Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για Αμερικανικες σειρες....

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xmmm νομιζω οτι πρεπει να αντικαταστισεις το jericho (η βλαχικο) me the shield. Hell ακομα και με το μικρο σπιτι στο λιβαδι να το αντικαταστησεις κερδισμενος θα εισαι λοοοολ. 1τον κοπηκε και δεν υπαρχει καμια καταληξη, 2ρον δεν επρeπε ποτε να επιστρεψει για 2ρη σεζον. Οταν σειρες σαν το carnivalle, arrested developement, firefly....και αλλες....κοπηκαν αδικα και δεν επεστρεψαν, ηταν προσβολη να επιστρεψει η αμερικανοβλαχια το jericho. Αλλα καταλαβενω να ειχε κοινο στο αμερικα, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως αποκτα φανς σε αλλες χωρες.

Νια ξερω ο καθενας εχει τα γουστα του, αλλα με αφηνει εκπληκτο που πολοι γουσταρουν το jericho. Δεν συμπαθησα κανενα χαρακτηρα στην σειρα και το στορυ δεν μου κινουσε το ενδιαφερον. Επιτηθονται στην αμερικη και επικρατει μια τρομοκρατεια και αναρχεια χωρις κυβερνηση. Υααακκκκκκ θα ξερασω (ειδικα κατι σκηνες στα 1τα επεισοδια που εβγαζε λογο ο δημαρχος και μαζευοντουσαν ολοι σαν τα ζομπι και ακουγανε ευλαβικα). To καλο χωριουδακι αντιστεκεται και οι 3-4 ηρωες της πολης τα βγαζουν περα με τις συνεχομενες αναποδιες. Μιλαμε σε καθε επεισοδειο 10 πραγματα πηγενανε στραβα (αυτοσκοπος της σειρας μου φαινεται ηταν), αλλα οι γαλατες τα βγαζανε περα!! παραειναι πατριωτικο και redneck.

the shield ειναι αλλο επιπεδο, ρεαλιστικη ωμη αστυνομικη σειρα με φοβερους χαρακτηρες και ενα στορυ που απλωνεται σε ολες τις σεζον και φτανει σε μια μοναδικη εκρηξη στο τελος. Μιλαμε για πρεμιερ λιγκ αγγλιας με περιφερειακο κρητης διαφορα οι δυο σειρες!

Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι πολοι δεν ξερουν το the riches που αναφερα μερικα ποστ πριν (δεν εχω δει ποτε να συζητιεται στο φορουμ), ξανατονιζω οτι αξιζει να το ψαξετε. Κοντευο να τελειωσο την 1τη σεζον και οσω παει μου αρεσει και περισοτερο.

http://www.tv.com/the-riches/show/68406/summary.html

Αααααα σαν φανατικος οπαδος του ντεξτερ και του michael c hall, αρχισα το 6 feet under αλλα ρε γαμοτω δεν με εχει τραβξει. Αφου μιλαμε εχω δει μονο 3-4 επεισοδεια σε ενα μηνα μεσα!! Ανυσηχο λοοολ

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως και εμενα μου εκανε εντυπωση που πηστηκαν να κανουν επιπελον επεισοδια Jericho οταν αφησαν σειρες οπως Twin Peaks, Carnivale, Arrested και Firefly ανολοκληρωτες. Αλλα ακουω καλα λογια ρε συ απο αρκετους και λεω να το δω. Δε θα δω Shield το καλοκαιρι γιατι δε θελω να μπλεξω με κατι τοσο μεστο και βαρυ.

Οσο για το Six Feet Under, και γω κυριως λογω Hall θελω να το δω. Θα δειξει η νεκροψια...

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά, προσωπικά το Jericho μετά το 10 επεισόδιο θεωρώ ότι ανέβηκε αρκετά, γενικά είναι μια χαρά για να περάσει η ώρα και τίποτα παραπάνω.

Όπως το περιγράφεις tzino, ήταν κυρίως στα πρώτα επεισόδια κυρίως (απ'ότι θυμάμαι γιατί πάει και λίγος καιρός).

Προφανώς δεν συγκρίνεται με το έπος που λέγεται Shield (ούτε μπαίνω σε αυτή την διαδικασία, το Shield είναι στο top 5 μου εδώ και αρκετά χρόνια) ή άλλες σειρές ανάλογου βεληνεκούς, αλλά είπαμε - για να περνάει η ώρα και μόνο.

