GIANNIS400 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ενας φιλος εχει μια asrock conroe945g dvi μητρικη,πηγε τον υπ/στη για φτιαξιμο καπου και καθώς το ανοιξε αφου τον πηρε σπιτι και επιδιωρθωθηκε η βλαβη ειδε το chipset οχι καλα κουμπομενο & το αυτοκολητο που γραφει τι chipset einai καπως τσαλακωμενο,σα να το πεδεψε δυλαδη κάποιος.Παρεπιπτοντος το chipset αυτο βγαίνει.Το ερώτημα είναι μπόρει να αλαξει καποιος το chipset me κάποιο ίδιας φίρμας παλαιότερης σειράς.και πως μπορει να δει αν αλάχτηκε ή όχι αφου δεν γράφει το 945conroe οταν βγαλεις το αυτοκολητο από το chipset όπου χαραγμενά πάνω του γράφει αλλα .Το αυτοκόλητο γράφει 945g conroe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δεν γίνετε αυτό που λες φιλε μου Γιάννη το chipset από την μητρική δεν ξεκολλάει με κανέναν θεό οποτε ιάνει απίθανο να μπει ανθρώπινο χέρι και κολλητήρι εκεί και μετά να επιζήσει η μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 οι συγκεκριμενες asrock εχουν ενα τετραγωνο κοματι μαυρο σαν πυριτιου το οποιο εχει 1 αυτοκολητο που γραφει 945g conroe επανω και βγενει αυτο με ενα πολυ λεπτο κατσαβιδι αν δοκιμασεις χωρις κολητηρια ειναι κουμποτο.τωρα μηπως δεν ειναι το chipset αυτο δεν ξερω φιλε μου θα σε γελασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αν μιλάς για το αυτοκολλητάκι σε ένα τετράγωνο κομματάκι πάει το μυαλό μου στο Cmos της μητρικής γιατί και η δικη μου asrock είχε ένα τέτοιο λογικά μπορεί να άλλαξαν το scmos στην μητρική το οποιο είναι το βίος αν μπόρες βγάλτο μια φωτογραφία η πες μου τι γραφει από κάτω του αν γραφει τίποτα phoenix η award είναι σίγουρα τα Βίος και μάλλον το βγάλανε για να το δοκιμάσουν οποτε πάλι πρόβλημα κανένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.