Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για Αμερικανικες σειρες....

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Breakin Bad , παίδες τα σπάει άσχημα ...δείτε το και δε θα χάσετε .....Σίγουρα ο πρωταγωνιστής δείνει την καλύτερη ερμηνεία που έχω δεί τα τελευταία χρόνια σε tv show εξ Αμερικής

Δημοσ.

με το heroes τι ακριβως γινετε?

εχω δει μεχρι και το 16 επεισοδει του 4 κυκλου.

μετα απ κει?????? ποτε θα υπαρχει συνεχεια..??

Δημοσ.

Απ'όσο είδα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής. Εμένα μου άρεσε πολύ το mad men. Κοινωνικο-πολιτικού περιεχομένου, "βίντατζ", εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά. Την αγάπησα.

• Members
Δημοσ.
Απ'όσο είδα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής. Εμένα μου άρεσε πολύ το mad men. Κοινωνικο-πολιτικού περιεχομένου, "βίντατζ", εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά. Την αγάπησα.

έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια για αυτή και την έχω στα υπόψη... γενικά διάβαζα ότι έχει πάρει πολλά βραβεία κατά καιρούς

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Η 50's-60's ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και δε σαπουνοπεριάζει καθόλου.

Δημοσ.

Ακριβώς και προσεγγίζει με πολύ καλό τρόπο τα κοινωνικά θέματα της εποχής. Είναι όλοι τρελαμένοι με έναν καταπληκτικό τρόπο!

Δημοσ.

Κλωτσιές στα παιδιά των άλλων στα ίσα, πικνικ και στο τέλος αδειάζουν το τραπεζομάντηλο με τα σκουπίδια στο γρασίδι, έγκυες που καπνίζουν και πίνουν, ωραία χρόνια...

Δημοσ.

αυτά είναι. και μην ξεχνάμε τη σκηνή που η κόρη της Μπετι πάει με μια σακούλα νάυλον φορεμένη στο κεφάλι της και η μανούλα της, τη μαλώνει γιατί σκόρπισε στη ντουλάπα τα ρούχα που είχε μέσα η σακούλα. Αλλα δείχνει και τις κοινωνικές αλλαγές κτλ, δεν είναι στάσιμα όλα αυτά. Θίγει άλλωστε και μια εποχή που ο κόσμος άλλαζε ριζικά.

Δημοσ.
αυτά είναι. και μην ξεχνάμε τη σκηνή που η κόρη της Μπετι πάει με μια σακούλα νάυλον φορεμένη στο κεφάλι της και η μανούλα της, τη μαλώνει γιατί σκόρπισε στη ντουλάπα τα ρούχα που είχε μέσα η σακούλα.

Nαι τρελό γέλιο :lol::lol:

Αλλα δείχνει και τις κοινωνικές αλλαγές κτλ, δεν είναι στάσιμα όλα αυτά. Θίγει άλλωστε και μια εποχή που ο κόσμος άλλαζε ριζικά.

Για παράδειγμα η πρώτη γκόμενα του Ντον που είναι μπήτνικ και η τελευταία (αν θυμάμαι καλά) που είναι χίπισα αρχοντοφρικιό αλλά και η αλλαγή του Ντον που ενώ με την πρώτη έμενε αδιάφορος στη μπητνικ υποκουλτούρα, με τη δεύτερη αφέθηκε κι έκανε τις διακοπούλες του.

πολύ προσεγμένη σειρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...