tzinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Praetorian δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο στις παρατηρησεις σου. Αυτα που λες για καποιες απλες και βιαστικες λυσεις στα προβληματα τους το προσεξα και εγω. Απλα ευκολιες στο σεναριο για να προχωραει η σειρα. Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγες οι σειρες που ειναι πραγματικα τελειες και αλανθαστες, οποτε παντα παραβλεπεις καποια πραγματα και απλα απολαμβανεις την σειρα. Ετσι και στο riches, το ανακαλυψα σε μια νεκρη περιοδο απο σειρες και ισως με εντυπωσιασε παραπανω απο οτι αν το εβλεπα παραλληλα με αλλες 10 καλες σειρες. ΑΛΛΑ εξακολουθο να πιστευω οτι εχει καλες ιδεεες, οτι ειναι δαιφορετικο και σχετικα προτοτυπο, εχει καλο χιουμορ, οπως επισης οτι το περισοτερο καστ ειναι πολυ καλο και δεινει αρκετα καλες ερμηνειες. Παρολο που εχει ατελειες και μικροσφαλματακια οπως συμφωνουμε νομιζω η σειρα βγαζει μια ποιοτητα πολυ ανωτερη απο τις γνωστες δημοφειλεις σειρες, κατι που για μενα την κανει να ξεχωριζει. Νομιζω προταθηκε και για διαφορα emmys. Ρε συ δεν ηξερες τον Eddie Izzard?? Ειναι απο τους μεγαλυτερους stand up comedians στην αγγλια και συνηθως εμφανιζεται ως τραβελι!! κοινως γουσταρει να φοραει γυναικια ρουχα. Και η minnie καποτε ητανε στα πανω της, γυρνουσε και ταινιες, αλλα ειχα καιρο να την ακουσο. Εχοντας αυτα στο μυαλο και το ποσο ιδοτροπο πρωταγονιστικο διδυμο ειναι, οι ερμηνειες και η χημεια τους με εντυπωσιασε ευχαριστα.
Carthago Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τελευταιο προσωπικο update 5)Dexter 4)The lost room 3)Carnivale 2)Twin Peaks 1)Lost Και φυσικα για να σπας λιγο τα sci-fi και τα δραματα Married with children, The Simpsons
delfinaki7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εγω παλι βλεπω και εβλεπα FRIENDS,GREY'S ANATOMY,PRISON BREAK,LOST,HEROES,HOUSE,MONK,GHOST WHISPERER,PRIVATE PRACTICE,CHARMED,PSYCH κ.α..οπως MARRIED WITH CHILDREN,WHO'S THE BOSS,NANNY,THE SIMPSONS,EARLY EDITION ................................
elenitsaaa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ξερει κανεις πως να βρω το season 4 απο το veronica mars?οσο εχει παιχτει τουλαχιστον.
greekboy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ξερει κανεις πως να βρω το season 4 απο το veronica mars?οσο εχει παιχτει τουλαχιστον. δεν υπαρχει 4η σεζον..
nikosBruin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 The Shield http://www.imdb.com/title/tt0286486/ Η καλύτερη αστυνομική σειρά που υπήρξε ποτέ! Η σειρά διάρκεσε 7 χρόνια, με περίπου 10-13 επεισόδια τη χρονιά. Την επόμενη Τρίτη 25/11/2008 θα βγει το τελευταίο επεισόδιο και θα τελειώσει η ιστορία. Από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το τελευταίο είναι εξαιρετική. Πολύ καλογραμμένη, με δράση αλλά και πολύπλοκους χαρακτήρες που εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της σειράς. Ο πρωταγωνιστής είναι ο Βικ (ο ηθοποιός είναι ελληνικής καταγωγής) ένας αστυνομικός μιας ειδικής ομάδας για τις συμμορίες στο Λος Άντζελες. Αλλά δεν είναι και τόσο καθαρός. Στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης χρονιάς, δολοφονεί έναν αστυνομικό των εσωτερικών υποθέσεων που θα τον ξεσκέπαζε ότι τα έπαιρνε από κάποιες συμμορίες. Από κει και πέρα βλέπουμε ότι ο Βικ κάνει και πολλά καλά, βοηθάει κόσμο, αλλά είναι και αδίστακτος. Στο μεταξύ, διάφοροι άλλοι αστυνομικοί προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο λύνεται και ένα έγκλημα, αλλά παράλληλα έχουμε και την κεντρική ιστορία που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Βικ και αυτός προσπαθεί να την γλυτώσει. Σε πολλά σημεία, η ιστορία γίνεται κάτι σαν τον Dirty Harry, σε άλλα σημεία όμως είναι πολύ ανθρώπινη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Βεβαίως πρέπει οπωσδήποτε να την δείτε από την αρχή και με τη σειρά, αλλιώς δεν έχει νόημα.
