chris12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Σχετικά με το Jericho μια χαρά σειρά είναι. Η σειρά που προτείνω είναι "THE IT CROWD". (Αγγλική σειρά).Θα λιώσετε στο γέλιο. http://en.wikipedia.org/wiki/The_it_crowd
tzinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 EUREKA e? λοιπον η σειρα ειναι γαματη, ελαφρια, απλη διασκεδαση. Μια πολη γεματη απο τρελοεπιστημονες, εκει οπου η κυβερνηση κανει τα ποιο τρελα πειραμτα και επιστημονικες ανακαλυψεις με προηγμενα τεχνολογικα μεσα. Εκει λοιπον παει ενας παραδοσιακος σεριφης με την κορη του και προσπαθει να προσαρμοστει στο sci fi madness που επικρατει στην πολη. Τα εγκληματα δεν λειπουν, καθος ολο και καποιος προσπαθει να κλεψει την ιδεα καποιου αλλου, η ολο και καποιο πειραμα παει στραβα με αναπαντεχες συνεπειες. Με λιγα λογια η σειρα ειναι η χαρα του νερντ και του γκατζετακια, με ολιγον φαμιλυ νταρκ κομεντυ Μοιας και εχω ξεμεινει λιγο απο σειρες, δηλωνο ενοχος, αντεξα και ειδα ολη την πρωτη σεζον GOSSIP GIRL. Πολυ απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δω την 2ρη οταν θα παιζει, η και καθολου. Ουτε καν το κρατησα σε dvd. Απο ολες τις teen σειρες ειναι μακραν η χειροτερη. Το καστινγκ ειναι αθλιο, αλλα το χειροτερο ηταν τα ρουχα που φορουσαν, κρατιομουν να μην πεταξω την ντοματοσαλατα στην οθονη. Μετα εχεις ενα ματσο 20+ριδες να πεζουν 16ριδες καθολου πειστικα, με χαζο σεναριο, ουσιαστικα γεματο μικροκλεψιες απο τις αλλες παρομοιες σειρες. Παραδεχομαι οτι ολες αυτες οι σειρες εχουν κατι κολλητικο και μπορει και να κατσεις nα τις δεις, αλλα μεσα μου ελεγα, καλλα τι εμετικες μαλακιες καθομαι και βλεπω! Ιστοριες για ψυλομητικα αμερικανοφλωρακια που ονειρευονται πονυ και πριγκηπες και καταληγουν να πηδιουνται μεταξυ τους αλλα beverly hills 92091056786 Ρε σεις απαραδεκτοι, σας εχω προτεινει τοσο καιρο "the riches" και ακομα κανεις δεν το εχει τσεκαρει να μου πει γνωμη?? σαν tv series guru που ειμαι πρεπει να με ακουτε λολ! ολοι στις παραλιες ειστε?
xaniamike Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Σχετικά με το Jericho μια χαρά σειρά είναι. Η σειρά που προτείνω είναι "THE IT CROWD". (Αγγλική σειρά).Θα λιώσετε στο γέλιο. http://en.wikipedia.org/wiki/The_it_crowd δεν θα εχει τριτη σεζον; νομιζω οτι ηταν σειρα που επαιζε τους καλοκαιρινους μηνες αλλα φετος το καλοκαιρι δεν την εχω δει καινουργια επισοδεια...
tonypapadovic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ρε σεις απαραδεκτοι, σας εχω προτεινει τοσο καιρο "the riches" και ακομα κανεις δεν το εχει τσεκαρει να μου πει γνωμη?? σαν tv series guru που ειμαι πρεπει να με ακουτε λολ! ολοι στις παραλιες ειστε? Ρε συ προηγούνται άλλα Τελειώνω το The Wire (απλά αριστούργημα - δεν βλέπω τίποτα άλλο εδώ και καιρό, και λόγω χρόνου αλλά και επειδή όλα τα άλλα μου φαίνονται πολύ φτωχά), τέλειωσα πριν από αυτό Arrested... Μετά θα δούμε τι θα μπει στο πρόγραμμα. Το ΙΤ Crowd πέρυσι Σεπτέμβριο έβγαινε απ' ότι θυμάμαι, για φέτος δεν πρέπει να υπάρχει κάτι επίσημο απ'ότι θυμάμαι.
flyinmycoffee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιδια ξερετε αν ειναι αληθεια οι φημες που λενε οτι το Jericho κοπηκε εξ αιτιας του "ποιος επιτεθηκε στην Αμερικη"?