Και το τέλος είναι ικανοποιητικό, και γενικά τα 7 επεισόδια της 2ης είναι μόνο δράση και το στόρυ να προχωράει.

Γιατί να μην έχει φάνς σε άλλες χώρες; Μια σειρά είναι όπως όλες, άμα σου αρέσει και περνάς καλά την βλέπεις, άμα δεν γουστάρεις την κόβεις. Υπάρχουν δεκάδες μεγαλύτερες μούφες από το Jericho, από πολλές πλευρές (σενάριο, ηθοποιοί κ.λπ.). Δεν θα μου λείψει, αλλά σίγουρα βλέπεται. Αν ξέρεις τι βλέπεις από μία σειρά και τι να περιμένεις, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να σε εκπλήξει.

Με άλλο μάτι βλέπεις Shield, με άλλο το Jericho μιας και αναφέρθηκε (ή τις περισσότερες άλλες σειρές τέλος πάντων).

Α, και φυσικά δέχονται επίθεση στην Αμερική,

αλλά από ποιους; Δεν λέω τίποτα παραπάνω, να μην spoileριάσω και όσους πατήσουν το κουμπάκι :P.

Και επειδή αναφέρθηκε το FNL, για μένα είναι πραγματικά πολύ καλή, ρεαλιστική, σειρά, και σίγουρα δεν αξίζει να είναι στην ίδια κατηγορία με OC κ.λπ. (δλδ άλλο ένα teen show και τίποτα παραπάνω).

Δημοσ.

ελα μωρε τονυ αφου ξερεις οτι ειναι η ευκολη λυση για να μην τους κατηγορησουν οτι βλεπουν εχθρους παντου και οτι ειναι εναντια σε αλλα κρατη. Η τα βαφτιζουν με ονοματα που δεν υπαρχουν η κανουν αυτο το κολπο. Ειναι μια σειρα τρομοκρατοφοβειας που πηγε να εξαργυρωσει αυτο το αισθημα που επικρατει στο αμερικα. Γι αυτο και σε καθε επεισοδειο ψαχνεις τον εχθρο και σε καθε επεισοδιο ειχαν και μια καινουρια συτμφορα. Καλιεργουν φοβο σαν τις ειδησεις τους.

FNL απο τις καλες και διαφορετικες "teen" seires, αν και αργησα να την αρχισω λογω θεματος (κολεγειακο αμερικαν φουτμπαλ), τελικα μου αρεσε. Ωρες ωρες ομως το γυρνουσε λιγο στο ποιο σοβαρο, θα μπορουσε να ειχε λιγο παραπανω χιουμορ να χαλαρωνεις. Πρωτα θα αρχιζα βερονικα και μετα friday night lights, αλλα αξιζουν και τα δυο φυσικα

Το gossip girl τι λεει?? δεν το εχω αρχισει αν και εχω τα επεισοδια. Νομιζω οτι κανει καποια εισαγωγη η kristen (η βερονικα μαρς ντε)Κατα τα αλλα φαινετε κοινοτυπη ¨teen" σειρα η κανω λαθος?

Βλεπεις the riches τονυ? εχει καθολου κοινο στο greektv, συζητιεται? (edit) χμμμμ εκανα search "the riches" sto greektv forum, δεν βρηκε τιποτα. Ειναι δυνατον να εχει ξεφυγει απο ολο το ινσομνια και το γκρηκτιβι?? Μαλον θα ανοιξω ενα καινουριο τοπικ εδω γι αυτο.

Δημοσ.

To Veronicaki κορυφή, τι να λέμε τώρα :D

Εντάξει Gossip Girl, δες τον πιλότο και θα καταλάβεις, είναι guilty pleasure γιατί την ώρα που ΟΛΟΙ όσοι παίζουν είναι για φάπες (ΟΛΟΙ όμως, μανάδες-μπαμπάδες-παιδιά-παππούδες), όλο και θα το βλέπεις έτσι μαζί με το μεσημεριανό ΛΟΛ

Η Kristen Bell δεν εμφανίζεται, απλά ακούγεται η φωνή της ;-)

Ναι είναι κοινότυπη πάντως, με πλούσιους και φτωχούς κ.λπ.

