Προς το περιεχόμενο

σύνδεση με plasma


Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα Hp Pavilion ze4900 και αφού κάνω τη σύνδεση με plasma screen μένουν μεγάλα κενά στο περίγραμμα της οθόνης, με τους drivers δε μπορώ να το διορθώσω το πρόβλημα. Έχετε υπόψη κανα καλό utility ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν διορθωνεται το προβλημα αυτο,ειναι θεμα κατασκευης της οθωνης και δεν εννοω κατασκευαστικο προβλημα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς θα λύσεις το πρόβλημά σου αλλά απλά θέλω να αναφέρω το άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στις plasma οθόνες ώστε να μην πάθεις καμιά ζημιά. Απαγορεύονται αυστηρά οι στατικές εικόνες για μεγάλο χρονικό διάστημα!!!! Το να βάλεις να δείς μία ταινία δεν είναι πρόβλημα αλλά να δουλέψεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που έχει στατικό μέρος εικόνας (όπως τα toolbars) ή απλώς να αφήσεις την επιφάνεια εργασίας για μερικές ώρες δεν συνίσταται. Μπορεί να σου αφήσει αποτυπώματα (σκιές) πάνω στην οθόνη. Γι'αυτό με τις plasma οθόνες μόνο εικόνα σε κίνηση!!!!

Δημοσ.

Σοβαρά; Τότε με την λογική αυτή, ακόμα και το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού, μπορεί να κάνει ζημιά...

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Ευτυχώς η μόδα του ζάπινγκ έχει λύσει το πρόβλημα καθώς αλλάζοντας κανάλια αποφεύγεις αυτές τις μόνιμες στατικές εικόνες. Επίσης πολλά κανάλια διευκολύνουν την κατάσταση καθώς κατά την διάρκεια της ημέρας μετακινούν το σήμα τους ή το αφαιρούν κατά την διάρκεια των διαφημίσεων. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τηλεοράσεις plasma έχουν αποκτήσει μόνιμη ''στάμπα'' το σήμα ενός καναλιού στο οποίο έμειναν συντονισμένες πολλές ώρες.

 

edit. Το πρόβλημα αυτό αφορά μόνο τις plasma τηλεοράσεις (και στις οδηγίες τους το λέει ξεκάθαρα να μην συνδέουμε computers), και όχι τις tft τηλεοράσεις.

edit 2. Ξέρω περίπτωση ενός φίλου μου που του κάηκε η οθόνη του κομπιούτερ και συνέδεσε προσωρινά το desktop του στην plasma τηλεόρασή του για να δουλέψει ένα αρχείο excel. Μετά από 10 ώρες σταθερής λειτουργίας, χωρίς να ανοίξει κανένα άλλο πρόγραμμα, δηλ. με το excel συνέχεια στην οθόνη, του έμεινε μόνιμη ''στάμπα'' σε όλο το πάνω μέρος και όλο το κάτω μέρος της οθόνης τα toolbar και το taskbar. Μετά από μερικές εβδομάδες κανονικής λειτουργίας της τηλεόρασης η ''στάμπα'' έχει κάπως εξασθενίσει αλλά φαίνεται ακόμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πολλυ ενημερωμενος ειναι ο φιλος krartsi +1 αυτη ειναι η πραγματικοτητα με τις πλασμα,απαγορευωνται δια ροπαλου οι στατικες εικονες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...