Lighter122 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Se osous aresan ta American Pie rixte mia matia sto Greek... Ligo pio sovaro apo tis tainies autes alla sto idio stulaki... An mi ti allo mia euxaristi parenthesi stin tileoptiki nekra tou kalokairiou... (damn fillers :evil:)
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 The Shield! Η καλύτερη τουλάχιστον για μένα αστυνομική σειρά..
Carthago Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Είναι που λέτε Μαιος και κάθομαι και σκέφτομαι πως θα περάσει το καλοκαιράκι τηλεοπτικά παύλα κινηματογραφικά. Ξεκινάω λοιπόν με επανάληψη Lost (Δηλώνω Οπαδός της σειράς) παρέα με κάτι φίλους που δεν το είχαν δεί. Μόλις ξεπετάμε τις 3 σεζόν το γυρνάω καπάκι σε Carnivale, ακολουθεί το Lost Room και τερματίζω με Prison Break. Μιλάμε δηλώνω ευτυχισμένος. P.S. Μετά από προτάσεις μερικών insomniacs έχω δει και τα 14 πρώτα επεισόδια του Bones το οποίο πιστεύω δεν είναι και τπτ συγκλονιστικό μιας και του λείπουν οι σκήνες δράσης αλλά ίσως γοητεύσει όσους αρέσκονται με μυστήριο.
Mystirios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Σειρά απ τις αγαπημένες που έβλεπα παλιότερα μεταμεσονύχτια στον ΑΝΤ1 : Dharma & Greg , απ τις αγαπημένες μου αν και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής
iNorganic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Married with children,Complete savages,House improvement,Beverly Hillsm,will and grace
afflux Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 the 4400 [sci-fi/drama/mystery] (at 4th season now) Veronica Mars [drama/crime/mystery] (at 3rd season now) Kyle XY [drama/mystery/sci-fi] (at 2nd season) Psych [comedy/crime/mystery] (at 2nd season) ο πρώτος κύκλος από το 4400 υπάρχει στα videoclub ο ΣΚΑΙ έδειξε μέχρι και το τέλος του δεύτερου, νομίζω τώρα έχει επαναλήψεις καθημερινά αργά τη νύχτα το STAR είχε τα μεσημέρια της κυριακής το Veronica Mars. Έδειξε κάπου 10 επισόδεια από τον πρώτο κύκλο - αλλά από τα trailer νόμιζες πως είναι σαν το One Tree Hill, O.C, Gilmore Girls, ευτυχώς δεν είναι... όλα έχουν νέα επισόδεια κάθε εβδομάδα - παίζονται τώρα
corfiot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Θα σου πρότεινα τα Φιλαράκια.Έχει πολύ γέλιο!!
Freestyler83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 The Sopranos Prison Break και CSI ή Law and Order Η κάθε μια σειρά έχει κάτι να σου πει Το Lost καλό αλλά λίγο αργό (μην βρίζετε, περι ορέξεως..)
bart_simpson Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Married with children. Είδα την πρώτη season και πεθανα στο γελιο
debbiep2100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 [i want sex and the city episodes.please thank you:|
tolis_01 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 [i want sex and the city episodes.pleasethank you:| LOL. Τα εχεις μπερδεψει λιγο. Εδω δεν ειναι warez. Σβηστο αν δεν θες να φας κραξιμο.
Greek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Παιδια επηδει και εγω ψαχνω τωρα να δω καμμια σειρα,αν και εχω δει αρκετες, τωρα δεν ξερω ποια να αρχισω Εχω δει: Heroes, Lost, Prison Break, 24, Supernatural, Battlestar Galactica, Dexter, Alias... αυτα Θα αρχιζα το the shield μιας και ακουω καλα λογια για αυτο αλλα εχω βρει greek subs μονο μεχρι την 3η season οποτε το αφηνω Μετα παμε στο The 4400 και το CSI (δεν εχω δει κανενα ακομα) Ποιο λετε να αρχισω ? Αν αρχίσω το CSI ποια να δω προτω (Las Vegas, NY, Miami) Αυτα :roll:
tolis_01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Σε κατι χαλαρο, μπορειτε να δειτε και Veronica Mars. Greek: Τα csi δεν ειναι του γουστου μου, αλλα τα βλεπει ο αδερφος μου. Πιο πολυ του αρεσει το NY.
metmat Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Από κωμωδίες είναι καλό το Joey και μοιάζει πολύ με τα Φιλαράκια. Επίσης αρκετά καλή σειρά κατ' εμέ είναι και το Ghost whisperer. Μην ξεχάσω και την αγαπημένη μου σειρά που είναι το Without a trace.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.