομορφιά τους... εκτός από κάτι παρακμιακά όπως Cricklewood ή Peckam... Μακριά.
Freestyler83 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Όπου και να πας στο Λονδίνο θα περάσει πολύ καλά, όλες οι περιοχές έχουνε τα μπαράκια τους και τον κόσμο τους... Εξαρτάται αν θέλεις φοιτητόκοσμο ή επαγγελματίες... Soho και Covent Garden που είναι τα κλασσικά, στο Angel επίσης έχει πάρα πολύ κόσμο και μπαράκια, μετά Camden Town όπως έχει αναφέρει ήδη κάποιος, Greenwich για καφέ ή βράδυ, Islington, Chiswick, Kingston (αν θέλεις να πας σε προάστιο του Λονδίνου, λίγο πιο νότια). Γενικώς θα δεις ότι όλα τα μέρη έχουνε την ομορφιά τους... εκτός από κάτι παρακμιακά όπως Cricklewood ή Peckam... Μακριά. Χμ, θα το έχω υπόψιν μου...
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Έχω ακούσει ότι στο Notting Hill μπορεί να βρεί κανείς φτηνά cd. Επειδή σε δύο εβδομάδες φεύγω για Λονδίνο και ήδη μαζεύω λεφτά, υπάρχει κάποιος που να ξέρει όταν λέμε φτηνά περίπου για πόσο μιλάμε, και τι είδους μουσική θα μπορέσω να βρώ. Thanks...
Timour21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 θα βρείς μαγαζί 50-60 μέτρα απο το σταθμό του μετρό, έχει τα πάντα απο μουσική (απίστευτο αριθμό δίσκων) και τιμές που ξεκινάνε απο 1 λίρα.
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Βασικά για cd ενδιαφέρομαι. Ας είναι και second hand.
21century Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον πολλα μπροουμε να μαθουμε απο περιηγησεις, το καλο ειναι οτι απο την Ανοιξη απο την περιοχη μου εχει τσαρτερ που πανε και ερχοχνται Αγγλια. Α διαβασα καπου για μια τοποθεσια που λεγεται Kingston, σιγουρα απο εκει πηραν το ονομα τους και οι περιφημες μνημες ετσι?
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Το Kingston σημαίνει ότι είχε πάρει την σφραγίδα (seal) του Βασιλιά της Αγγλία σε κάποια φάση, που σημαίνει ότι είχ εητν εύνοιά του. Ποτέ και για καμία περίπτωση μην πάτε στην πρώτη πόλη που αναφέρεται. Απλά δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.