yannisfam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και τώρα τελευταία με τη γυναίκα μου έχουμε κολλήσει με τις αμερικάνικες σειρές και γιʼ αυτό μόλις είδα αυτό το forum τράβηξε την προσοχή μου. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ελάχιστοι έχουν προτείνει το Friends. Ίσως επειδή το έχετε δει όλοι πλέον. Επειδή εμείς την ανακαλύψαμε τελευταία, όχι ότι αγνοούσαμε την ύπαρξή της αλλά βλέπαμε περιστασιακά κάποια επεισόδια στην τηλεόραση, αρχίσαμε να βλέπουμε όλα τα επεισόδια απʼ την αρχή και πραγματικά έχουμε κολλήσει. Πιστεύω πως είναι πρώτη στο top 5 των καλύτερων κωμικών σειρών ever. Το χιούμορ ευφυές, οι ατάκες πολλές φορές δηλητηριώδεις και οι ερμηνείες τόσο σπαρταριστές που νομίζεις ότι και οι έξι τους γεννήθηκαν γιʼ αυτούς τους ρόλους. Ειδικά όσον αφορά τις ερμηνείες είναι γεγονός πως χωρίς αυτούς τους ηθοποιούς δεν πιστεύω ότι η σειρά θα ήταν η ίδια. Είναι τόσο καλές που πραγματικά σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας, γιʼ αυτό ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να ξεκολλήσουν αυτούς τους χαρακτήρες από πάνω τους και είναι πολύ δύσκολο για τον κόσμο να τους δεί σε κάτι διαφορετικό. Άλλη σειρά που μας άρεσε είναι το The Shield. Πάρα πολύ καλή σειρά με την οποία κολλάς. Ωμή, ρεαλιστική και διαφορετική. Κρίμα που στα video club κυκλοφορεί μόνο μέχρι και την season 3. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε καινούργιοι στο είδος οπότε δεν έχω να προτείνω πολλά πράγματα αλλά παρατήρησα κάτι σʼ αυτό το forum. Ότι το 24 είναι αρκετά υποτιμημένο έχοντας την ρετσινιά της «αμερικανιάς». Πως ορίζεται τελικά η «αμερικανιά» και γιατί κολλάμε τόσο εύκολα αυτό τον όρο σε μία σειρά ή ταινία; Συμφωνώ ότι περιέχει εξωφρενικές και larger than life καταστάσεις αλλά μήπως δεν είναι και τόσο τελικά (τουλάχιστον κάποιες); Άλλωστε δεν περνάς υπέρ του δέοντος καλά όταν τη βλέπεις; Δεν τρως τα νύχια σου απʼ την αγωνία και θες συνέχεια κιʼ άλλο; Αυτό είναι που μετράει κατά τη γνώμη μου. Αν θέλω ρεαλισμό θα κατευθυνθώ αλλού. Πέρα απʼ αυτό όμως ποιος από μας δεν έχει να διηγηθεί από τη ζωή του κάποιο περιστατικό που αν το έβλεπε στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη θα αναφωνούσε «Όχι ρε φίλε, δεν γίνονται αυτά». Εξωφρενικές συμπτώσεις, κουφές συναντήσεις σε μέρη που δεν θα το περίμενες ποτέ, πρόσωπα που μόλις γνώρισες και ανακαλύπτεις ότι έχτε κοινούς γνωστούς και φίλους και ένα σωρό άλλα που τουλάχιστον εμένα που μου έχουν συμβεί πολλές φορές αν τα έβλεπα σε ταινία θα τα χαρακτήριζα υπερβολές και σεναριακές ευκολίες. Είναι αυτό που λέμε ότι καμιά φορά η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Πρόσφατο παράδειγμα το περιστατικό στη Σαντορίνη με τον αποκεφαλισμό και την περιφορά του κεφαλιού στο νησί. Για να γυρίσουμε στις σειρές τώρα έχουμε ξαναρχίσει να βλέπουμε τα X-Files από την αρχή μιας και εγώ τουλάχιστον από την 3η ή 4η season άρχισα να βλέπω σκόρπια τα επεισόδια και δεν ξέρω καθόλου πως κλείνει η σειρά. Πάντως ακόμα και σήμερα διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον και δίκαια θεωρείται cult και από πολλούς σαν η σειρά που άλλαξε οριστικά την τηλεόραση. Πολλά επεισόδια μάλιστα είναι πολύ καλύτερα και πιο τρομακτικά από τα ανόητα και αστεία «θρίλερ» που έχουν κατακλύσει τελευταία τις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά αυτό είναι ένα γενικό φαινόμενο τελευταία, ότι πολλές σειρές ξεπερνάνε σε όλα τα επίπεδα, και κυρίως σε αυτό του σεναρίου, κάποιες μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που αποδεικνύονται ανέμπνευστες και άνοστες. Θα ήθελα να κλείσω με μία ερώτηση και συγνώμη αν κούρασα κάποιους. Έχει δει κανείς την αμερικάνικη εκδοχή του The Office με τον Στηβ Καρέλ; Λέει τίποτα; Η original βρετανική είναι καλύτερη;
