Greek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Παιδια εχω ενα σκληρο δισκο 250αρι εξωτερικο πανω στο laptop Το προβλημα ειναι οτι της προηγουμενες μερες ενω παω στον Υπολογιστη μου δεν μ ου εμφανιζει τον εξωτερικο δισκο. Τον ξεσιδεω απο την usb το βαζω σε αλλη τον αναγνωριζει κανονικα, γραφει Maxtor κτλ. αλλα και παλι στον υπολογιστη μου μεσα δεν τον εμφανιζει. Εαν παω στην διαχειρηση Συσκευων κανονικα εμφανιζει τον σκληρο χωρις κανενα σημαδι προβληματος. Δεν δοκιμασα να τον συνδεσω σε αλλο υπολογιστη γιατι δεν εχω 2ο pc διαθεσιμο να το δοκιμασο, αλλα θα το κανω μια απο αυτες της μερες. Ομως τι λετε να φταιει ?
regent Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εαν παω στην διαχειρηση Συσκευων κανονικα εμφανιζει τον σκληρο χωρις κανενα σημαδι προβληματος. Δηλαδή στον εμφανίζει healthy και αν ναι με τι format; Από τα προηγούμενα που λες θα έλεγα πως ο δίσκος γύρισε για κάποιο λόγο σε raw format ή unformatted space. Αλλά αν στον βλέπει υγιή πάω πάσο. Με κάνα datarecovery προσπάθησες να τον διαβάσεις;
Greek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δηλαδή στον εμφανίζει healthy και αν ναι με τι format; Από τα προηγούμενα που λες θα έλεγα πως ο δίσκος γύρισε για κάποιο λόγο σε raw format ή unformatted space. Αλλά αν στον βλέπει υγιή πάω πάσο. Με κάνα datarecovery προσπάθησες να τον διαβάσεις; Ειναι NTFS. Ναι κανονικότατα τον δείχνει στη διαχείριση συσκευών (Maxtor USB device) χωρις κανένα πρόβλημά. Οπως επισης οταν τον ξεσιδεω απο την μια USB και τον βαζω σε αλλη κατω δεξια στην γραμμη εναρξης τον βρισκη και λει η συσκευη σας εγκαταστηθηκε και ειναι ετοιμη για χρηση κτλ. Ποια προγγραματα να χρησιμοποιήσω για να τον διαβάσω ? Παντως ειχα και αρκετα data και δεν θελω να τα χασω...
Greek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μήπως(δεν είμαι σίγουρος)..φταίει η θήκη? Δηλαδη μπορει να ειναι και στην θηκη που δεν εμφανιζεται ο δισκος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.