paschalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ποιά τραγούδια -ελληνικά & ξένα- έχουν την τιμητική τους για φέτος το καλοκαίρι ? Καθώς απέχω απο ράδια , δεν έχω κ ιδιαίτερη γνώση με χιτς κ τοπ10 . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας .
Paralizer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγώ θα προτίνω Deep Dish - We gonna feel it! Παίζεται πολύ!
nektarios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εγώ θα προτίνω Deep Dish - We gonna feel it! Παίζεται πολύ! συμφωνώ και επαυξάνω: Erick Prydz vs Pink Floyd - Proper Education (Daft Punk Remix)
aledjo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 πολυ καλο τοπικ! -= House - Club =- katana - max the voice f.e.d.o. - be original ralph falcon - i need someone (cube guys remix) ΙΙΟ - kiss you (recon_mix) m.a.n.d.y. vs booka shade - body language (tocadisco remix) djuma soundsystem - les djinns (glm dub mix) -= Ελληνικά = - Thelksi - Exeis Ta Matia Pou Latrevw (Dj Valentino Remix) θα κανω ανανέωση της λίστας σιγα-σιγα last update 12/7/07
Founes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Waldorf – Get Ready For Your Last Dance DJ A Feat. Sonia – Αναζήτηση απο τα καλύτερα νέα, καλοκαιρινά, δροσερά κομματάκια που μόλις κυκλοφόρησαν!
stazzy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 To must aytou tou kalokairiou: Chris Lawyer & Thomy - We gonna feel it Xaroumeno, psiloxazo alla kolitiko komati (2005) : Yarabi-Yarabi Nice lounge track: Djuma Soundsystem-Les Djins (Original Mix) Samples here http://stazzious.hi5.com
aledjo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 To must aytou tou kalokairiou: Chris Lawyer & Thomy - We gonna feel itXaroumeno, psiloxazo alla kolitiko komati (2005) : Yarabi-Yarabi Nice lounge track: Djuma Soundsystem-Les Djins (Original Mix) [/url] το We gonna feel it και το Djuma Soundsystem-Les Djins τα εχουμε πει πιο πανω... το Yarabi-Yarabi ειναι ισαξιο του εραστη - κατελη!
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά δεν μπορεί κάποιος από τους dj να προτείνει κάποια καλή λίστα ? έχω κατεβάσει όλα τα hits και τίποτα δεν είναι άξιο να ακούσω . όλα σκουπίδια .. τι γίνεται φέτος ? κάθε πέρυσι και καλύτερα .. και βλέπω και μια τάση για επιστροφή στα παλιά .. διορθώστε με .. με μια καλή λίστα έστω και με <<εμπορικά >> τραγουδάκια. 5 αν είναι συνολικά τα τραγούδια .. φέτος που τα ακούς και δεν βαριεσαι ,
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Tom Snare - Philosophy. Δεν ακουγεται καθολου, αλλα εμενα μου αρεσει παρα πολυ..
stazzy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 το We gonna feel it και το Djuma Soundsystem-Les Djins τα εχουμε πει πιο πανω...το Yarabi-Yarabi ειναι ισαξιο του εραστη - κατελη! Επανέρχομαι λοιπόν επειδή μου την είπε αγαπητός aledjo (χεχε) Πάντως για το yarabi... εχει πλάκα! θα ρωτήσω το ρουμάνο συνάδελφο να καταλαβω και τι λεει ! Amy Winehouse - You Know I'm No Good Global Deejays - The sound of San Francisco (club house mix) Just Jack - Writers block (seamus haji big love remix) Timbaland feat. Keri Hilson - The way I are The Underdog Project-Girls of summer (benny benassi radio cut) Smitty-died in your arms (po clean edit) Hellogoodbye-Here (In Your Arms) Approved? stazzy
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΤΕΛΟΣ (Club Mix)!!!! θα γινει χαμος με αυτο το τραγουδι!
poscaman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΤΕΛΟΣ (Club Mix)!!!! θα γινει χαμος με αυτο το τραγουδι! κατσε,αυτο δεν ειναι απ'τη φαρσα?ελεος ρε παιδια σηλαδη,καναμε τη μ@λ@κι@ του καθενος τραγουδι..νταξει,να ακουσουμε μπιτακια,να κοπανηθουμε,να φτιαχτουμε,αλλα να ακουμε βας βας ο παρασκευας και ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλο,τελος δεν ειναι διασκεδαση ειναι νοητικη στερηση... καλο σας απογευμα
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 @poscaman το εχεις ακουσει και το λες αυτο? 1000% θα γινει επιτυχια και θα παιζεται σε ολα τα clubs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.