aledjo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 χωρις να θελω να τι πω σε κανεναν, πεστε μου! σε οσα club πηγατε φετος το καλοκαιρι, δε ακουσατε το "ΤΕΛΟΣ"? ειτε το τραγουδι ειτε ολοκληρη τη ΦΑΡΣΑ! για ακομα μια φορα (5684227ή) επεσα μεσα! βαρεθηκα να εχω παντα δικιο, πρεπει να σταματησω να σκεφτομαι...
Founes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Σχετικά με το "τέλος" πριν απο μερικές μέρες το έβαλε την ώρα που έμπαινα σε ενα μαγαζί και αμέσως έκανα μεταβολή... ο τύπος που ήταν υποδοχή κόλλησε και με ρώτησε τι έγινε... "δεν μου αρέσει η μουσική... ΧΑΛΙΑ!" και άντε γεια! τα ήπιαμε αλλού! Ας ασχοληθούμε ομως και λίγο με το θέμα του τοπικ!!! Ελληνικές παραγωγές Prosis – Easy Leavinʼ Dimi Phaze Vs Mary Jeras – All This Love (ChillMix) 18 Καλοκαίρια Μετά – Το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι DJ A Feat. Sonia – Αναζήτηση dPen Feat. Aidan Mayes – Indigo Morning Cayetano – After All (Itʼs A Bossa) Σε Chill και Deep ρυθμούς...
paschalia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ζείς ωρε εσυ ? Για ρίξε καμιά λίστα κ με ελληνικά κομματάκια -του δικού μου γούστου όμως .
Founes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 για πες ενα του δικου σου γουστου να καταλάβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.