Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για Αμερικανικες σειρες....

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...Τον τελευταιο χρονο καθομαι και βλεπω σειρες αμερικανικης παραγωγης και θελω να μου προτεινεται καμια γιατι εχω στερεψει...Εχω δει ως τωρα τα : Heroes, Prison break, Carnivale, Deadwood, Rome, Τwin peaks και Jericho...Ακουω τις προτασεις σας...

Ps: εκτως του Six feet under το οποιο εχω δει μερικα επισοδεια και δεν μου κανει και τοση μεγαλη αισθηση....επισης οχι κατι Csi, X-files, Detective Dragnet, Law and order και οτι αλλο εχει δειξει εδω Ελλαδα...οχι το Lost...και τελος οχι anime και animated τυπου South park, Family guy κτλ...

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

24? (γμτ το character limit)

(γιατι οχι αυτες που εχουν δειξει στην Ελλαδα?)

πολυ Αμερικανια....Δες και τιποτα πιο εναλλακτικο,καταστρεφεις εγκεφαλικα κυτταρα....

Δημοσ.

e ta perissotera ta exo dei pou exoun paiktei stin tv...poli amerikania to ksero alla den thelo na to riskaro gia alla....gia to shield den exo akousei kai toso kala logia alla eida sto imdb oti exoun bgei 6 seasons kai sinexizetai...aksizei?

Δημοσ.
...οχι το Lost...

Εσυ χανεις :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι περα απο τη πλακα,γιατι δεν θελεις το Lost?

Οτι και να εχεις ακουσει,αξιζει να του δωσεις μια ευκαιρια,ειμαι σιγουρος πως θα κολλησεις...

Δημοσ.

Αν θες δες μια παλαιοτερη σειρα,που ειχε βγει πριν το 2001,σε παραγωγη σπιλμπεργκ κ τομ χανκς,το BAND OF BROTHERS,που ειναι κατι σαν flip-side του RYAN,κ παρακολουθει την πορεια της 101 αλεξιπτωτιστων,απο την d-day εως κ το τελος του πολεμου...η σειρα ειναι συνολικα 10 επεισοδεια,μια ωρα κ κατι ψιλα το καθενα,κ τα σπαει αγρια...

Δημοσ.

lost den polipsinomai....kapoia stigmi isos do alla gia tora oxi...a nai re si to band of brothers..mia zoi to blepo sto videoclub kai den exo aksiothei na to nikoiaso, to ksexnao sinexeia...

PS: porco rosso design etsi?ta spaei ligo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...