None23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 House md-μεγάλη σειρά!!!στην αρχη ελεγα οτι ειναι σε στυλ εντατική αλλα είναι τελείως διαφορετικό....πολύ αξιόλογη!!!Επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα Dexter!!!!Δεν εχουν ασχοληθεί πολλοί(οσοι ασχολούνται με το Lost πχ) αλλα όσοι έχουν ασχοληθεί εχουν κολλήσει
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Έχει αναφερθεί το "Life"; Καινούργια σειρά, 11 επεισόδια η πρώτη περίοδος. Δεν είναι κορυφή, δεν είναι πάτος. Πιστεύω ότι έχει προοπτικές όμως. Βέβαια έχει Sarah Shahi οπότε τα μυαλά στα κάγκελα
tzinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 μιας και δεν υπαρχουν πολλα καινουρια αρχισα το swingtown. Και καλα τολμηρη σειρα με απελευθερωμενα ζευγαρια που κανουν swing parties στα 70ς. Poromenos μοιαζει λιγο με desperate hoysewives, μιας και ψαχνεις κατι παρομοιο. Πραγμα που σημενει ομως οτι τελικα δεν ειναι και τοσο τολμηρη σειρα, παει να το γυρισει λιγο σε υπαρξιακα προβληματα αγαπης, λιγο μελο. Δεν ξερω, στην αρχη το βρηκα λιγο βαρετο, αλλα ειπα να δω κανα επισοδειο ακομα. Τιποτα σπουδαιο παντως (αλλοστε και το desperate housewives ιδιου επιπεδου ειναι, για να περναει η ωρα) Αααα αρχισα και the riches. Με eddie izzard kai minnie driver! Πολυ καλη παραγωγη, ενδιαφερον στορυ. Μια οικογενεια που ανηκει σε μια φυλη/καρναβαλι τσιγγανων αναγκαζεται να αποχωρησει απο το καρναβαλι τους, αφου τσακωνονται με τον γιο του αρχηγου. Καθος γινεται ενα κυνηγητο με τα τρειλερ τους, γινεται ενα δυστηχημα με ενα περαστικο αμαξι. Το ζευγαρι riches σκοτωνεται και οι φευγατοι τσιγγανοι αποφασιζουν να κλεψουν την ταυτοτητα τους, εστω και για λιγο. Αλλα στην πορεια βλεπουν οτι το πεθαμενο ζευγαρι μετακομιζε σε μια πολη που δεν τους ηξερε ανθρωπος και στην ουσια βρισκουν ευκαιρια να τους κλεψουν την ζωη ολη, αφου εμφανιζονται στο καινουριο αγoρασμενο σπιτη (μεσω ιντερνετ) ως οι riches. Αλωστε στην φυλη τους ειναι μαστερ στις απατες, οποτε αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη που επιχειρησανε ποτε. Ειμαι στα μισα της 1της σεζον και με εχει κερδισει. Ναι μεν μερικα πραγματα ειναι τραβηγμενα και ακρως βολικα, αλλα εχει πλακα, Καλη σειρα και σχετικα αγνωστη, οποτε ψαξτε τη. Θυμιζει και λιγο απο carnivale και κερδιζει πολους ποντους μονο γι αυτο. http://www.tv.com/the-riches/show/68406/summary.html http://en.wikipedia.org/wiki/The_Riches
elenitsaaa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 prosfata ida ta one tree hill ,friday night lights,the o.c ,grey`s anatomy an 8es na gelasis t friends 8a s kani
elenitsaaa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 paidia ama 8elete mia kenouria sira to friday night lights ine telia.den tin kseroun poli alla opios tin di 8a me 8imi8i
anthony_88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ειδα FNL την πρωτη σεζον. Δεν το λες κακο αλλα κανει πολλες κοιλιες ρε παιδι μου. Η δευτερη περιμενει εδω και καιρο στον σκληρο μου, δε με πειθει ιδιαιτερα για να το συνεχισω. Ξεκινησα Arrested Development, πολυ μπροστα, κωμωδια απο τις λιγες. Συνισταται ανεπιφυλακτα.
tzinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 elenitsaaa δεν επιτρεπονται αγγλικα η greeklish. anthony_88 καλιο αργα παρα ποτε! Επικη κομικη σειρα, απο τις καλυτερες. Δυστηχως κοπηκε προωρα λογω χαμηλον ρατινγκς, αλλα αποκτησε φανατικο κοινο μετα απο dvds kai online. Μαλλον ετοιμαζουν comeback με ταινια!
elenitsaaa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 να ρωτησω κατι ασχετο....για να φινω senior member τι πρεπει να κανω?
greekboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 λοιπον... οποιος ψαχνει αυτο τον καιρο σειρα προτεινω να δει οπωσδηποτε Veronica Mars ειναι καταπληκτικη σειρα και οταν την ειδα εγινε η αγαπημενη μου μαζι με το Λοστ επισης δειτε Weeds παρα πολυ ωραιο και χαλαρο με πολυ γελιο Ξεκινησα Arrested Development, πολυ μπροστα, κωμωδια απο τις λιγες. Συνισταται ανεπιφυλακτα. εχω ακουσει τα καλυτερα,σιγουρα θα το δω καποια στιγμη
tzinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ας τα σιγουρα και αρχισε το!! Η ποιο wacky κωμοδια που εχει βγει. βερονικα μαρς, μακραν η καλυτερη "teen" σειρα. Και απο τις λιγες που δεν σε κανει να ντρεπεσαι που βλεπεις "teen" σειρα, γιατι απλα διαφερει, καλυτεροι χαρακτηρες, εξυπνες ατακες, αλλο στυλ χιουμορ.
greekboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ας τα σιγουρα και αρχισε το!! Η ποιο wacky κωμοδια που εχει βγει. ετσι ε? ηδη αρχισε το ταξιδι μεχρι το pc μου και αυριο πιστευω να την αρχισω :p:p
anthony_88 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Θα παρω για καλοκαιρι στην πατριδα τις 2 σεζον Jericho, την Veronica Mars, το Six Feet Under, να τελειωσω βεβαια Alias και Arrested Development. Νομιζω θα εχω να βλεπω. θα ακολουθησουν The Shield, Oz και βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.