pastella Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 γεια σας παιδια Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με τα 2 παραπανω μοντελα. Εχω δει οτι και τα 2 ικανοποιουν τις απαιτησεις που εχω απο φορητο, ειναι κοντα στα λεφτα που μπορω να διαθεσω με το siemens να ειναι αρκετα φτηνο για τα χαρακτηριστικα του. Εσεις ποιο απο τα 2 θα προτιμουσατε?
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Όχι το Fujitsu. Το σασί του είναι ίδιο με του δικού μου, το οποίο θερμαίνεται αρκετά. Κατά τα άλλα μια χαρά δυνατότητες έχει αλλά η Fujitsu έχει μείνει λίγο πίσω. Κοίταξε και για LG, όπως επίσης και για τα καινούρια Asus.
beman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Salonika City η επιλογη ειναι μονοδρομος !!!!Toshiba Satellite A200-10W αν κατεληξες σε αυτα τα 2 ...και αν βιαζεσαι πολυ....
pastella Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κι εγώ για το toshibaki με βλέπω να καταλήγω...απορρίπτω σιγά σιγά το Fujitsu... Δεν ζητώ τρελές απαιτήσεις (δλδ δεν πρόκειται να παίζω παιχνίδια, που και που μόνο) αλλά θεωρώ ότι είναι μια αξιόπιστη επιλογή να μου βγάλει μια 4/5ετια Μεχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μου κάνει κλικ όπως αυτό, κοίταξα και στα LG αλλά δεν έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά από το μοντέλο της Toshiba, και γενικά βρίσκω πολύ καλή την τιμή του. Γενικά έδωσα λίγο βάση στην κάρτα γραφικών, λόγω του ότι ασχολούμαι με τις γραφικές τέχνες και το ηλεκτρονικό μοντάζ, οπότε θέλω καλή εικόνα και φυσικά να αντέχει ανοιχτά ταυτόχρονα photοshop corel klp. beman δεν βιάζομαι και πάρα πολύ, αλλά θέλω να το πάρω μέσα στον Ιούλιο
pitbulll Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αλλά θεωρώ ότι είναι μια αξιόπιστη επιλογή να μου βγάλει μια 4/5ετια ???? Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ???? Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω και γιατι να μην ειναι αισιοδοξος , τα fujitsu θεωρουνται αξιοπιστα μηχανηματα,εξαλου εαν ο χρηστης ειναι προσεκτικος δεν θα εχει μακροχρονια προβληματα
pastella Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 1) Είμαι θηλυκού γένους 2) Μαλλον καταληγω στο toshiba και δεν προκειται να το "λιωσω" το laptop Καταφερα να διατηρησω τον mainframe Μου για 5 χρονια με μονη αλλαγη το σκληρο δισκο λογω χωρητικοτητας, γιατι να μην κρατησει ο φορητος 4-5 χρονια?
pitbulll Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 και γιατι να μην ειναι αισιοδοξος , τα fujitsu θεωρουνται αξιοπιστα μηχανηματα,εξαλου εαν ο χρηστης ειναι προσεκτικος δεν θα εχει μακροχρονια προβληματα Για toshiba μιλάμε όχι για Fujitsu..Όσο για την αξιόπιστία των Fujitsu άστο καλύτερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Για toshiba μιλάμε όχι για Fujitsu..Όσο για την αξιόπιστία των Fujitsu άστο καλύτερα... και γιατι να το αφησω,τι εχουν τα fujitsu?εχεις χρησιμοπιεισει ποτε?καλλυτερα δουλεψετα λιγο πρωτα και μετα τα λεμε!!!!
pitbulll Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φίλε μου 2 είχα και τα δύο είναι στα σκουπίδια τώρα πια.Μainboard μετά την λήξη της εγγύησης.Toshiba και πάλι Toshiba.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φίλε μου 2 είχα και τα δύο είναι στα σκουπίδια τώρα πια.Μainboard μετά την λήξη της εγγύησης.Toshiba και πάλι Toshiba. εαν ειναι ετσι,τοτε με συνχωρεις πολλυ!!!! που τα πεταξες να παω να τα μαζεψω???:-D:-D:-D:-D Α1630 ηταν ????
21century Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 toshibaki και ξερο ψωμι γιατι οπως και να το κανουμε εχει 2 χρονια εγγυηση...
basilis5 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φίλε μου 2 είχα και τα δύο είναι στα σκουπίδια τώρα πια.Μainboard μετά την λήξη της εγγύησης.Toshiba και πάλι Toshiba. +1 απο εμενα! η τοσιμπα δινει πλεον 2 χρονια εγγυηση στα νεα μοντελα της. επισης για μενα ενα λαπτοπ εχει διαρκεια χρησης τουλαχιστον 3 χρονια, οποτε και μια επεκταση εγγυησης απο 2 σε 3 χρονια (ή 1 σε 3) ειναι εξισου απαραιτητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.