MwhMwh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 φιλε δες dexter .....τα σπαει στα αληθεια.. ειχα πορωθει οταν τ εβλεπα.κ περιμενω πως και πως να γυριστουνε καινουργια επεισοδεια.... ---------- Προσθήκη στις 03:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:35 ---------- φιλε δες dexter .....τα σπαει στα αληθεια.. ειχα πορωθει οταν τ εβλεπα.κ περιμενω πως και πως να γυριστουνε καινουργια επεισοδεια....
ScarletK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Στα αστυνομικά για μένα no1 είναι το The wire, έχει αναφερθεί νομίζω.Με κέντρο την αστυνομία και τους κακοποιούς ας πούμε, η σειρά επεκτείνεται και καταλήγεις να βλέπεις ολόκληρο τον κόσμο.Τι παιχνίδια παίζει η κάθε "αρχή", πως αλλάζουν τα πράγματα στον κόσμο του εγκλήματος, πώς κάθονται όλοι και μαγειρεύουν τα στατιστικά της εγκληματικότητας,που πάνε τα λεφτά, καθώς και το πόσο ελεεινά βαρετή είναι συνήθως η δουλειά του ντετέκτιβ.Στην τελική πως ζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι,ποια είναι η φιλοσοφία τους(what makes em tick ),με κύριο συστατικό το ρεαλισμό. Αριστούργημα, με άφησε μετά ελαφρώς ανίκανο για άλλο αστυνομικό. Γενικά προτείνω hbo, ότι βγάζει είναι χρυσός.
MwhMwh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ρε ψαχνω κ εγω για ν δω κατι παρομοιο μ το dexter. αλλα μλκσ.. εχετε τπτ στ νου σασ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Από αυτές που παρακολουθώ θα έλεγα ότι το "Breaking Bad" είναι πιο κοντά στην ατμόσφαιρα του Dexter, και εξαιρετική σειρά από μόνη της φυσικά. Έχει 2 seasons με συνολικά 20 επεισόδια, και η τρίτη ξεκινάει τον Μάρτιο.
korakizx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ωραιες σειρες ειναι:Legend of the seeker ,Merlin,stargate atlantis
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Στην περιπτωση μου που η τελευταια "σειρα" που εχω δει ηταν το X-files τι εχω χασει?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Επισης πολυ ωραια σειρα που μολις εχω αρχισει να βλεπω το the mentalist.Ο πρωταγωνιστης ολα τα λεφτα.
john1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Οντως το Mentalist πολυ καλο. Επισης προτεινω το Life σε παρομοιο υφος αστυνομικη σειρα με καποια βασικη ιστορια αλλα με αυτοτελη επεισοδια ως επι το πλειστον. Τελευταια εχω κολλησει με το The West Wing,πολυ καλη σειρα τωρα τελειωνω την πρωτη σαιζον.Αν εχετε αντοχες στην Αμερικανιλα και σας αρεσουν politics,ιντριγκες γρηγοροι διαλογοι-ατακες θα σας αρεσει πολυ.
MwhMwh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ξερετε ποτε ξεκινανε ν γυριζονται τ επισοδια τ lost για τν 6ο κ τελευταιο κυκλο? εχω ακουσει 100 διαφορετικες εκδοχεσ. μια τν αυγουστο , μια τν φευρουαριο.... ποτε στα αληθεια ξεκινανε?? ---------- Προσθήκη στις 08:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:11 ---------- τν κατεβασα ολη τν σειρα Breaking Bad.. κ διαβασα πλ καλα σχολια. εμαθα επησης οτ πραγματι μοιζει κ μ το dexter.. θα τν δω κ θ δω ποσο καλη ειναι. ευχαριστω παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.