attsifte Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Στις 25/6 μεταφέρθηκα σε tellas zisto αλλά είχε γίνει ένα λάθος στο συμβόλαιο και δεν είχε επιλεγεί το dsl, με αποτέλεσμα με την μεταφορά αυτή να μην έχω dsl. Με τα πολλά όταν κατάφερα μετά απο 2 μέρες να τους βρώ στο τηλέφωνο μου εξήγησαν τον λόγο που δεν είχα dsl και έστειλα το σχετικό fax για να αλλάξω πρόγραμμα με το dsl και τονίστηκε επίσης οτι έγινε το λάθος και η διακοπή της dsl λόγω λάθους στο συμβόλαιο. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλ. και μου είπαν οτι έγινε δεκτό το αίτημα σας και ενργοποιήθηκε η σύνδεση. Χρησιμοποιούσα με την παλία σύνδεση(768@tellas) το Netgear DG834G και συνεχίζω να το χρησιμοποποιώ. Το πρόβλημα είναι οτι έχοντας δώσει το ίδιο, και παράλληλα το σωστό username και password το router βλέπει οτι η γραμμή είναι στα 4MBit αλλά δεν μπορεί να πάρει εξωτερική IP ώστε να επιτευχθεί η σύνδεση. Επικοινωνόντας πάλι με την tellas έμαθα οτι το username και το password είναι τα ίδια και δεν αλλάζουν και επίσης έχει γίνει και reset με την βοήθεια ενός τεχνικού, μέσω τηλεφώνου, και πάλι τίποτα. Επίσης δοκίμασα τον παραδοσιακό τρόπο σύνδεσης με το απλό usb dsl modem και με την σύνδεση μέσω τηλεφώνου δίνοντας πάλι το ίδιο username και password και δοκίμασα συτή την φορά να το αφήσω να προσπαθεί πολύ ώρα να κάνει σύνδεση βάζοντας τον χρόνο για να κάνει νέα προσπάθεια στο 1 sec και τις προσπάθειες στις 10000, οπότε αυτό θα έκανε συνεχώς loop μέχρι να κάνει σύνδεση. Όμως και αυτό απέτυχε γιατί πάντα έβγαζε μήνυμα σφάλματος οτί η σύνδεση με τον απομακρυσμένο υπολογιστή/διακομιστή(δεν θυμάμαι) δεν ήταν εφικτή. Φυσικά και έγινε η ενημέρωση στην tellas και για το παραπάνω. Μετά απο κάθε τηλέφωνο και ειδικά τις τελευταίες φορές ο κάθε τεχνικός μου τόνιζε οτι γίνεται προσπάθεια για την λύση του θέματος και οτι δίνεται προτεραιότητα. Μπορώ να ανεβάσω links με screenshots απο το router ή απο το usb modem άν κάποιος το ζητήσει ή περισσότερες ή πιο αναλυτικές πληροφορίες. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα με το dsl? Είναι κοινό το προβλημα και περνάει λίγος καιρός μέχρι να λυθεί? Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω? Υ.Γ.:Φυσικά το λαμπάκι είναι πάντα αναμμένο!!!
greg21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Κατα την ενεργοποιηση του ιντερνετ αργει λιγακι να συνδεθει.Σε εμενα συνδεθηκα μετα απο 20 μερες και αφου πηγα 3 φορες στα κεντρικα τους γραφεια στο μαρουσι.Οποτε ξερεις τι να κανεις για να λυθει το προβλημα σου.
Isobitis_r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 koino to problima soy, emena otan energopoih8ike to zisto, perasan 8 meres mexri na moy dwsoyn ip, den einai kapoio problima einai apo thn pleyra ths tellas na soy dwsoyn access wste na pareis kanonika ip, perimene liges meres kai perne toys ana 1-2 meres til
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.