Προς το περιεχόμενο

πολυμηχανημα photosmart c 5280

sakis-su

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποιος ξερει ας μου πει τη γνωμη του για το συγκεκριμενο πολυμηχανημα

Πηγα προχθες στα media markt να κανω μια αλλαγη. Μου φτιαξανε τα χαρτια και ειχα σκοπο να παρω ενα εκτυπωτη. Προεκυψε ομως καποιο προβλημα και επρεπε να φυγω επειγοντως Αρπαξα ενα εκτυπωτη στη τυχη και εφυγα Ηταν ομως το πολυμηχανημα c5280 και εκανε 150 ευρω Ακομα δεν τον εχω ανοιξει και σκεπτομαι: Nα παω να τον αλαξω {εχω σκανερ] και να παρω ενα εκτυπωτη η εναι καλο εργαλειο και να τον κρατησω Στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω τα χαρακτηριστικα του γιατι δεν ξερω αγγλικα Οι προτιμησεις μου στο εκτυπωτη ειναι να εκτυπωνει σε cd - dvd μπορει να βγαζω και καμια φωτογραφια και να εχει ανεξαρτητα μελανια {canon ip 4300}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H γνώμη μου είναι ότι με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις ένα πολυμηχάνημα, μπορείς να πάρεις έναν πολύ καλύτερο εκτυπωτή. Οπότε, αφού έχεις scanner, γιατί να το πληρώσεις τζάμπα; Για το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα δεν έχω ιδέα, δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Έχω τον cannon ip 4300 όμως, και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γ@μεί και σπέρνει. Πάρα πολές δυνατότητες (εκτύπωση cd, εκτύπωση μπρος-πίσω, χωρίς περιθώριο, διπλή τροφοδοσία), φοβερή φωτογραφία, πολύ οικονομικός. Και πολύ φτηνότερος από 150 ευρώ (κάπου στα 100).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...