tzotzo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Arrested Developement.Εχει ηδη 2 σεζον στα βιντεοκλαμπ. Αν εισαι φαν του επιτιδευμενου χιουμορ δοκιμασε το δεν θα χασεις. Τα CSI ειναι απιστευτα,αν και εμενα τα ΝΥ τα θεωρω τα καλυτερα,ξεκινα απο τα LAS VEGAS,καθως ειναι τα πρωτα και σε βαζουν πιο καλα στο νοημα.
anthony_88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μετα τις παραινεσεις παιδιων εδω στο φορουμ, ειδα το Carnivale. Εκπληκτικη σειρα, φοβερη σκηνοθεσια, ερμηνειες, διαλογοι... Ο τροπος που ξετυλιγοταν η υποθεση, οι αλληγοριες, οι αναφορες σε θρησκεια, ιστορια κλπ ολα συνθετουν ενα τρομερο παζλ μυστηριου και αποτελει ισως μια απο τις καλυτερες σειρες ever. Αλλα ρε παιδια, την κοψανε πανω στο καλυτερο. Δε μπορουσαν να δωσουν ενα τελος οι ανθρωποι πριν τους κοψουν?? Υπαρχουν τιποτα αναφορες για καποια επιπλεον επεισοδια?? Αν οχι, να κανουμε καμια εκστρατεια ρε παιδια. Σειρα της πλακας οπως το Jericho συνεχιζεται εξαιτιας των αντιδρασεων. Το Carnivale δε θα συνεχισουν??
lefter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 καλημερα εχει δει κανεις τη σειρα law & order ? ειναι συνεχεια η αυτοτελη επεισοδια ?
lefter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια επηδει και εγω ψαχνω τωρα να δω καμμια σειρα,αν και εχω δει αρκετες, τωρα δεν ξερω ποια να αρχισω Εχω δει: Heroes, Lost, Prison Break, 24, Supernatural, Battlestar Galactica, Dexter, Alias... αυτα Θα αρχιζα το the shield μιας και ακουω καλα λογια για αυτο αλλα εχω βρει greek subs μονο μεχρι την 3η season οποτε το αφηνω Μετα παμε στο The 4400 και το CSI (δεν εχω δει κανενα ακομα) Ποιο λετε να αρχισω ? Αν αρχίσω το CSI ποια να δω προτω (Las Vegas, NY, Miami) Αυτα :roll: να δεις το twin peaks οπωσδηποτε.
horsepower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Είδα και το Dexter..τα σπάει παιδιά προτείνεται ανεπιφύλακτα..
Nomedor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Από αστυνομικές το Bones είναι εξαιρετικό. Αλλά θέλει λίγο γερό στομάχι γιατί έχει μερικές ζόρικες σκηνές, επίσης η πρωταγωνίστρια είναι όλα τα λεφτά. Από κωμωδίες How i met your mother ιδικά άμα σας άρεσαν τα Φιλαράκια , πολύ γέλιο. Επίσης το Big bang theory είναι κάτι διαφορετικό και έχει και αυτό πολύ γέλιο. Από Δράματα Grey's Anatomy αν και σε κάποια φάση μου την έσπασε γιατί έφερνε πολύ στο sex and the city και ας είναι δράμα, πολύ κλάμα όμως απο την 2η σεζόν και μετά. Και τελευταίο αλλά κορυφαίο το House M.D. όλα τα λεφτά λέμε!
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Από House M.D. έχω δει το πρώτο μισό κύκλο και ως τώρα μου φάνηκε κάπως μονότονο. Αν δεν υπήρχε ο χαρακτήρας του House δε νομίζω καν να το συνέχιζα. Βέβαια δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη και για να υπάρχουν 4 σαιζόν (αν δε κάνω λάθος) φαντάζομαι θα υπάρχει και εξέλιξη στο σενάριο.
anthony_88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Weeds παιδια... Σε 5 μερες σχεδον το τελειωσα. πολυ ψαγμενη κωμωδια, με εξυπνες ατακες και σοβαρη προσεγγιση της καθημερινοτητας. Αξιζει!
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε τα εξής: New Amsterdam, Tru Calling, Criminal Minds, Invasion, The Sarah Connor Chronicles, Kidnapped, La Femme Nikita, The Andromeda Strain.
Nomedor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά αμάν με το LOST είμαι σίγουρος ότι οοοοοοοοοοοοολοι το ξέρουν, και άμα δεν το ξέρουν υπάρχουν topics με αμέτρητα post για να το ανακαλύψουν. Αυτό που κάνετε καταντάει spamarima, αν θέλετε να γράψετε κάτι χρήσιμο αναφέρετε κάποια άλλη σειρά για δει όποιος ψάχνεται. Μην παρεξηγηθώ, θεωρώ το Lost νούμερο 1, αλλά σκοπός είναι να ανακαλύψουμε και καμιά άλλη σειρά.
V for Vagelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Από κωμικές σειρές προτείνω το Seinfeld (κυρίως για τους νέους που δε τη γνωρίζουν). Σήμερα τελείωσα τη τρίτη σαιζόν και μπορώ να πω πως τείνει να ξεπεράσει την έως τώρα αγαπημένη μου "friends". Η σειρά έχει να κάνει με διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι 4 πρωταγωνιστές και γενικά δεν υπάρχει κάποια κεντρική υπόθεση. Εν το μεταξύ θέλω να ξεκινήσω καμιά σειρά sci-fi ή δράσης, τώρα που κάνει διάλειμμα και το Lost. Είχα δει το πρώτο κύκλο από Heroes αλλά δε πολυψίνομαι να συνεχίσω. Sarah Connor Chronicles είδα το πρώτο επεισόδιο, αλλά ούτε αυτή με κέρδισε. Prison Break δεν έχω δει, αλλά λένε κάνει κοιλιά μεγάλη. Μάλλον θα κοιτάξω και τα 24 και Alias.
user12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μην τους ακούς αυτούς. Δες LOST Με avatar House και προτείνεις Lost αίσχος ρε παιδιά το lost το παράτησα στο τέλος της 2ης season πολλή χαλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.