Sirina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Σημερα ειναι η μεγαλη μερα που θα βαλω dsl. Αλλα εχω προβληματισμο μεταξυ οτενετ και vodafon(μεχρι να κανει το ιδιοκτητο της παιρνει απο την hol σημα). Η οτενετ εχει μια πολυ καλη προσφορα για φοιτητες η δε βονταφον δινει 8,5 ωρες σε σταθερο τηλ και αυτο ειναι καλο αν σκεφτουμε ποσος λογαριασμος μας ερχεται. Καμια ιδεα? Και φυσικα καλως σας βρηκα!
Thanasis159 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Οτενέτ...Οι τιμές βέβαια δεν είναι οι καλύτερες αλλά έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και είναι σταθερή και αξιόπιστη.
MesmerizingGirl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Metaxy otenet kai hol sigoura otenet, alla giati apokleieis kai ti forthnet opws leei kai o nodas?
pc_admin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 sorry που επεμβαινω αλλα ειμαι εκνευρισμενος με την οτενετ Που το ειδατε οτι θα ειναι ησυχος? Το ξερετε οτι με 2 mbit Οτενετ δεν κατεβαζω 2 μηνες τωρα πανω απο 100κ και σε μερικες μερες εχω πιασει πατο (20κ max απο το ftp της POTENET?) Και μου απαντουν οτι οι ταχυτητες δεν ειναι εγγυημενες? Το ξερετε οτι 2 μηνες τωρα εχω Ping σε ολα τα online games 300-400 min? Με αποτελεσμα να εχω dsl και οχι on-line games (που ηταν ο βασικος λογος που εβαλα 2 mbit)? Και δεν ειναι μονο οι 2 μηνες , ολο τον χρονο που την εχω 80% εχω προβληματα Το ξερετε οτι εχω στειλει αρκετα mail και μου απαντουν οτι θα δουν το προβλημα και δεν εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ? Και το καλυτερο ΟΛΑ αυτα οφειλονται στο "πιταριμενο" dslam που τοσους μηνες δεν κανουν τον κοπο να αλλαξουν . Πως το ξερω ? 3 με 6 το πρωι 7 ημερες την εβδομαδα Ping 30- 40,download 220+κ .. Και αυτοι ακομα ψαχνουν τι φταιει...
MesmerizingGirl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Eipame,metaxy hol kai otenet protimoteri i otenet.Den eipame oti einai to top oute oti i otenet i kamia alli etaireia einai teleia se ola.
Thanasis159 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Kαταλαβαίνω ότι έχεις πρόβλημα αλλά ποιος σε διαβεβαιώνει ότι με την hol δεν θα είχες πρόβλημα; Μια σύγκριση των 2 εταιριών κάναμε.
pc_admin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μονο προβλημα? ξερετε τι ειναι να εχετε 2 Mbit και να σας πετανε ολοι εξω λογω hi -ping? Ωρες - ωρες τρελλαινομαι και μουρχεαι να βαλω το μοντεμακι για να δω την διαφορα στα ping
theo37 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Σημερα ειναι η μεγαλη μερα που θα βαλω dsl. τι ωραία που ακούγεται!!!! το "Σήμερα" αποκλείεται... για το "θα βάλω" κάτι μπορεί να γίνει...
Sirina Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Αρχικα φορθνετ ηθελα να βαλω αλλα πρωτον δεν εχει ακομα δικτυο εκει που μενω και δευτερον δεν μπορω να διαθεσω πολλα χρηματα. Οποτε μαλλον θα βαλω οτενετ, για ενα χρονο και μετα που σιγουρα θα εχουν ερθει νεες προσφορες και ελπιζω νεες ταχυτητες, ξαναλλαζω με κατι καλυτερο.
theo37 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Αρχικα φορθνετ ηθελα να βαλω αλλα πρωτον δεν εχει ακομα δικτυο εκει που μενω και δευτερον δεν μπορω να διαθεσω πολλα χρηματα. Οποτε μαλλον θα βαλω οτενετ, για ενα χρονο και μετα που σιγουρα θα εχουν ερθει νεες προσφορες και ελπιζω νεες ταχυτητες, ξαναλλαζω με κατι καλυτερο. μη δεσμεύεσαι για ενα χρόνο,αναμένονται εξελίξεις κανε μια για 6μηνο
Sirina Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δυστυχως με το φοιτητικο της οτενετ που θα βαλω μονο ετησια συμβαση δεχονται. Δεν πειραζει, οταν με το καλο ερθουν οι εξελιξεις αλλαζουμε..
melody Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 sorry που επεμβαινω αλλα ειμαι εκνευρισμενος με την οτενετΠου το ειδατε οτι θα ειναι ησυχος? Το ξερετε οτι με 2 mbit Οτενετ δεν κατεβαζω 2 μηνες τωρα πανω απο 100κ και σε μερικες μερες εχω πιασει πατο (20κ max απο το ftp της POTENET?) Και μου απαντουν οτι οι ταχυτητες δεν ειναι εγγυημενες? Το ξερετε οτι 2 μηνες τωρα εχω Ping σε ολα τα online games 300-400 min? Με αποτελεσμα να εχω dsl και οχι on-line games (που ηταν ο βασικος λογος που εβαλα 2 mbit)? Και δεν ειναι μονο οι 2 μηνες , ολο τον χρονο που την εχω 80% εχω προβληματα Το ξερετε οτι εχω στειλει αρκετα mail και μου απαντουν οτι θα δουν το προβλημα και δεν εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ? Και το καλυτερο ΟΛΑ αυτα οφειλονται στο "πιταριμενο" dslam που τοσους μηνες δεν κανουν τον κοπο να αλλαξουν . Πως το ξερω ? 3 με 6 το πρωι 7 ημερες την εβδομαδα Ping 30- 40,download 220+κ .. Και αυτοι ακομα ψαχνουν τι φταιει... Ξέρω ότι το ίδιο σχεδόν το μήνυμα θα υπάρχει 100 φορές, αλλά δεν αντέχω άλλο. Χθες ήταν μια τραγική μέρα σε θέμα ταχύτητας. Η 2gb γραμμή μου (ote/otenet) έπιανα MAX 400kbps. Νοιώθω ανήμπορος να κάνω κάτι. Προς το παρόν στην περιοχή μου δεν έχει άλλα δίκτυα, αλλά και από όσα διαβάζω πιο πάνω υπάρχουν και χειρότερα... ΕΛΕΟΣ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.