Προς το περιεχόμενο

Καλοκαίρι 2007

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
John έτσι είναι το 99,9% της club μουσικής.

Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου...

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΤΕΛΟΣ (Club Mix)!!!!

θα γινει χαμος με αυτο το τραγουδι!

και απο εμένα, ΕΛΕΟΣ... θα συμφωνήσω με τον poscaman... πρεπει επιτέλους να μάθουμε να διαλέγουμε τι ακούμε και οχι να μασάμε οτι μας σερβίρουν επειδή κάποιοι θέλουν να το κάνουν μόδα...

Προσωπικά θα ντρεπόμουν να το παίξω αυτό το κομμάτι σε ότι μαγαζί και αν έπαιζα μουσική...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@founes ως καποιο σημειο εχεις δικιο, ΟΜΩΣ αυτο να το πεις στους ανθρωπους που πηγαινουν στο club για να κουνηθουνε!

οσο για τη μουσικη, εγω εχω καταλαβει κατι.

οτι μουσικη και αν παιζεις, το καλυτερο τραγουδι που μολις βγηκε και το εχεις μονο εσυ και μονο εσυ, και κανεις απο το κοσμο δε το εχει ακουσει, αν το βαλεις να το ακουσουνε δε θα τους αρεσει!

αν ομως το παιζει το ραδιο καθε μερα, κανουν σχολια για αυτο το τραγουδι, τοτε οταν το ξαναπαιξεις θα εισαι θεος!

κι'ομως αυτη ειναι μια πικρη αληθεια ειδικοτερα στην Ελλαδα. (π.χ. βας-βας)

οσο για το τραγουδακι "ΤΕΛΟΣ", αν το φτιαχνανε λιιιιγο καλυτερα, χωρις τα ηχητικα του ***** και μερικες διορθωσεις, τοτε θα ηταν ΝΟ 1 στα Ελληνικα charts!

οχι οτι τωρα δε θα γινει αλλα λεμε τωρα....

Δημοσ.

σορρυ παιδια αλλα οταν εγω ακουσα αυτο που λεει ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον τελος ελιωσα στο γελιο. πες μου οτι εισαι ατριχος . ενταξει κατι τετοια

σε κανουν να κανεις κοιλιακους απο το γελιο. δεν ειπα οτι ειναι μουσικη αυτο το πραγμα αλλα γελας που ειναι κατι πολυ καλο.

Δημοσ.
Ποιά τραγούδια -ελληνικά & ξένα- έχουν την τιμητική τους για φέτος το καλοκαίρι ?

Καθώς απέχω απο ράδια , δεν έχω κ ιδιαίτερη γνώση με χιτς κ τοπ10 .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας .

thanks thsanks

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αντικειμενικά πάντως φέτος έχουν βγει πολύ χειρότερα τραγούδια από τα προηγούμενα χρόνια (ειδικά τα ξένα)

Δημοσ.
συμφωνώ και επαυξάνω:

Erick Prydz vs Pink Floyd - Proper Education (Daft Punk Remix)

prosexe ti katevazeis:

Eric Prydz vs Pink Floyd - Proper Education (Daft Remix)

*** This was originally labeled by Mylo as the Daft Punk remix when he was sitting in for Pete Tong on BBC Radio 1's Essential Selection. He has now confirmed that he was wrong and it has nothing to do with Daft Punk -

From myspace.com/mylo:

"I introduced a track as the Daft Punk mix of 'Proper Education' on the Pete Tong show on friday night. It's actually the "Daft mix" & it's got nothing to do with Daft Punk."

Δημοσ.
@founes ως καποιο σημειο εχεις δικιο, ΟΜΩΣ αυτο να το πεις στους ανθρωπους που πηγαινουν στο club για να κουνηθουνε!

οσο για τη μουσικη, εγω εχω καταλαβει κατι.

οτι μουσικη και αν παιζεις, το καλυτερο τραγουδι που μολις βγηκε και το εχεις μονο εσυ και μονο εσυ, και κανεις απο το κοσμο δε το εχει ακουσει, αν το βαλεις να το ακουσουνε δε θα τους αρεσει!

αν ομως το παιζει το ραδιο καθε μερα, κανουν σχολια για αυτο το τραγουδι, τοτε οταν το ξαναπαιξεις θα εισαι θεος!

κι'ομως αυτη ειναι μια πικρη αληθεια ειδικοτερα στην Ελλαδα. (π.χ. βας-βας)

οσο για το τραγουδακι "ΤΕΛΟΣ", αν το φτιαχνανε λιιιιγο καλυτερα, χωρις τα ηχητικα του ***** και μερικες διορθωσεις, τοτε θα ηταν ΝΟ 1 στα Ελληνικα charts!

οχι οτι τωρα δε θα γινει αλλα λεμε τωρα....

ποσο δίκιο έχεις σε αυτό δυστυχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...