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 .(...)Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ελάχιστοι έχουν προτείνει το Friends. Ίσως επειδή το έχετε δει όλοι πλέον. (...) Νομίζω ότι είναι επειδή το έχουμε δει οι περισσότεροι πλέον. Έτσι που το παίζει (έπαιζε; ) αλύπητα το Star επαναλήψεις επί επαναλήψεων μέχρι και τις ατάκες μάθαμε απ'έξω. Πιστεύω πως είναι πρώτη στο top 5 των καλύτερων κωμικών σειρών ever. Χμ...Δεν είναι πρώτη στο δικό μου. Προηγούνται Seinfeld και Arrested Development. Άλλη σειρά που μας άρεσε είναι το The Shield. Πάρα πολύ καλή σειρά με την οποία κολλάς. Τείνω να συμφωνήσω. Αλλά σχεδόν μόλις την άρχισα οπότε δεν έχω ολοκλήρωμένη άποψη ακόμα. Ότι το 24 είναι αρκετά υποτιμημένο έχοντας την ρετσινιά της «αμερικανιάς». Το 24 προσωπικά δεν το υποτιμώ λόγω της ρετσινιάς. Απλά οι seasons από την 5η και μετά άρχισαν να με κουράζουν. (έφυγαν και κάποιοι ηθοποιοί που η παρουσία τους βάρυνε ιδιαίτερα στη σειρά). Στην δε απαράδεκτη τελευταία season, μπορούσες να προβλέψεις άνετα τι θα συμβεί, η βασική πλοκή ήταν μπάζο ενώ η... αναμενόμενη ανατροπή δεν ήρθε ποτέ. Για να γυρίσουμε στις σειρές τώρα έχουμε ξαναρχίσει να βλέπουμε τα X-Files από την αρχή Πολύ καλό αυτό. Θα ήθελα να κλείσω με μία ερώτηση και συγνώμη αν κούρασα κάποιους. Έχει δει κανείς την αμερικάνικη εκδοχή του The Office με τον Στηβ Καρέλ; Λέει τίποτα; Η original βρετανική είναι καλύτερη; Για μένα και οι δύο εκδοχές είναι καλές. Στην αρχή του, το αμερικάνικο μοιάζει να αντιγράφει το βρετανικό (ο δε πιλότος πρέπει να είναι σχεδόν ίδιος με διαφορετικούς ηθοποιούς). Αργότερα ακολουθεί δική της πορεία και δικαιολογεί απόλυτα την ύπαρξη της. Η βρετανική εκδοχή έχει τον Gervais να δίνει ρέστα και σχεδόν κυριαρχεί στη σειρά. Έχει δύο seasons αν θυμάμαι καλά και κάποια specials και κλείνει καπως την ιστορία. Η αμερικάνικη εκδοχή έχει τον Carell που είναι πολύ καλός σε αυτό το είδος, αλλά και το υπόλοιπο cast με κορυφαίο τον Dwight (imho) είναι ένας και ένας διαλεγμένοι. Πηγαίνει πολύ καλά ακομα και στην 4η season και συνεχίζει, ενώ προγραμματίζεται και spinoff series. Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζε να πεις, "είδα το original βρετανικό , το άλλο είναι μια κακή απομίμηση άρα δεν το βλέπω" ή αντίστροφα "είδα το αμερικάνικο, θα αφήσω το κρυόκωλο το βρετανικό στην άκρη".
yannisfam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Xμ...Δεν είναι πρώτη στο δικό μου. Προηγούνται Seinfeld και Arrested Development. Είναι τελικά τόσο καλές; Μου εξάπτεις την περιέργεια τώρα. Κυηκλοφορούν στα video club; Το 24 προσωπικά δεν το υποτιμώ λόγω της ρετσινιάς. Απλά οι seasons από την 5η και μετά άρχισαν να με κουράζουν. (έφυγαν και κάποιοι ηθοποιοί που η παρουσία τους βάρυνε ιδιαίτερα στη σειρά). Στην δε απαράδεκτη τελευταία season, μπορούσες να προβλέψεις άνετα τι θα συμβεί, η βασική πλοκή ήταν μπάζο ενώ η... αναμενόμενη ανατροπή δεν ήρθε ποτέ. Η 5η πιστεύω ήταν πολύ καλή απο άποψη αγωνίας και δράσης. Η 6η ξεκίνησε δυνατά αλλά χαλάρωσε. Η χειρότερη για μένα σε σχέση με τις άλλες ήταν η 3η με διαφορά. Το Rome το έχεις δεί; Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια.
