Προς το περιεχόμενο

Καλά στέκια και γειτονιές στο Λονδίνο....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παλικάρια...Σε λίγο καιρό φεύγω για Λονδίνο (σπουδές)...Ξέρω ότι θα πλακωθώ στο διάβασμα αλλά όταν μπορέσω θέλω να βγω σε κανένα καλό μέρος..Έχετε να προτείνετε κάτι???

Δημοσ.

αν και Soho rulezzzzz ... πιστεύω με το που φτάσεις εκει θα σε κατατοπίσουν τα κατάλληλα άτομα για τα καταλλήλα μέρη !!! ;) ;) ;)

Καλη φάση Freestyler83 !!!!

Kαλές σπουδές και καλή διασκέδαση σε μια πόλη που είναι πολυυυυ μπροστά σε ολα !!!!

Δημοσ.
αν και Soho rulezzzzz ... πιστεύω με το που φτάσεις εκει θα σε κατατοπίσουν τα κατάλληλα άτομα για τα καταλλήλα μέρη !!! ;) ;) ;)

Καλη φάση Freestyler83 !!!!

Kαλές σπουδές και καλή διασκέδαση σε μια πόλη που είναι πολυυυυ μπροστά σε ολα !!!!

Οχι σε ολα δεν εχει coffeeshops.

Δημοσ.

6 χρονια είμαι κοντά στο Λονδίνο :)..Έχουμε και λέμε..camden town..βρίσκεις ότι μπορείς να φανταστείς...καταπληκτική αγορά....μετά oxford street ,γεμάτη με τα τεραστια μαγαζιά, nike,puma,benetton, D&G κλπ...soho ,picadilly κλπ εκεί γύρω όλα για πολλά ..γούστα :) μετά είναι το notting hill που έχει τα καλύτερα δισκοπωλεία στην ευρώπη με εκατομμύρια δίσκους από 50p ο ένας.αυτά για αρχή...από clubs k pubs γίνετε χαμός...θα βρείς εκεί τι σου αρέσει...πάντως στο λονδίνο ποτε δε βαριέσαι αν έχεις χρήμα και χρόνο!!

Δημοσ.
...που έχει τα καλύτερα δισκοπωλεία στην ευρώπη με εκατομμύρια δίσκους από 50p ο ένας..

Μεγαλύτερα κι απο το Virgin Megastore στην Oxford St. ?! :shock:

Δημοσ.
Μεγαλύτερα κι απο το Virgin Megastore στην Oxford St. ?! :shock:

εκεί έχουν τους εμπορικούς δίσκους 1-2 ετών...στο notting hill έχει αρχείο δεκαετιών...καμια σχέση δηλαδή..και μιλάμε για δίσκους...όχι cd :)

Δημοσ.

στο notting hill είναι όλα μικρά μαγαζάκια...το virgin έχει ξεφύγει...αλλα οι ψαγμένοι δεν πάνε εκεί φυσικά :)

Δημοσ.

Βασικά, χρήματα να έχεις και μπορείς να περνάς πολύ καλά. Αλλά μπορείς να χαλάς 100 λιρόνια (ή λιρώνια; ) τη μέρα για πλάκα.

Δημοσ.

Και covent garden είναι πολύ καλά. Γενικά το Λονδίνο έχει πολύ ζωή, αλλά είναι αφόρητα και αδικαιολόγητα ακριβό κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ρε μάγκες (και εσένα Φρου-Φρου)!!!Από ότι μου λέτε τα πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα εκεί πάνω..

Ότι συμβουλές και προτάσεις για έξοδο έχετε ακόμη, καλοδεχούμενες....)

Cheers

Δημοσ.

Ρε παιδιά.. εγώ ετοιμάζομαι να πάω στο Brunnel... Είναι 3 τέταρτα το πολύ έξω από το London με το μετρο αλλά στη γύρω περιοχή γνωρίζετε αν έχει μαγαζιά και έτσι??

Two things are infinite, the universe and man's stupidity... and i am not sure about the first....

Κλικ και βοηθήστε ρε αλάνια...For Honour!!!http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482

Δημοσ.

το λονδινο ειναι πολυ ωραια πολή και θα περασεισ πολυ ωραια..να το γυρισεις οσο πιο πολυ μπορεις..στο covent εχει πολυ ωραια μερη,και στο piccadilly..και εχει και πολυ ωραια κουζινα..κινεζικο και λιβανεζικο και ινδικο οπωσδηποτε να πας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...