Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για Αμερικανικες σειρες....

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλά, όχι και χάλια το Lost. Μάλλον σε μπέρδεψε γι αυτό το παράτησες :-)

Δοκιμάστε και Roswell και Stargate Atlantis.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εν το μεταξύ θέλω να ξεκινήσω καμιά σειρά sci-fi ή δράσης, τώρα που κάνει διάλειμμα και το Lost. Μάλλον θα κοιτάξω και τα 24 και Alias.

Alias οπωσδηποτε. Σειρα με απαραμιλλη δραση, συνεχεις ανατροπες και εξελιξεις που κοβουν την ανασα. Για sci-fi, να δεις x-files αν δεν εχεις δει. Επισης, μπορεις να δοκιμασεις το Supernatural. Μοιαζει καπως με x-files αλλα στο πολυ πιο χαλαρο. Τελος, η Μεκκα των σειρων Battlestar Galactica. Δεν ειναι καθαρα sci-fi, ειναι λιγο απο ολα και μια απο τις καλυτερες σειρες, μαζι με το Dexter, που παιζονται αυτη τη στιγμη. :-)

Δημοσ.
Συνέχισε τη.

Συμφωνώ, ούτε και εμένα με τρέλανε στην αρχή, αλλά μετά βελτιώνεται αισθητά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το The Lost Room(http://www.imdb.com/title/tt0830361/) ειναι πολύ συμπαθητικη σειρα Sci-Fi. Μini series για την ακρίβεια, αν θυμαμαι καλα περιλαμβανει 4 επισοδεια μεγαλης διαρκειας.

Και το υπερτατο SCRUBS(http://www.imdb.com/title/tt0285403/) για οσους θελουν να δακρισουν απο τα γελια.

Δημοσ.

Λοιπόν,απ'τη μεριά μου θα σου προτείνω το 24(ειδικά αν αντέξεις τον 1ο κύκλο μετά κολλάς!) και φυσικά αυτό που δήλωσες ότι δε θες..Το Lost!..Μόλις τελείωσε ο 4ος κύκλος και όσο πάει και χειρότερα..Με την καλή έννοια...:-D

Δημοσ.

Breaking bad (φοβερή σειρά)

House md

Heroes

Lost

My name is earl

Jericho

Rome

Και άλλες πολλές. Αλλά αν θες δες τις επαναλήψεις των ελληνικών σειρών όλων το καλοκαίρι (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!)

Δημοσ.

geia se olous!eimai kainouria edo!mipos kserei kapoios pos k pou mporo na katebaso dorean tous ipotitlous gia ti deuteri k triti sezon tis seiras veronica mars??exo psaksei pantou k tipota! parepiptontos den exo account sto rapidshare!

Δημοσ.

γεια σε ολους!ειμαι καινουρια εδω!μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με τους υποτιτλους της σειρας βερονικα μαρσ για τη δεθτερη κ τριτη σεζον?δεν τους βρισκω πουθενα!κ δεν εχω κ λογαριασμο στο ραπιντσερ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...