Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3139008&postcount=1067 Αν δεν το έχεις δει τρέχα.
liakos13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το Breakin Bad , παίδες τα σπάει άσχημα ...δείτε το και δε θα χάσετε .....Σίγουρα ο πρωταγωνιστής δείνει την καλύτερη ερμηνεία που έχω δεί τα τελευταία χρόνια σε tv show εξ Αμερικής
MwhMwh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 με το heroes τι ακριβως γινετε? εχω δει μεχρι και το 16 επεισοδει του 4 κυκλου. μετα απ κει?????? ποτε θα υπαρχει συνεχεια..??
MwhMwh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 το jericho τ εχουνε κοψει στον 2ο κυκλο? αν ναι ξερετε το γιατι????
buzzad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 The Wire...(μακραν η καλυτερη) [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=PnkBD37fggg[/ame]
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Απ'όσο είδα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής. Εμένα μου άρεσε πολύ το mad men. Κοινωνικο-πολιτικού περιεχομένου, "βίντατζ", εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά. Την αγάπησα.
Members gsarig Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Απ'όσο είδα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής. Εμένα μου άρεσε πολύ το mad men. Κοινωνικο-πολιτικού περιεχομένου, "βίντατζ", εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά. Την αγάπησα. έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια για αυτή και την έχω στα υπόψη... γενικά διάβαζα ότι έχει πάρει πολλά βραβεία κατά καιρούς
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Απ'όσο είδα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής. Εμένα μου άρεσε πολύ το mad men. Κοινωνικο-πολιτικού περιεχομένου, "βίντατζ", εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά. Την αγάπησα. Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Η 50's-60's ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και δε σαπουνοπεριάζει καθόλου.
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς και προσεγγίζει με πολύ καλό τρόπο τα κοινωνικά θέματα της εποχής. Είναι όλοι τρελαμένοι με έναν καταπληκτικό τρόπο!
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κλωτσιές στα παιδιά των άλλων στα ίσα, πικνικ και στο τέλος αδειάζουν το τραπεζομάντηλο με τα σκουπίδια στο γρασίδι, έγκυες που καπνίζουν και πίνουν, ωραία χρόνια...
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αυτά είναι. και μην ξεχνάμε τη σκηνή που η κόρη της Μπετι πάει με μια σακούλα νάυλον φορεμένη στο κεφάλι της και η μανούλα της, τη μαλώνει γιατί σκόρπισε στη ντουλάπα τα ρούχα που είχε μέσα η σακούλα. Αλλα δείχνει και τις κοινωνικές αλλαγές κτλ, δεν είναι στάσιμα όλα αυτά. Θίγει άλλωστε και μια εποχή που ο κόσμος άλλαζε ριζικά.
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αυτά είναι. και μην ξεχνάμε τη σκηνή που η κόρη της Μπετι πάει με μια σακούλα νάυλον φορεμένη στο κεφάλι της και η μανούλα της, τη μαλώνει γιατί σκόρπισε στη ντουλάπα τα ρούχα που είχε μέσα η σακούλα. Nαι τρελό γέλιο :lol: Αλλα δείχνει και τις κοινωνικές αλλαγές κτλ, δεν είναι στάσιμα όλα αυτά. Θίγει άλλωστε και μια εποχή που ο κόσμος άλλαζε ριζικά. Για παράδειγμα η πρώτη γκόμενα του Ντον που είναι μπήτνικ και η τελευταία (αν θυμάμαι καλά) που είναι χίπισα αρχοντοφρικιό αλλά και η αλλαγή του Ντον που ενώ με την πρώτη έμενε αδιάφορος στη μπητνικ υποκουλτούρα, με τη δεύτερη αφέθηκε κι έκανε τις διακοπούλες του. πολύ προσεγμένη σειρά.
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τα έχεις μπερδέψει λίγο :Ρ οχι και αρχοντοφρικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.