Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση Για Μητρικη Ειναι ΑΝΑΓΚΗ!!!

pigou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παιζει ρολο η μητρικη στο ποσο καλα θα λειτουργει η καρτα ηχου μαζι με τα ηχεια καθως και αλλες συσκευες οπως για παραδειγμα καρτα γραφικων??

Γιατι εχω μια καλη καρτα ηχου και κατι καλα ηχεια και τα ηχεια βραχνιαζουν.

Ολες οι ρυθμισεις ειναι ok αλλα το βραχνιασμα βραχνιασμα.

Υπαρχει Περιπτωση εστω και σε μικρο ποσοστο να ευθυνεται γιαυτο η μητρικη μου?

Μην με ρωτησετε τι μητρικη εχω γιατι ουτε και η μανα της δεν θα ξερει

Παντως το μονο που ξερω ειναι της HP μοντελο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να δεις τι φταίει, είναι να κάνεις δοκιμές.

Κατ'αρχήν, έχει η μητρική δικιά της κάρτα ήχου? Αν ναι, δοκίμασε εκεί τα ηχεία σου να δεις αν είναι οκ.

Μετά βρες να δοκιμάσεις την κάρτα σε ένα άλλο μηχάνημα να δεις αν είναι αυτή οκ.

Φυσικά όλα αυτά αφού δοκιμάσεις πρώτα να βάλεις καινούριους drivers για την κάρτα ήχου...

Δημοσ.

Η μητρικη μου εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου αλλα εχει θυρες μονο για 2 ηχεια

εγω ομωσ εχω 7,1 ηχεια με subwoofer

Τα ηχεια μου δεν φταινε γιατι ειναι καινουργια

Δημοσ.
Τα ηχεια μου δεν φταινε γιατι ειναι καινουργια

Πού ξέρεις ότι δεν φταίνε τα ηχεία..? Πώς είσαι τόσο απόλυτος? Μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικά...

Δημοσ.

Αφου ειναι ενσωματομενη μαλλον αυτο φταει. Πολλες φορες οι ενσωματομενες καρτες ηχου κανοun θορυβο λογο ηλεκτρικου θοριβου.

Δημοσ.

Νομίζω βγήκαμε λίγο απο το νόημα. Αν κατάλαβα καλά, ο pigou13 έχει επιπλέον κάρτα ήχου, δεν μιλάει για την onboard. Ανέφερε απλά οτι η onboard έχει μόνο υποδοχές για 2 ηχεία!

Το πρόβλημα στο παρουσιάζει σε οποιαδήποτε ένταση, pigou13 ?

Δημοσ.

Εγώ παιδιά θα απαντήσω με μία ερώτηση: Είναι λίγες οι φορές που έχετε ακούσει από τα ηχεία σας τους σκληρούς δίσκους να δουλεύουν ή πηνία να τσιτσιρίζουν ?? Εκεί τι φταίει ?

Μπορεί να είναι σκ@τ@ drivers, μπορεί να είναι ελλατωματική η κάρτα ήχου, μπορεί.. μπορεί ... μπορεί να φτάει και το pci latency timer ;) της μητρικής μέχρι και irq conflict εε? έτσι δεν είναι??

Για ψάξε λίγο το Bios σου φίλε αν έχει τέτοια επιλογή και βάλτο στην τιμή 64 αλλιώς σε βλέπω να παίζεις με προγράμματα που παίζουν σε βαθύ hardware level.. Επίσης αν έχεις agp κάρτα γραφικών κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και βάλε την κάρτα ήχου σε οποιοδήποτε slot εκτός του πρώτου και του τελευταίου - αν δεν συμβαίνει αυτό δώσε μας περισσότερα στοιχεία (μάρκα κάρτας κλπ.)

Δημοσ.

Κοιτα να δεις.

Οταν πηρα τον pc ειχα την ενσωματωμενη καρτα ηχου.τωρα που πηρα ηχεια7,1 αναγκαστικα πηρα και καρτα ηχου.

Τωρα οσο για το βραχνιασμα που λεω δεν το κανει και σε ολες τις εντασεις παρα μονο στις υψηλες.

το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι δοκιμασα τα ηχεια μου αλλα και την καρτα ηχου μου σε αλλους 2 pc και μαντεψτε τα ηχεια μια χαρα.

Μαν δεν παιζει καθολου ρολο η μητρικη μου?

Ποσο ειμαστε σιγουροι γιαυτο?

Υπαρχει ρε παιδια καμια περιπτωση? να φταιει η μητρικη?

να παω να αλλαξω μητρικη αν ειναι γιατι ειναι γενικο το κακο

Δημοσ.
Κοιτα να δεις.

Οταν πηρα τον pc ειχα την ενσωματωμενη καρτα ηχου.τωρα που πηρα ηχεια7,1 αναγκαστικα πηρα και καρτα ηχου.

Τωρα οσο για το βραχνιασμα που λεω δεν το κανει και σε ολες τις εντασεις παρα μονο στις υψηλες.

το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι δοκιμασα τα ηχεια μου αλλα και την καρτα ηχου μου σε αλλους 2 pc και μαντεψτε τα ηχεια μια χαρα.

Μαν δεν παιζει καθολου ρολο η μητρικη μου?

Ποσο ειμαστε σιγουροι γιαυτο?

Υπαρχει ρε παιδια καμια περιπτωση? να φταιει η μητρικη?

να παω να αλλαξω μητρικη αν ειναι γιατι ειναι γενικο το κακο

Βασικά και εμένα το ίδιο μου κάνει με το onboard ήχου σε μερικά sounds των windows αλλά έχω και κ@λοmotherboard - αν και θα το ψάξω μήπως φταίει καμιά ρύθμιση της κάρτας ήχου. Όμως δεν μας βοηθάς να σε βοηθήσουμε - βλ. προηγ. post μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...