Dark Dominion Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Stargate - SG1 Μακράν η καλύτερη sci-fi σειρά αυτού του γαλαξία.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Είναι τελικά τόσο καλές; Μου εξάπτεις την περιέργεια τώρα. Κυκλοφορούν στα video club; Το Arrested Development πρέπει να το έχω δει σε dvd club. To Seinfeld δυστυχώς όχι. Το Rome το έχεις δεί; Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια. Είναι καλή σειρά. Από το (συνδρομητικό) HBO, που δίνει προσεγμένες παραγωγές, και χωρίς λογοκρισία. Παρουσιάζει μια γνωστή ιστορία από μια ενδιαφέρουσα οπτική, και περνάει έξυπνα το κλίμα και τα ήθη της εποχής. Δεν έχει επικές μάχες. Στη δεύτερη season έκανε κακό ξεκίνημα απο τηλεθέαση και από ρυθμούς/υπόθεση και η σειρά δεν συνεχίστηκε από το κανάλι, παρ'ότι η season τελικά έφτιαξε. (γενικά πάντως δεν φάνηκε ότι μπορούσε να συνεχιστεί και να πάει κάπου παρακάτω).
kostetos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Το hustle οπως και το roswell ειναι πολυ καλες σειρες αλλα δυστηχως το hustle δεν το βρισκεις στα dvd-clubs..
mixos77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Stargate - SG1 Μακράν η καλύτερη sci-fi σειρά αυτού του γαλαξία. και κανενα stargate atlantis δεν ειναι κακο μιλαμε τις εχω λιωσει αυτες τις σειρες
sellsoap Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τσεκαρετε τις εξις: Damages Dirty Sexy Money Burn Notice
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ρε σεις απαραδεκτοι, σας εχω προτεινει τοσο καιρο "the riches" και ακομα κανεις δεν το εχει τσεκαρει να μου πει γνωμη?? σαν tv series guru που ειμαι πρεπει να με ακουτε λολ! ολοι στις παραλιες ειστε? Μια και συνήθως συμπέφτουν τα γούστα μας είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Ας πω εξ'αρχής όμως ότι δεν είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος. Ευχάριστη σειρά, και έχει καλές παρουσίες και so-so ερμηνείες imho. Τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές δεν τους ήξερα (τα μόνα γνώριμα πρόσωπα μου ήταν ο Hugh και η Nina). Έχω δει την 1η season (13 επ) και τα δύο πρώτα από την 2η season (7 επ). Η χημεία μεταξύ Eddie Izzard και Minnie Driver είναι καλή, το χιούμορ είναι συχνά επιτυχημένο, και ορισμένες σκηνές (και guest ) μου έφεραν στο νου το Carnivale. Ωστόσο, για μένα η 1η season υποφέρει από έλλειψη σφιχτοδεμένου σεναρίου (μερικές φορές έχεις την αίσθηση ότι υπάρχουν υποϊστορίες παντού διασκορπισμένες και συχνά κάποιες απο αυτές απλά ξεχνιούνται ή δεν αξιοποιούνται), κάποιους κύκλους και πισωγυρίσματα (δηλαδή κάτι που λύθηκε σε ένα επεισόδειο, επανέρχεται ως πρόβλημα σε επόμενο), και κάπως υπεραπλουστευμένες πλοκές και λύσεις στα προβλήματα/θέματα του κάθε επεισοδίου. Μου έδινε την αίσθηση ότι οι δημιουργοί σε κάθε επεισόδιο έχτιζαν με βάση την αρχική ιδέα ξεκινώντας σχεδόν από το μηδέν, χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη βασική κατεύθυνση. Και αυτό ήταν που έκανε λίγο ζόρικη τη θέαση της και προβλέψιμο το φινάλε της 1ης season (από το οποίο δεν μου άρεσε ούτε που το άφησαν μισό ). Από την 1η season ξεχωρίζω τα 1χ03 (Operation Education), 1x07 (Virgin Territory - καλή αρχή, κακό φινάλε και η γιαγιά με χάλασε με την ερμηνεία της) , 1χ08 (X Spots the Mark με το guest του Clancy Brown) και πάνω από όλα το 1χ09 (Cinderella) που παίζει να ήταν το καλύτερο επεισόδιο της season imho. Πάντως η 2η season, από τα δύο επεισόδια που είδα μου φάνηκε πολύ καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Το FX γενικά αμφιταλαντεύεται για το αν θα την συνεχίσει (σε μια συνέντευξη αναφέρθηκε ότι τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν κατα 40% την 2η season).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.