Προς το περιεχόμενο

Σχολη αστυφυλακων

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω το φορουμ μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ.

Λοιπον ο βασικος μου στοχος στις πανελληνιες ειναι η αστυνομια.Δυστυχως ομως εβγαλα μονο 13100 και περυσι η βαση ηταν 14400 αρα δεν γινεται να περασω.Αν και εγω πιστευω θα πεσει φετος γιατι περνουν περισσοτερους αλλα η διαφορα δεν νομιζω να καλυπτεται.

Σημερα καποιος μου ειπε οτι εχω περισσοτερες ελπιδες να περασω ως επιλαχων.Τι ακριβως ειναι αυτο?Εχω οντως ελπιδες να μπω στη σχολη?

Δημοσ.

επιλαχων ειναι μια λιστα απο επιτυχωντες,οι οποιοι ειναι σε αναμονη.Αν το Υ.Δ.Τ πει οτι αντι για 1500 ατομα θα παρουμε 1700,τοτε οι υπολοιποι 200 θα παρθουν απο τους επιλαχωντες.

Δημοσ.

Δηλαδη πως λειτουργει αυτο.

Αν η βαση παει φετος στις 14000 τοτε εγω με 13100 μπορει να ειμαι σε αυτη τη λιστα των επιλαχοντων?Πως θα το ξερω αυτο αφου οι βαση δειχνει τα μορια του τελευταιου επιτυχοντα στη σχολη.

Δημοσ.

ξερεις δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα υπαρχουν επιλαχωντες.Λογικα αν συμβει αυτο θα ειναι με βαση τις μοναδες.Απο τις 13100 μεχρι της 14000 ποσοι ειναι αναμεσα σας;100-200; αν πει θα παρει 300 παραπανω τοτε εισαι μεσα.Αν πει θα παρω 150 τοτε εισαι εξω.ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

Έχω ένα γνωστό μου στη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας .

Δυστυχώς η βάση ανεβαίνει με το χρόνο και μάλλον δε θα πέσει τόσο πολύ.

Βασικά θα μπορούσες να περάσεις μόνο ως ειδική κατηγορία-αν εισαι- και σίγουρα όχι ως επιλαχών (δυστυχώς).

Δημοσ.

για πες μας πως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα...

τι διαφορα εχει αυτη η σχολη με την προκυρηξη π υπηρχε πριν μερκες μερες?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε και εγώ έβγαλα 13034 μόρια. Έχω θείο στην αστυνομία και μου λέει ότι φέτος η αστυνομία μπορεί να πάει και κάτω από 13000. Φέτος πέρα από το ότι δήλωσαν λιγότεροι και ζητάν περισσότερους, αρκετοί κόπηκαν στα αθλήματα. Άρα ποτέ μη λες ποτέ. Όσο για επιλαχόν δες τι είναι: Ας πούμε ότι εγώ μπαίνω αστυνομία και κάποια στιγμή αποφασίζω να φύγω. Αν ο αμέσως επόμενος που θα έπαιρναν από εμένα ήσουν εσύ σεκαλούν και παίρνεις τη θέση μου. Πέρυσι για παράδειγμα έφυγα 50 παιδιά άρα πήαγν 50 άλλοι που δεν είχαν μπει. Ελπίζω να κατάλαβες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...