Leros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ξερετε ποτε ξεκινανε ν γυριζονται τ επισοδια τ lost για τν 6ο κ τελευταιο κυκλο? εχω ακουσει 100 διαφορετικες εκδοχεσ. μια τν αυγουστο , μια τν φευρουαριο.... ποτε στα αληθεια ξεκινανε?? Για την λίστα των επισοδείων κοίτα εδώ!
MwhMwh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ωραιος ρε φιλε.. σ ευχαριστω.. κ εμεις θα μπορουμε ν τ κατεβασουμε ν τα δουμε τν επομενη μερα.. η θα αργησει αυτο??
lefter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 καλημερα ξερει κανεις αν οι 2 σειρες αυτες ειναι αυτοτελη επεισοδια η συνεχειες ? ευχαριστω
Members gsarig Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Το Breaking Bad ακούγεται ωραίο... Εγώ το Sopranos βλέπω αυτή την εποχή και μου αρέσει πολύ... γενικά ό,τι βγάζει το ΗΒΟ λίγο ή πολύ είναι εγγύηση (με προσωπική αδυναμία μου το The Wire)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Στην περιπτωση μου που η τελευταια "σειρα" που εχω δει ηταν το X-files τι εχω χασει? 2-3 Ολυμπιακους αγωνες, τον ιδιο αριθμο παγκοσμοιων κυπελλων ποδοσφαιρου, μπασκετ, κρικετ, κτλ, αλλαγη 2 κυβερνησεων (σε καποιες χωρες, περισσοτερων), 4 δημοφιλεις πολεμους (εκατονταδες αλλους non important) , την 135η αποπειρα δολοφονιας του Καστρο και την 3η του Τσαβες, μια παγκοσμοια κριση, ενα μεγαλο Τσουναμι, κατι Τυφωνες, καμποσους ισχυρους σεισμους, τους Κινεζους στο διαστημα, τους Βραζιλιανους στο διαστημα, τα τρελα κοτοπουλα, τις τρελες αγελαδες, τα τρελα γουρουνια, την ραγδαια αυξηση τρελων ανθρωπων και............................ ΤΟ LOST!!! Αυτα.
MwhMwh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 με το heroes τι ακριβως γινετε? εχω δει μεχρι και το 16 επεισοδει του 4 κυκλου. μετα απ κει?????? ποτε θα υπαρχει συνεχεια..??
NOMIKOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Οντως το Mentalist πολυ καλο. Επισης προτεινω το Life σε παρομοιο υφος αστυνομικη σειρα με καποια βασικη ιστορια αλλα με αυτοτελη επεισοδια ως επι το πλειστον. QUOTE] Αυτό είναι 2 κύκλοι αν δεν κάνω λάθος ,τελειώνει κανονικά ή το κόψανε?? Μια σειρά που έχω στα υπόψη (τελείως διαφορετική) είναι και το Afterlife. Με μεταθανάτια θέματα και σφιχτό σενάριο .
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 2-3 Ολυμπιακους αγωνες, τον ιδιο αριθμο παγκοσμοιων κυπελλων ποδοσφαιρου, μπασκετ, κρικετ, κτλ, αλλαγη 2 κυβερνησεων (σε καποιες χωρες, περισσοτερων), 4 δημοφιλεις πολεμους (εκατονταδες αλλους non important) , την 135η αποπειρα δολοφονιας του Καστρο και την 3η του Τσαβες, μια παγκοσμοια κριση, ενα μεγαλο Τσουναμι, κατι Τυφωνες, καμποσους ισχυρους σεισμους, τους Κινεζους στο διαστημα, τους Βραζιλιανους στο διαστημα, τα τρελα κοτοπουλα, τις τρελες αγελαδες, τα τρελα γουρουνια, την ραγδαια αυξηση τρελων ανθρωπων και............................ ΤΟ LOST!!! Αυτα. Ίσως τελικά ήταν λάθος που σταμάτησε το X-Files. Είδες τι έγινε στον κόσμο αφου το έκοψαν;
flo1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 [/color]τν κατεβασα ολη τν σειρα Breaking Bad.. κ διαβασα πλ καλα σχολια. εμαθα επησης οτ πραγματι μοιζει κ μ το dexter.. θα τν δω κ θ δω ποσο καλη ειναι. ευχαριστω παντως.. Eιδες καθολου Βreaking Bad, Πως σου φανηκε?? μεταξυ Τwin peaks kai Breaking Bad , ποια να δω??
MwhMwh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 τι να σου πω.. το Τwin peaks δεν το εχω παρακολουθησει ποτεγια να σου πω.. τωρα το Breaking Bad εχω δει παρα πολυ λιγο. κ μου φανηκε αρκετα καλο....
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 [/color]τν κατεβασα ολη τν σειρα Breaking Bad.. κ διαβασα πλ καλα σχολια. εμαθα επησης οτ πραγματι μοιζει κ μ το dexter.. θα τν δω κ θ δω ποσο καλη ειναι. ευχαριστω παντως.. Eιδες καθολου Βreaking Bad, Πως σου φανηκε?? μεταξυ Τwin peaks kai Breaking Bad , ποια να δω?? Το Twin Peaks είναι σταθερή αξία αλλά και πολύ ιδιαίτερη σειρά - δύσκολα μπορείς να εγγυηθείς σε κάποιον ότι θα του αρέσει. Αν έχεις δει ταινίες του Λιντς και γενικά σου άρεσαν (π.χ. Mullholand Drive, Lost Highway, Blue Velvet), τότε δες το. Αν πάλι δεν έχεις δει ή δεν σου άρεσαν, θα έλεγα να το αποφύγεις. Το Breaking Bad δεν το έχω δει ούτε εγώ, αλλά η περιγραφή του φαίνεται ενδιαφέρουσα
flo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το Twin Peaks είναι σταθερή αξία αλλά και πολύ ιδιαίτερη σειρά - δύσκολα μπορείς να εγγυηθείς σε κάποιον ότι θα του αρέσει. Αν έχεις δει ταινίες του Λιντς και γενικά σου άρεσαν (π.χ. Mullholand Drive, Lost Highway, Blue Velvet), τότε δες το. Αν πάλι δεν έχεις δει ή δεν σου άρεσαν, θα έλεγα να το αποφύγεις. Το Breaking Bad δεν το έχω δει ούτε εγώ, αλλά η περιγραφή του φαίνεται ενδιαφέρουσα Οχι δεν θελω κατι τετοιο, και το Mullholand Drive δεν μου αρεσε, αρα ψαχνω κατι αλλο. To "the Wire" τι σειρα ειναι? Εχει μυστηριο,αγωνια ή ειναι πολυ δραμα?
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν θελω κατι τετοιο, και το Mullholand Drive δεν μου αρεσε, αρα ψαχνω κατι αλλο. To "the Wire" τι σειρα ειναι? Εχει μυστηριο,αγωνια ή ειναι πολυ δραμα? Δες εδώ (εκεί γράφω αναλυτικά την άποψή μου για τη σειρά ) Πιστεύω πως από την κουβέντα θα καταλάβεις περίπου περί τίνος πρόκειται. Δεν θα σου τη συνιστούσα πάντως αν ψάχνεις μυστήριο και αγωνία και γενικά πολλή δράση... φοβάμαι ότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να απογοητευτείς από το The Wire
flo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 οκ, ψαχνω καμια καινουργια, μεχρι τωρα εβλεπα dexter και δεν μπορω να βρω κατι αναλογο.Φοβερη σειρα, απο τις αγαπημενες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.