Κόπηκε η Βερόνικα για τα νούμερα που έκανε, αλλά και αυτό δεν πήγε καλύτερα τελικά που την αντικαθιστά :(

edit: Μπα, όχι δεν βλέπω ρε συ, τι να πρωτοδείς; :-) Και πράγματι δεν συζητήθηκε καθόλου και στο gtvs, ένα mini review υπάρχει, είναι και από το FX... Τι να πω. Ίσως κάποια στιγμή το τσεκάρω, σίγουρα θα το έχω στα υπόψιν :)

Πάντως για το θέμα του αν συζητιέται μια σειρά, εμπειρικά έχω να σου πω, ότι μόλις φέτος, εξαιτίας της απεργίας (αλλά και των υποτίτλων όπως είναι φυσικό) άρχισαν να συζητιούνται πραγματικά πολλές σειρές που είτε έχουν ολοκληρωθεί (Alias) , είτε είναι από μικρότερα κανάλια (BSG), καλωδιακά (Shield/Dexter) κ.λπ. Αυτές τις σειρές (και άλλες φυσικά, όχι μόνο αυτές απλά παραδείγματα έδωσα) τώρα τις γνώρισε ο κόσμος και συζητιούνται, και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί ανοίγουν και τα μάτια όλων ;-)

Δημοσ.

gotta put the word out! Τωρα βλεπω ενα επεισοδιο που ο izzard εχει κανει κατα λαθος meth overdose, φοβερο γελιο. IZzard kai minie driver μιλαμε για εντελως περιεργο καστινγκ αλλα στην οθονη ειναι αριστουργημα, καταπληκτικες ερμηνειες. Η σειρα ειναι ΠΟΙΟΤΗΤΑ και εντελως διαφορετικη απο οτι εχεις δει ποτε. Τελειωνο την 1τη σεζον και αν συνεχισει και η 2ρη ετσι (περιμενει το οκ για ανανεωση για 3τη προς το παρον) ανεβενει στο τοπ 10 μου ανετα. Μεγαλη εκπληξη, κυριως γιατι την αρχισα χωρις να ξερω τι να περιμενω. Απλα ειχα δει την minnie driver ston jay leno και ειπα να το τσεκαρω.

Δημοσ.

Gossip Girl ενταξει για εμενα αλλη μια αποτυχια αλα Jericho και εκει πηρα ολη την σεζον και στο 3ο επισοδειο το εκοψα και εφαγε delete...

οσο για FNL εχω δει εδω και μηνες την 1η σεζον και καποια στιγμη θα δω μαζεμενη την 2η,μου αρεσε πολυ η 1η :)

Δημοσ.

Εχω δει τα 5 πρωτα του Twin Peaks (1990 by D.Lynch) και εχω μεινει μαλακας. Μιλαμε χαλαρα προδρομος σειρα οσων παιζονται σημερα. Ειδικα στην σκηνη οπου ο μπατσος ονειρευεται τον δολοφονο και πεταγεται ο νανος απο το πουθενα μου ρθε κατακουτελα το Carnivale.

Οποιος εχει κανει την μαλακια και δεν το χει δει ας κανει τον κοπο.

Η ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΙΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ-PSYCHO ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.

Δημοσ.
να ρωτησω κατι ασχετο....για να φινω senior member τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω για το γραψιμο....

οντως πολυ ασχετο σε ενα πολυ ασχετο τοπικ με αυτο που ρωτας...

τωρα για να απαντησω νομιζω πρεπει να περασεις τα 100 ποστ

Δημοσ.

Η ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΙΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ-PSYCHO ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.

+1 ρε φιλε, τι μου θυμισες τωρα. ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ, τεχνη ατοφια...

Δημοσ.
+1 ρε φιλε, τι μου θυμισες τωρα. ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ, τεχνη ατοφια...

Μιλαμε μολις πριν 4 μερες ειδα το επεισοδιο της κηδειας αλλα δεν νομιζω να μου εχει κανει τετοια εντυπωση καμμια αλλη σκηνη.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ επιτελοθσ καποιοσ απαντησε.τεσπα ωομιζω πωσ το the tudors ειναι μια πολυ ωραια σειρα και αξιζει να την δεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...